Tp Bebek ve Akupunktur

Merhaba el muallimcim nasılsın?Gülencim ve reyhancım tedavileriniz hayırlı olsun.Ben akupunkturu Emel hanıma yaptırıyorum , çok cici bir doktor.Emel hanım sadece akupunktur yapmıyor beraberinde nöral terapide yaptırıyor.Nöral terapide vücudun çeşitli yerlerine acı badem ve ıstırganotu enjekte ediliyor.Bu yerlerden biri de malum bölgenin üst kısmı.O yüzden bence gülencim ona göre git derim.

haa tamam o zaman ben orayı hiç ellemim ayy haber veririm sana ablacım ya bakalım nası olacak canımda acımaz umaerım bi tekme atarım ona görür haaa
heycanlıyım ablacım ben ya ilk kez böyle bişiue gidicem beslenme uzmanına gitmiştim destek amaclı ama mantıksal gelmedi bana bırakmıştım umaırm bu benide ikna eder

ya ne heyecanı yapma gulencım.............rahat ol sen tup tedavısınde ne yapıyosun canım sakın ol bırazzzzzzzzzzzzzzzz

el muallım sen hıc uyumuyonmu kızım yayerimseniben
toprakcım tesekur ederım ınsallah hayırlı olur
gulen doktora sorarmısın acaba adetlıykende yapılıyomu akapuntur
gıtmeden okursn ınsallah

gunaydın reyhank..........ya uykum kaçtı canım........ben cevaplım adetlıken akupuntur yapılıyo.........hayırlı gunler........

merhaba arkadaşlar,
bende bugün 3. akupunkturuma gitcem. Ama benim sadece kulak ve ayak bileğimin biraz üstüne altın veya gümüş iğnelerle yapılıyor. El-muallimcim, senin iğne ile değil mi tedavin, elektrik olduğu için mi farklı acaba, Merak ettim şimdi. Akşam sorayım doktoruma. Gerçi akupunktur sonrası yumurtalıkları uyarmak için başka bir cihaz koyuyor yumurtalıkların üstüne. Çok farklı uygulamalar var demek ki.....
Kolay gelsin kızlar....kaydirigubbakcemile3

Arkadaşlar, akupunktur dışında da bişey paylaşmak istiyorum sizinle.
2 ay önce kadar 7-8 kg fazlam vardı onları vermek için diyetisyene devam etmiştim. Diyetisyenim Fatma hn'ın bir tavsiyesi vardı bana, tüp bebek tedavim sırasında uygulamam için.
100 gr ısırgan otu tozunu tava da biraz kavurup 1 kg balla karıştır, tedaviye başlamadan önce hergün eşinle birlikte birer kaşık yeyin demişti. Tedaviye yardımcı olarak bebeğin tutunmasını sağlıyormuş, internette biraz araştırdım, genelde cinsel gücü arttırıcı şeklinde önermişler bu reçeteyi.
Uygulamak isteyen varsa diye düşündüm, sonuçta bitkisel, zararı olmaz diye düşünüyorum...
Ben tedavime yakın başlayacağım.....

Eşim bana akupuntur yapıyor bazan.Göbek ve bacak bölgeme batırıyor iğneleri..İşe yaradı mı bilmem ama adet dönemlerimdeki ağrılarım biraz daha azaldı ve kanamalarımda azaldı..

canımmevet farklı uygulamalar var..........bana hem electırık verıyo hem ığne koyuyo.......sanırım hepsının kendıne ait yontemı var ama sonuşta hepsı yum uyarıyo...........vesıle olur inş.....denıyorız o dedığın kür ılgınç dedığın gıbı kuvvetı artrıyo olabılır ıyıde gelebılır denemek ısteyen denesın..............bız başladık sayılır.....sanada kolay gelsın canım bende uçuncu seansa cumartesı gıdıcem inş

Eşim bana akupuntur yapıyor bazan.Göbek ve bacak bölgeme batırıyor iğneleri..İşe yaradı mı bilmem ama adet dönemlerimdeki ağrılarım biraz daha azaldı ve kanamalarımda azaldı..

canım hoşgeldın ..ya eşının bılgısı var mı bu hususta..........ıyı ..ne guzel..........pekı tedavı olurken yaptımı akupunturu...etkısı oldu mu hıssettın mı............ama ağrılarının azalması ıyı old gosterıyoo

Eşim de doktor zaten canım. Akupunturist arkadaşları var ,onlara soruyor akupuntur noktalarını..Kendisinin de merakı var bu konuya..

Önceki hamileliğim sırasında akupuntur tedavisi görmemiştim..Co cultur yöntemi denedi ve ilk mikro denemesinde ikizlere hamile kalmıştım..

selammm yaaa
bugün gittim emel hanıma
kafam atık her yerim iğne izi oldu canım acıdı içim titriyo hala devam etsemmi napsam yaa hiç acıklamada yapmadı şöyle böyle etkisi var diye yaaa

çok guzel canım ya...........

selammm yaaa
bugün gittim emel hanıma
kafam atık her yerim iğne izi oldu canım acıdı içim titriyo hala devam etsemmi napsam yaa hiç acıklamada yapmadı şöyle böyle etkisi var diye yaaa
canım bırazcık acıtıyo sen ılk gıttın ya acaba ondan mı toprak çok memnun emel hanımdan...........bence vazgeçme eğer çok acı hıssettıysen bunu dokrorla paylaş..
yola devam bebek için katlanacaz.....tamam mı........

el muallimcim bizde birde nöralterapi var ya o çok acıtıyor, düşün 20-25 yerine iğne ile hızlı hızlı bir şeyler enjekte ediliyor.ıyyy ama bebişim için ben daha nelere katlanırım bir bilse nazlanmadan gelir heralde.Bu arada benim Emel hanımla frekansım çok uydu , eşi de tüp bebek doktorum , opu dan önce Levent Bey ,Emel hanımın gözde hastası iyi davranın dedi hemşirelere koptum anesteziden önce...

Son düzenleme:
evet o nöraltterapi yokmu oo ayy anlatamam yahuu yaa önce ensemde başladı kalçama indi sorun yok önünü dön dedi o karın altına bişiler yaptı gıdıma her yerime her yerime sonrada yumurtalıklarına giricem dedi çok korktum oda cumaya bıraktı kulaklarımdan zımbaladı beni :) ya şeker bi kadın sevimli ama bana anlatmadı toprak acaba size anlattımı şöyle böyle tkisi var falan filan diye ?? şuan belimde bi ağrı söz konusu iğneden dolayımı acaba ?
toprak kocası kim onun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…