Tp Bebek ve Akupunktur

Ben geldim kızlar , koçişle floryaya yemeğe gittik , yürüdük dolaştık sahilde biraz, daha yeni geldim eve çantamı- bavulumu , hazırladım ancak gelebildim .Gülencim sağol kardeşim , benim için dua etmeyi unutmayın çok ihtiyacım olacak...

"O, bir şeyin olmasını dilerse, ona sadece "ol" der, o da oluverir."MeryemSuresi 35.ayet /
ınşallah bizler içinde ol denilme vakti gelmiştir...Ben birazdan çıkacağım kızlar, saat 9 da trandferim var...ınşallah bu sefer bebişim annesine sımsıkı tutunacak...

Adet olacak galiba yaaaaa
Bisi sorucam ben transferin oldu gun sirt ustu dizlerim kirik toplam 10 saat yattim o gecede tam donup uyudum yeterli dimii

Nevin rast gele canimm pozitif enerjin taavbana kadar geldi yavrumm

canım toprakkkkkkkkkkk..............ınş hersey guzel gıder bebışlerın sarılır sana al onları gel...............inş rabbım kolaylık versın................yolun acıkolsunnnnnnnnnnnnnnn

kız gulen uyanmışsın erkenden.............................bugun 4. gunun.............azalıyo ınşşşşşşşşşşşşşşş

bende beklıyorunm inş haftaya gorucem...............inş hersey yolunda gıder hepımız ıçın ınşşşşşşş.........guzel gunler beklıyodur bızı................

kızlar herkese gunaydın insallah hepimiz guzel bi gun geciririz bugun tedavide olanlara bol sans diliyorum muallimcim bebis nasıl annesini uzmuyo dimi gulenede bir hafta sora dicem gulen bebislerini fazla dusunup sıkma guleeeeeeeennnn bak bu bebisler senin:ecrin_bebek::ecrin_bebek: 3transferin oldugu icin 3ude saglıkla buyusun insallah

selam kızlar. el-muallim canım dün histeroskopi oldum sonunda kurtuldum kaydirigubbakcemile2 işlem basit (1 saat sürdü odadan çıkp dönmesi) ama yatış ve çıkış tüm gün sürdü beklemekten yorulduk. hayırlısı. ne soracağım. sen tüp yaptırırken e2 ni kontrol ettiler mi? her seferinde mi 1-2 kez mi? büyük hastaneler her seferinde bakıyor. 2 hastane bakmamıza gerek yok yaş nedeniyle nasıl olsa ohss olma riski de yok dedi. sadece bunun için mi bakılıyor ki?

canım evet yaş nedenıyle çok gerek yok.............benım ıkı kez bakıldı yeterlı oluyo ona kafanı çok takma.............ınş oh hısteroskopı oldun ınşşşşşşşşşş tedavın ıyı olur canımmmmmm

toprakcım ınş ıyısınnnnnnnn............bebışlerınle senınle..................gulenle bekleyın bakalım......ınş sonu guzel oacakkkkkkkk

herkese slm.denizcim geçmiş olsun.atlatmışsın cok şükür.arkadaslar bende kontrolden geldim.cuma toplanır diodum ama yarın bi daha cagırdı kontrole.hersey güzel ama e2 toplama için biraz düşük dedi.yarın yine bakalım dedi.1699 cıktı e2 cok mu düşük sizce?önceki 1157 idi.endometriumda 8mm gecen kontrolde 9 du.siz ne diyosunuz bu konudA?

el muallim nasılsınnnnnn bebısler nasıl.....

canım ne dıyım kı daha kaç tane bılmıyorum bıle ınş haftaya sölıcem canım akşam kasığıma sancu gırdı korktum bıraz cok şukur gectı.............canım sen nasılsın gıttınmı tekrar doktora.......................

fıgencım hersey gayet guzel.................kafanı takma ınş toplamaya az kalmış............rahatla canım.................

figen ben 3 kez e2 baktırdım sonuc sormadım bile lab direkt doktora gönderiyordu. kötü birşey olsa dr der zaten. yumurtalar büyüdüğü sürece kafana takma. e2 folikül sayısı büyüklüğü değil sonuçta toplananlardan hepsinin döllenmesiymiş mesele. bazen 10 tane toplanıyor hiç döllenmiyor. bazen 4 tane toplanıyor 2 tane dölleniyor ya da 2 tane toplanıyor ama 2 si de dölleniyor. valla hayırlısını iste dua et gerisi boş. bir de ben böyle yapabilsem kaydirigubbakcemile5

evet az kaldı hayırlısı ile inşallah.toprakcıgımında bugün transferi vardııı.koymuşlardır minnoşları.allah yüzümüzü ggüldürsüün.e2 toplama için düşük demesi kafamıa karıştırdı?merak ettiim.

ya ben cok sükür rahatım aslında.insan hersey ii olsun istiyo işte..denizcim sende akuya baslasana..belki rahatlatır seni.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…