Tp Bebek ve Akupunktur

benım mısafırım gelıcek kuzular hadı ıytı akşamlar hepınıze gulencım yat uyu canım.............çık balkona gez....................guzel duşun canım................öpt sızi...opuyorumnanaktan............

Sana da iyi akşamlar el muallim.Ben de yeni eve gidecem , transfer öncesi işleri toplayayım diye çalışıyordum...Öptüm güzel anne aday ve aday adayları...

Gelecem inşallah gülen arkandan, az kaldı yarından sonra bekleme ve kuluçka seanslarına bende katılacamGülen aklıma ne geldi , şöyle komik karikatür dergileri var ya eşin onlardan alsa ya...Ben biraz alayım diyorum...Sonra komik filimler alayım biraz diyorum...

selam....................hu mısafırım gıtı..................gulencım nsıl gıdıyoo.............ınş gececekkkk........sabah ınşş gorusuruz.........................ıyı uykular guzel hatunlarrrrrrrrrr

Günaydın arkadaşlar,
Bu tatlı cadımız GÜLENCıM niye üzüyor bakiiim kendini, Canım benim sakın üzme, olcak bu sefer, gerçekten, içime doğuyor, Mualliminkide de hep öyle hissetmiştim. Allah emeklerimizin karşılığını verecek canım benim....

Dün akşam yum. kontrolüne gittim. Yum sayısı ve gelişmeleri iyi dedi doktorum. ben yine sayıyı sormaya korktum. Sayı az gelir ve evham yaparım umutsuzluğa kapılırım diye korktum açıkçası. Annem benden meraklı kızdı bana niye sormuyorum diye, Yarın tekrar kont. var, bu sefer kesin sorcam, yarına kadar daha da büyürler ve netleşir sayısı sanırım.

senaycım ınş buyuyecekler............ama sor ne kadar de...............bazen toplama esnasında farklı olabılıyo.........inş bebişin ıçn yeterlı sayıdadır canım...........inşş haftaya toplanır...........

herkese günaydıın arkadaslar..bugün nasılsınız bakalım?senaycım korkma hersey cok güzel olacak inşallah.bende dün gittim kontole benimde doktor hersey cok güzel dedi.yarın tekrar gidicem toplamanın ne zaman olacagı belli olur?....endometrium 9 mm imiş.sizce ince mi arkadaslar?.......senay benim içinde içine doğuyomu bişiler?hepimizin hayırlı olur inşallah........

Figencim, bu sayfa hepimize güç veriyor bence. Pozitif enerjilerimizi aktarıyoruz birbirimize ve tabiiki en önemlisi dualarımızı. Ben başka sayfalara da pek girmediğim için burası benim için önemli. Ve buradaki herkes başaracak bu sefer, Allahın izniyle tabiiki....
Kendine iyi bak canım. Öptüm

herkese guzelllllll bı gun kızlar.........................
inş daha guzel gunlere nasıp etsın bızı rabbım...................
ınş herkesın gonlunun muradını verır rabbım çok bekletmeden
gulencım gulen yuzunde gulucukler hıçççç eksık olasın.................
arkadaşların nesesı daımı olsun..................
gelsın şu nazlı bebışler annelerı onlar ıçın neler yaptı neler.................ne ozlem cektıler ınşşş gelecekler ınşşşşşşşşşşşşşşş............kızlar yetrrkı ınanalım............gıuçlu oloalım.........bol dua edelım...............:Saruboceq:

evet inşallahh hersey cok güzel olur bizim için canlarım.beklemek zor geliyor.minnoşlarımı bir koysalar o zaman ben cok güzel bakarım onlaraopuyorumnanaktan..ama o zamana kadar insanın ömründen ömür gidiyo nolcak ne bitcek diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…