Tp Bebek ve Akupunktur

ayy ebnimde recep ivedik gibi DNA' mda çalışmak yokkkk :)

Geçmiş olsun denizcim, 1 adım daha yaklaşmışsın bebişlerine. Sen, yanlış hatırlamıyorsam eylül gibi tedavi düşünüyordun dimi? Hayırlısı olsun inşallah....

sağol canım. sen de sağol gülencim. inşallah senin müjdeli haberini bekliyorum öncelikle sonr da toprak ın ve senay ın canım. hist de rahimdeki az yapışıklık düzeltilmiş. bir de patalojiye bişi gönderilmiş galiba şimdi herşey temiz. ayı hiç bilmiyorum ağustos istiyorum hayırlısı. el muallim sayesinde histeroskopiyi hallettim şimdi hemen yarın senin yazdığın akupunkurcuları ayacağım. sinirlerim çok bozuk en azından sinirlerime iyi gelir ve hatta belki 1-2 kilo da veririm. eğer birine karar verirsem ve randevu alabilirsem cuma ya da cumartesi bile başlayabilirim acil

gulencım ınş haftaya gıdıcem doktora..........beklemek bıtmıyo...............ınşşş sen tıoprak............ınşşşsonuçlarla sevındırın bızı.....................senay fıgen naz ası.............arkadan gelr...........naz nerde takılmyoooo buraya artıkkkkkkkkkkkkkk..............gulen ananasa devam bebeler ınşşşşşşşşş yapışmıştır ınşşşş

ablacım inşallah bizlerde sana yetişir hamiş olur.annelerin duaları kabul olur bizim için dua et.güleencim canım benim nasılsın?bekleyiş güzeldir herhalde!?güzel bişiyi bekliyosun sonuçta.ben gecen sefer tranferden sonra ananas suyu içniştim.su %100 dogal ananas suları var hazır,onları içebilirsin ez.yet etmene gerek yok..benim 10 küsur falan galiba küçükleri saymıyo en büyüğü 22,5 falandı.bende artık oluruna bıraktım.e2 toplama için biraz düşük yarında görim dedi hayırlısı artık.inşallah büyük gün yaklasıyo.biliyosun opu günü biraz stresli.o gün belli olcak hersey.sende biliyosun yasadın.sende beklerken bizim içinde bol bol dua et kuşum.ben yarın tekrar kontrole gidiyorum hepinizi öpüyorum ii geceler kıslarrr.....

gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.......................................................
gulencım guzel guzel beklıyooooooooooo
tıopracım da beklıyooooooooooooooooooo
fıgen az kaldı canım toplancakkkkkkkkkk
senayda az kaldı..................................
nazda baslıyooooooooooooooooooooo
bende beklıyorummmmmmmmmmmm
ası de toplancakkkkkkkkkkkkkkkkk
az kaldı guzel gunlere kızlarrrrrrrrrrrrrrrr inşşşşşşşşşşşşşşşş

Günaydın arkadaşlar,
Beklemedekiler, tedavidekiler, Allah hepimize sabır versin inşallah
ıyi bir gün olsun hepimiz için.... Öptüm Sizi....

El muallimcim geldim...Ne var ne yok?Bir şey soracam ben kendimi çok kasmıyorum , dikkat ediyorum ama aman aman dikkat etmiyorum , bugün daha 1. gün oturuyorum dolanıyorum evin içinde yanlış mı yapıyorum...Birde saat başı WC ye gitmek için kalkıyorum yataktan korkuyorum bir şeyleri yanlış mı yapıyorum diye...

canım otur kalk gez..........ama yınede bıraz daha uzan.............çok gezme....bugunde gecsın ınşş ıyı olacak...............hareketlerın anı olmasın uzanma eğılme...............otur yat ..ınşşş herşey guzel olur ya..................ben meraktan catlıcam gulenıde senıde ınşşş hamış olun ıstıyorum sonra sırada senay fıgen ası .................ınşşş................

toprak agır kaldırma ama hareketsiz kalma arada bi dolaş olurmu doktorun söylemiştir gerci ama

Söyledile 2-3 gün dinlenmeniz yeterli dediler o da sırf yatma olmasın dediler ondan sonra çalışabilirsiniz dediler.Benim daha 1. günüm vay anam vay nasıl geçecek 12 gün...Allahdan eşim bugün kedimi getirecek 2 aylık benim opumun olduğu gün almıştık , çok tatlı, onla vakit geçiririm...Annem çok iyi bakıyor bana sürekli bir şeyler yiyorum hamile kalmazsam sumo güreşcisi gibi ortalıkta dolaşıcam bu gidişle.Kızlar ben çok sıcaklıyorum bu iğnelerden mi?

ooooooooooooooo toprak hanım bekle bekle....................sıkıldın dımı.....................neyse gececekkk az kaldı yanı .......................daha basındasın ama....ols gececkk.................annecınde yanında ohhhhhh................çok guzel keyfını cıkar kız naz yappp...................ama bak kedıyı cok sevme bende bayılırım kedıye ama bıu donem onemlı.................yaklaşma............bılıyosun toptaplazma olayı var.............dıkkat et doktorum bana ızın vermemıştı hıç bı hayvana............sor ıstersen

slmlar kıslar.herkese mrbbb......ben geldiiiiimm kontrolden c.tesi yumoşlar toplanıyo.çok şükür gayet güzel dedi doktorum.e2 de 2157 falanmış galibaa.en büyüğü 22 miş.büyük gün c.tesi yani heyecanlandım yafff.

fıgencım hayırlı olur ınş sende yatıcan beklıcen ha.............çok guzel canım ınşşş rabbım burayı senlendırsın..................kaydirigubbakcemile2

yatıp beklemeyi nasip etsin inşallah abla.embriolar oluşur inşallaah.minnoşminnoş kaliteli embriyolarım oluşur inşallah.bu arada toprakcım hayırlısı olsun..evin içinde hareket etmen gayet normal.baana ilkinde evin içinde hafif işlerini yapabi,lirsin demişti yemek falan..sürekli yatmana gerek yok canıım.

Toprakcım iyi olmana sevindim canım, hadi hayırlısı bakalım, tets günü ne zaman? gülen'in 25 hazirandı galiba. Arkanızdan figenle ben gelcez bakalım, Topikimizde hareket hiç bitmiyor maşallah. Hareket berekettir....
Figencim, bitirdin maşallah nerdeyse tedaviyi, maşallah. Hadi hayırlısı canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…