Tp Bebek ve Akupunktur

da iyi :) hafif nezle gibiyim..
bugğ agrım sızım yok..
da 3.günmüş yaa zaman gecmiyor iyimi

zemuszemus gülsümm anne hakkat beklemek çok zormuş annem yaa

canım ınşşşşşşşşşşş gececekkkkkkkk bebışım evet çok zor ama ınşşş sonu tatlı ocakkkkk
bolbol komedı ızle..............dıua et................konuş bebelirınle................inşşş annenele konuşşş aklını bıraz oyala..........................innş guzel olacak herseyyyyyyyyyyyy

toprakcım yarın ınşşşşşşşşşşş...............buyuyk gun..................azcık kaldı..................

konuş konuş deli oldum zaten abimin bebeği diyo hala sen kimi seviyosun :) bebeklerimi diyom nerdeler diyo.. :) komedi dvd alacak eşim akşama
fox izliyorum şuanda belim agrıyor gene Allahım yardım et bebeklerime onlar daha kücücük tutunsunlar allahım gitmesinler

nevinn sen napıcana karar verdini kac gün yatıcan

Canım gülencim, böyle zaman geçmiyo diye diye, bir bakmışsın ayın 25'i olmuş. Büyük gün, ve bize mutlu haberi vereceksin inşallah...
Ama en azından ağrın sızın yokumuş, ona şükredelim canım. Maşallah çabuk toplarlandım. Ama yatmaktan sıkılmışsındır sen. Ama arkadaşların dediği gibi, kitap oku, eğlenceli şeyler izle...
Keşke eşinde evde olabilse, annelerin yeri dolmaz ama eşlerle daha güzel geçebilir vakit.
Ben bu sefer annemi çağırmıycam bekleme dönemine, eşim izinde olcak muhtemelen, bu seferde böyle deniyelim.

Figencim sen nasılsın? yumurtalıklarında hassasiyet başladımı? Ben bugün biraz hissetmeye başladım. yumişler büyüyorlar sanırım.

El muallimcim evet büyük gün, napalım...Ben merkezle konuştum gülaycım kalmanıza gerek yok ama bu kadar hassassanız sizi olabildiğince uzun yatırırız burada dediler 1,5-2 saat yatarım heralde...Sonra da annemin evine gidecem...Yarın 9.00 da olacak transferim, embriyoları ne zaman çözdürürler acaba?

Ben bu hafta ve haftaya perşembeye kadar yatışa geçöecem , haftaya perşembe bir ara duruşamma var ona giderim ,belki o gün testte yaparım

Sağol Şenaycım , şaka maka sizin de az kaldı opuya değil mi?Opu ne zaman şimdi?Benim yarın 9.00 da olacak transfer...Duanızı Gülaya da bana da eksik etmeyin kızlar...

Toprakcım, benim opu belli değil daha. Yarın tekrar kontrolüm var. Ama diğer tedavimde çrş başlamıştı ve salı opu, cuma transfer olmuştu. Bu sefer de çrş başladım. Muhtmelen bir aksilik olmazsa aynı olur diye düşünüyorum. Yani gelecek hafta salı ve cuma...
Canım Dualarım her zaman sizinle.

İşlerini ayralamış olman çok iyi Toprakcım, Bakalım sende sıkılcakmısın gülay gibi beklemekten:)

Büyük bir ihtimalle sıkılacam Şenaycım ama napcaksın keçiler gelsin yeter ki...Anneleri onları için canlarını verir...Ne kadar garip değil mi kızlar?Daha anne olmadan bebeğimizi özlüyoruz, onun için her şeyi yapmayı göze alıyoruz...Annelik içgüdüsü bu galiba...

Muallimcim nasılsın?
Bişey sorcam, sen tedavi esnasında da gitmiştin ya akupunktur'a. Ben iğnelerimin 2. günü gittim. prş tekrar gitcem. Sadece strese yönelik uyguluyor doktorum. Seninki yumurtalıkları uyarıcı da yapmışmıydı, hatırlıyormusun?
Farklı tepki olur diye sadece stres noktalarına uygulama yapıyor benim doktorum.

senaycım hassasiyet oluyo tabi ama öle cok bişim yok sadece arada sızlıyo o kadar.kocaman oldular valla en büyüğü 18mm miş.yarın kontrole gidiyorum tekrar inşallah opu belli olur.toprakcım seninde hayırlı olsun inşallah caanım.kıslar tranferden sonra sürekli yatmayın.kan dolaşımı co öneemli.ilk üç gün evde yürüyün ara.sonra dısarıda yavas yavas gezebilirsiniz.ben gezmiştim valla dikkat ettikten sonra bişi olmuyo.benim ilk denemem basarılıydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…