Tp Bebek ve Akupunktur

fıgencım denızın dedığı gıbı bende hıç e2 kaç nasıl hıç sormadım.............doktor bakıyodu tamam dıyodu ılaca devamsa devam.............bu kadar telaş edınce gercekten bı şeyler cıkıyo............cok meraklı olmayın...............genel hersey ıyıyse problem yok.....................ınş bol dua............

doğru sölüyosun abla.bugün sonucu beklerken yarında gel deyince acaba bişi mi var dedim.ben manevi anlamda cok rahatım.öle zzten telaşlı bir yapım yok.genelde iim herseye olumlu tarafından bakmaya calısan bir insanıım.arada bir olumsuzluk geliyor ama onuda uzaklastırıyorum.olumsuz düşünmeekk yoookkk....

bende öle ıkı gun ustuste gıttım...........yavaş buyoyosa ona gore vercek ılacı sıkıntı yokkkkkkk stres yokkkkkkkkkkkk............................hep guzel duşunelım....................

beim büyüklükleri gayet ii bekletmeye gerek yok dedi.ama kan degeri için yarın tekrar göreyim dedi.herseyin hayırlısı ne ise öle olsun abla napalımm...annelik heyecanını bir kere yasadıktan sonra insan daha cok hevesleniyo ama dediğim gibi herseyin hayırlısı...

aaaa bak o doğru o heyecan ınsanı dahada heveslendırıryo.....................ınş canım ınşşşşşş.....rabbım herkesı yaşatsın...........rabbım o heyecanı tatdırsuın

ayy güzeeeel bir uylu cektim.bu ilşaçlaar bende uykyyapıyo gözümü acamadııım.2bucuk saat uyudum ama uyanamadım hala sersem gibiyim.sizde de yapmışmıydı.ilacları kullandıgımdan beri böleyiim

oooooo uyu canım ..........hamış olursan kalkmıcan yataktan ............anlaşıldı.............ama evt ığnelerde hormon varya uyku yapar..........................baksana gulenden ses yok...........tokrakta annesındedır şimdiiiiiiiiiiiiii

Merhaba kızlar,
Nasılsınız? Ben dünden beri giremedim buraya, şimdi kontrolden geldim. Sanırım herşey yolunda. Cuma tekrar gitcem. Sizinde yazdığınız gibi bende fazla birşey sormuyorum, fazla irdelemiyorum, doktorumun benim için herşeyi düşündüğüne eminim. Ancak dün akşam rüyamda sadece 3 tane yumurtam varmış diye gördüm. Ama rüyamda bile endişe duymadım, olacağı varsa bunlarla da olur diye düşündüğümü hatırlıyorum rüyada. Doktora da anlattım bugün güldü...
TOPRAKÇIM nasıl acaba, inşallah bebişleri şuan harıl harıl ona tutunmaya çalışıyorlardır, ve GÜLENCıM'inkilerde tutunmuştur inşallah. Allahım Yardım et onlara da bize de yarabbim.

Benim bi büyük halam var, yaşlı, ağzından dua eksik olmaz, o geldi şimdi aklıma, bi dua etcekse önce başkaları için eder, sonra "bize de yarabbi" der, o geldi şimdi aklıma paylaşmak istedim sizinle...

Kızlar Ben duşa gidiyorum,
KOCAMAAAAAAN ÖPTÜM SıZı.........

senaycım herseyın ıyı olmasına çok sevındım ınşşş haftaya sende kuluçkadakılere katılacan.............ınşş rabbım hep bırlıkte hamış olsak ............çççevet o halana sole dua etsın bekleyenlere sana bıze................çok ıyı olur....................

şşşttt merhabaaaa

figencim canım kaç tane folikül varmış ki ? Kıs gec olmasın güc olmasın ama yumurtalarının en büyük boyutu kaç acaba? benim 24 vardıya .. birde toplamadan bir gün önce temizlik yaptım iyi catlamadı.. benim 16 folikül 3286 çıkmıştı rahim kalınlığı 11.4 idi toplamadan önce toplamadan sonra transferden bir gün önce kontrole cagırdılar 11 mm çıktı.. Hadii bakalımmm sen herhalde beklerken ben işi bitirmiş olucammmm

sert meyve sıkacağımız bozuldundan eşim tırım tırım ananas aramış sıkılmış en sonunda ananas almış ortakal sıkan adamlara sktırmışş içicem şimdii

gülsüm sen ne zaman gidicen dr?

şenayyyy bi sabah bi akşam giriyosun yetmiyoooooooo

ee nevin bize haber verecekmi acaba yarın falan girse bariiii

:) ananas püresi takılıyorum... rondayla çekmiş adamcazz

Ah gülaycım, bu işlerin yoğunlaşması benim tedavimi beklemiş sanki canım ya... oysa internetim işyerinde hep açık ama fırsat bulamıyorum. Bugün tüm gün çorluda boyahanedeydim, kumaş boyatıyoruz, sorunlar vardı.
Aman yeterki herşey yolunda gitsin diycem ama bugün sizlerden haber alamayınca merak ettim, sen nasılsın, toprak ne yaptı diye. Sizler cici anne :9
muallim eskidi artık :) ! aylık hamile sayılır artık, yanlış sçylemiyorum dimi, hamilelik adetin başlamasından sayılıyor. Hadi muallimcim kaldı 8 ay.....

Geçmiş olsun denizcim, 1 adım daha yaklaşmışsın bebişlerine. Sen, yanlış hatırlamıyorsam eylül gibi tedavi düşünüyordun dimi? Hayırlısı olsun inşallah....

tabbii o eskidiii :9
Ayy çok yorma kendiniii rapor alacakmısın transferden sonrası içinnn :)

ben iyiyim canımm ya napımm bekliyoruzz

aaa evett denizzz hadii gecmiş olsunn bişi çıktımıı

Gülaycım, çalıştığım işyeri özel bi yer, rpor filan işlemez yani. Ama patronlar anlayışlılar, ama tüm bekleme süreci için izin almam zor biraz. transfer sonrası 3-4 gün olabilir ancak. O da yeter sanırım. Dikkat ederim işyerinde, normalde çok yorucu değil ama bu sıralar sorunlar vardı, bu hafta ve benim işlemime kadar onları hallederim. Rahat girerim işleme
Ben biraz işkoliğim de.... Fazla sıkıntı yapıyorum kendime...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…