Tp Bebek ve Akupunktur

bakın kjızlar lıste kurdum ...............ıdare edr..........ınşşşşşşş dolacak sevınçle...................zemuszemus:Saruboceq:

inşalllaahhh yarın şu histeroskopi işini halledeyim senin doktorlardan akupunkturu araştırmaya başlayacağım. en azından sinirlerime iyi gelir belki çünkü bu 3 hafta hangi hastane hangi doktor derken bir yandan da benim bencil ve beceriksiz (doğruya doğru öyle ne yazık ki:1no2:) eşimle kavga etmekten ben benden geçtim. bu adamla olmaz diye tüp müp vazgeçmiş durumdayım ama yine de kendime son bir şans veriyorum. akupunktur sinirlerime iyi gelir belki en azından. yine benim için hayırlısı neyse o olsun :Saruboceq:delikafadulden

ınşş canım ya.................ıyı olur..........ama eşinle böleyken nasıl olcak canım ya.............ınş hersey guzel olur

ınşş canım ya.................ıyı olur..........ama eşinle böleyken nasıl olcak canım ya.............ınş hersey guzel olur

bilmiyorum ben de bilmiyorum :1no2: belki hayırlı değildir çok ısrar etmemek lazım olmaması daha hayırlıdır diye de düşünüyorum ay bu ay çok daraldım gerçekten mafoldumben bak ne soracağım faruk beyin orada çalışan başka dr var mı? yani toplama transfer hep o mu yapıyor? ya da doğumu ameliyatı olursa takipleri vs yetiştirebiliyor mu? internette başka doktor gözükmüyor :1shok:

evet sadece o var.............herşeyı o ılgılenıyo ve canan hemsıre çok buılgılı bı hemsıre ve ılgılı .................

ooooooooooooooooooooooo canım ya..............senı gormek ne guzelllllllllllll..çok sevındım rabbımde senı çokkkkkkk sevındırsın ınşşş canım...........
ıyıyım canım daha gıtmedım beklıyorum keselerı gorcem ınşş...............canım sen nasılsın ya..........tedavın nasıl gıdıyo..............ıyı bak kendıne.............kukada başlamayı duşunuyomuş tedavıye..............ınşşşşşşşşşş rabbım cumlesını sevındırsın canım ınşşşşşşşşşşşşopuyorumnanaktan

Canım muallımcım, ellerıne saĞlık lıste ıÇın,
ınŞallah %100 baŞarılı bır lıstemız olur ve kadınlar kulÜbÜnde rekor kırarız :)
ÖpÜyorum canım....

kızlar çok kötüyüm hiç bişi yok ama birden aglamaya başladım canım sıkıldı evde annem bütün gün yemek yapıyo benim yanımda oturmuyo tv bişi yok net kısıtlı aglamaya başladım korkuyorum diye bi kitapta okudum ilk üç gün annenin genetiki çalışırmışücüncü günün sonunda babanın genetiği çalışırmış bu sırada bazı embriyolar dururmuş.. bunu okuyunca üzüldüm.. ağladım ya biraz bebeklerime bişi olurmu

Ah kardeşim bir şey olmaz o kadarcık şeyden , ağlayıp durma sende bebişler tutacak bu sefer...O her zaman ki şakacı gülay olursa inan kesinkez tutacak...Rahat olmaya çalış, sana en iyi kalitede hatta maşallah fazla iyi embriyolar verildi , yaşın çok genç...Daha ne olsun...Kitap oku bak Elif Şafak ın aşk isimli kitabına güzel diyorlar , başka komedi filimleri izle DVD den , 2 gün sonra yanına bende gelecem onları düşün...SENıN BENıM ŞENAYIN REYHANIN FıGENıN DENıZıN VE DıĞER ARKADAŞLARIN ıNŞALLAH OLACAK BU SEFER...Buradan tek tek güzel haberleri vereceğiz inşallah...

kıslar slm bugün kontrolden geldim hersey yolunda gidiyormuş,yumoşlarım büyüyormuş.bişi sorucam bu yumoşların ideal ölçüsünün ne olması gerekiyo.gülaycıım,kendine neden eziyet ediyosun?ağlamakla bişi olmaz ama duygusal olarak rahat olki.hersey güzel olsun.emii kuzu?ya abla kız su deliye ya

Ya aslında bişide yok agrılarım var korkuyroum ne bilim ya kızlar dua edin bana ne olur

ediyoruz edioruz merak etme.sen rahat olki sana sıkı sıkı tutunsun minnoşlar.ağrıların olması normal canım ya.sordunmu doktoruna o ne dedi?

kızzzzzzzzzzzzzz gulen ben demıştım dımı bu kız beklerken bızı delı etcekkkkkkkkkk,ya gulencım yapma böle canım...............ama haklısında ınsana bı zaman böle olumsu fıkırlar gelıyooooooooo.....................sonra gıdıyoo..........çok dınleme kendını ......bana kızmuştın hatırlıyomusun bulummı o sayfaları................gececek canım ınşşşşşşşşşşşşşş.............bol komedı ızle valla ben netten çıkmadım bılıyosunuz ası kızıyo bana çok gırme dıye............ama uykum yok dıyorum.............canım guzellllllllll duşun guzel ols................bılıyosun kısmet hersey bobol da dua edıyoruzzzzzzzzzz..............ınş basaracaz beraberrrr............tıoprak sana katılavcak bı gun sıonra ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş....................dua ıle canım

haklısın fıgencım........ama gercekten beklemek cok zor........ınş bunları atlatacak ınşşşşşşşşşşşşş

gercekten birde ilk denemede bu kadar heycanli degildim simdi iyim gulsun boyle korkuyoruM diye olmamazlik olmaz dimi

canım benım ıçını rahat tut canım.............hepp hguzel duşun..................ınşş olacak rabbım ol dıyecek ınşş canım.........bebeklerın senınle ona konsantre ol............ve hayırlısını ıste ınş zamanı gelmıştır olacak canım...............hepp dua arık o...........elınden gelenı en ıyı sekılde yaptın canım artık gerısne kımse karışamaz .........rabbıme sığınacaz ve dua edıcez...................ınşş canım senın dondurulmuşun oldumu var dımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…