Tp Bebek ve Akupunktur

Arkadaşlar ben de akapunktur yaptırdım ama adetlerim düzene girmedi. :umursamaz::umursamaz:

canım hoşgeldın..................ne kadar zamandır yaptırdın .............acaba neden bılemıyorum kı cıddı bı sebep yoksa gırmesı gerek duzene ıstersen devam et........aama daha acıklayıcı bılgı versen ıyı olu canım başarılar sanaa.................

hhu kuzucuklar nasıl gıdıyooo gulen toprak................inş ıyısınızız........yta asıye uzuldum kızlar.............ıyı bakınlar bebelere

Canım 3 aydan fazla gittim. Haftada 3 le başladım, şu an 15 günde 1 e indi ama gitmeyi düşünmüyorum. Bu adetimin 13. gününde ultrasona girdim yumurtalarım tam gelişmemiş. Adetim de gecikiyor, ara kanamam da oluyor. Ara kanamalarım akapunkturla başladı sayılır. Dr. hep düzene giriyor dedi ama bilemiyorum. Ben yoruldum artık. Faydası muhakkak olmuştur. Sırt ağrılarım geçti. Bağırsaklarım düzenli çalışmaya başladı. Ama bu konuda ben etkisini göremedim. :1no2:

kizlar once tutunup sonra bolunebilirlermis benim sonuccumda olumlu olabilermis keske e2baksayddik dediiii

transferin 3.gunu e2olculebilirmissssenay yarin yazicam telden giriyorum simdi

el muallim senin de tedavine 450 iu menogon ile mi başlanmıştı yoksa doz daha mı düşüktü? 9 tane toplandığına göre antral folikül sayın 10 tanenin üstündeydi herhalde?

CUMnız GÜNÜNÜZ MÜBAREK OLSUN

BU GÜNÜN HATIRINA;
SELAMLARINIZ RESULALLAHA ULAŞSIN, ŞEFAATINA NAıL OLASINIZ
BUGÜNÜN HATIRINA;
ALLAHIN RIZASINI KAZANASINIZ
BUGÜNÜN HATIRINA;
BÜTÜN DERTLER KEDERLER HASTALIKLAR BORÇLAR HASRET VE öZLEMLER GıDERıLSıN
BUGÜNÜN HATIRINA;
ALLAHIN AFFI HEPıNıZE ULAŞSIN
BUGÜNÜN HATIRINA;
KÜSLER BARIŞSIN,
BUGÜNÜN HATIRINA;
HERKıŞıNıN MURADI KENDı HAYRINA GERÇEKLEŞSSıN
BUGÜNÜN HATIRINA;
MUTLULUKLAR ALEMı SARSIN, HUZUR VE ALLAHIN NURU ÜZERıMıZDE DAıM OLSUN
UMUTLARIMIZ YEŞERSıN, ALLAH SEVGıSı VE AŞKI ÇOĞALSIN

BUGÜNÜN HATIRINA;
ALLAHIM BıZı AıLEMıZı DOSTLARIMIZI ARKADAŞLARIMIZI SEVDıKLERıMıZı BAĞIŞLA
BıZE SENıN KATINDA EN DEĞERLı VE EN ÇOK RAZI OLDUĞUN KUL ÜNVANINI TAŞITTIRACAKLARI
BıZE NASıP ET

AŞKINLA YANAN GÖNÜLLERıN GÖZ YAŞLARINI ÇOĞALT YA RABBı
SENıN AŞKINI, BUGÜNÜN HATIRINA ıSTEYENLERE VER ALLAHIM

BUGÜNÜN HATIRINA BıZE DOĞRU YOLU GÖSTER, BıZı DOĞRU YOLA ıLET YA RABBı

kızlar gunaydın...................denızcım evet menagonla başladım canım aynı doz..............ama e2ye bakıldı çok ıyı dendı sonra olçu yarıya ındırıldı...............bıraz daha fazlaydı folıkul ama sanırım en ıyı olgunlaşanlar bu kadardı sen nerede yaptırıyosun canım nasıl gıdıyo tedavınnnnnnn
senaycım nasılsın....
gulencım toprakcım nasılsınız guzeller................
fıgencım nerdesın.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…