- Konu Sahibi el-muallim
-
canımmevet farklı uygulamalar var..........bana hem electırık verıyo hem ığne koyuyo.......sanırım hepsının kendıne ait yontemı var ama sonuşta hepsı yum uyarıyo...........vesıle olur inş.....denıyorız o dedığın kür ılgınç dedığın gıbı kuvvetı artrıyo olabılır ıyıde gelebılır denemek ısteyen denesın..............bız başladık sayılır.....sanada kolay gelsın canım bende uçuncu seansa cumartesı gıdıcem inşmerhaba arkadaşlar,
bende bugün 3. akupunkturuma gitcem. Ama benim sadece kulak ve ayak bileğimin biraz üstüne altın veya gümüş iğnelerle yapılıyor. El-muallimcim, senin iğne ile değil mi tedavin, elektrik olduğu için mi farklı acaba, Merak ettim şimdi. Akşam sorayım doktoruma. Gerçi akupunktur sonrası yumurtalıkları uyarmak için başka bir cihaz koyuyor yumurtalıkların üstüne. Çok farklı uygulamalar var demek ki.....
Kolay gelsin kızlar....kaydirigubbakcemile3
Eşim bana akupuntur yapıyor bazan.Göbek ve bacak bölgeme batırıyor iğneleri..İşe yaradı mı bilmem ama adet dönemlerimdeki ağrılarım biraz daha azaldı ve kanamalarımda azaldı..
canım hoşgeldın ..ya eşının bılgısı var mı bu hususta..........ıyı ..ne guzel..........pekı tedavı olurken yaptımı akupunturu...etkısı oldu mu hıssettın mı............ama ağrılarının azalması ıyı old gosterıyoo
Eşim de doktor zaten canım. Akupunturist arkadaşları var ,onlara soruyor akupuntur noktalarını..Kendisinin de merakı var bu konuya..
Önceki hamileliğim sırasında akupuntur tedavisi görmemiştim..Co cultur yöntemi denedi ve ilk mikro denemesinde ikizlere hamile kalmıştım..
canım bırazcık acıtıyo sen ılk gıttın ya acaba ondan mı toprak çok memnun emel hanımdan...........bence vazgeçme eğer çok acı hıssettıysen bunu dokrorla paylaş..selammm yaaa
bugün gittim emel hanıma
kafam atık her yerim iğne izi oldu canım acıdı içim titriyo hala devam etsemmi napsam yaa hiç acıklamada yapmadı şöyle böyle etkisi var diye yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?