Tp Bebek ve Akupunktur

Evet toprakcım çok özlüyoruz. Akşam doktora gittiğimde, bir doğum fotoğrafçısının broşürleri vardı, hemen gözümde canlandı herşey, bende doğum fotolarımı çektiririm diye düşündüm, ilk an, ilk dokunuş diye ifadeler kullanmışlar, bebeğimi kucağıma verdiler sanki o an, 1 saniyede doğurup fotolarını bile çektirdim vallahi opuyorumnanaktan
Allah esirgemesin inşallah bizden o anları, en kısa sürede yaşayalım....

kıslar ben şimdi göbekten iğnelerimi yapıcam orgalutran ve merionel.göbeğim morardı artık yaa.toprakcım dediğin gibi hersey onlard için..bende cok öslediiim meleklerimii..

Maşallah figencim, maşallah.... Tocaman olmuş senin bebi yahu..... Hayırlısıyla devamında karnında büyümeyi nasip etsin Rabbim....

canımevet gıttım............yum uyarıcı iğne doldurdu karnıma her yerınme yum uzeınede koydu..............transferden bı gun oncede gıtmıştım...........ıyı vesıle oldu...........inş sızede ıyı gelecek...........stres ıçın kulağıma tohumlar yağıştırdı daha cok..........
sıramı sıze savdım gulencım sabret azcık kaldı...............garıbım toprakcım yarın transfer persemde 1. gun sayılcak gulencım bak topraktan tam4 gun onde bıtırcen beklemeyı.................ınşşşşşşşşşşş gecekkk kızlar sonra senay fıgen...................

El muallimcim birde benim dondurulmuş onda da test yapma tarihini 15 gün sonra imiş...Nasıl bekleyeeğim ben...Şimdiden sabırsızlanıyorum ya...Yediğim iğnelerden heralde kızlar yürürken göğüslerim açıyor , her tarafım morarmış niyeyse

eveeeeeeeeeeeet ya doğru onbeş gun.................oyyyyyyyyy anam oyyyyyyyy.....................ne yapalım ya bebek için değer canım sonunda sevınelımde ınş......................senın ayın sonunu buluyooo yanı................iğneler öle demıştım ya kaqlçamın hryerı morardı dıye................cok yağlı o iğneler...................inş sabır canımmmmmmmmm

muallimecim canım ben 22 haziranda test yapacağım. Ama 2 gündür sanki biraz akıntım olmaya başladı normal mi bu durum. Bi de kasıklarımda batmalar oluyor. Göğüslerim zaten çok şiş.Normal mi bunlar.

yazdım sana canım..............kendıne çokkkkkkkkkk ıyı bak ...........hersey guzel olcak ınşşşşşşşşşşş

senaycim adet olacakmisim gibi allah koeu yarabbi 9dan sonra 2saat nettwyimm

aklını takma bebış olur öle ağrılar.....................takma................arsıra gır merak ettırme...............toprakcım heyecan varmı..................ınşşş rahat ol...........gıt al bebelerını

gülencim senin endometrium kalınlığı ne kadar dı transferde. Benim çok kalın olduğu için iptal edilmiştide ..

Nirakmaz annelerini biz anlastik en az erkende dogmaya kslkmicaklarrr biliyomusun rahimimdeki hallerinin ultr ciktisini verdiler bana 3 noktavsiraya

meyve sukacagim bozuldu Ajans icemedim esim kendinin yenilmemesi gerekmis cumrtesi gunu 2bardak ictum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…