Tp Bebek ve Akupunktur

canım sağol. ben tedaviye yuzde 70 senin doktora gideceğim. biraz da konuşsa! cevap veriyor ama çok hızlı ve az yine konuşmayan bir doktor. :1no2: kadıköy şifayı da beğendim çok konuşuyorlar eminim hepsi de iyi doktor ama bana sadece ultrason ile bakıp e2 ölçmeden istersen bu ay menogon 300 ile başlayalım dediler. e2 falan galiba 1 kere toplamaya doğru ölçülüyormuş. bu canımı sıktı. memorial da uzun protokol mu stop protokol mü dedi tam anlamadım mail attım ama geri dönmediler. sanırım hem ücret olarak hem konuşmasa da güven verme bakımından en uygunu seninki. sonunda tedavi 3 aşağı 5 yukarı aynı kimse kuş kondurmuyor a.s dr ve lab iyi olsun geri allaha kalıyor

Günaydın kızlaaarrrr.....
BU sabah kimse yok mu????????

günaydın dün nişantaşındaki akupunkturcuyu aradım dediğin uçuk pahalı. bugün merter vatandaki doktorunu arayacağım. saatlerini cumartesi anadolu yakası nereye gidiyor öğreneyim. o olmazsa son bakırköyde dediğin yerde başlayacağım nasıl olsa ücreti belli onun 8 seans 500 lira. senin nasıl gidiyor? hangi aşamadasın şimdi?

arkadaslar hepimnize gümnaydııın.ablacıım ne güzel sözlerle baslattın güne biziii.sizlerede hayırlı cumalarrr.inşalllah bizler için hayırlara vesile olur..
gülen catlatırsın kıs insanı.noluyomuşş e2 bakılınca??
denizcim inşallah bu sefer hersey güzel olur.akunun faydasını görürsün bencee
senay ask ol beni yanlız bırakma sende toplatta yumoşlarıı?ne zama büyük güün.n kontrool.
toprakcıım bebişlerle aran nasıl?? :)))))kıslar yarın benim için yarın büyük gün ak koyun kara koyun belli olacak nolur dua ediin tekrar meleklerime kavusayım 10bucukta giricem işleme...dualarınız bekliyoruum

Günaydın el muallicim...Ne güzel dualar etmişsin allah cümlemizin duasını kabul etsin...Bugün iyiyim pek bir ağrım belirtim yok yine ama umutsuz olmakta istemiyorum...Çok aklıma getirmemeye çalışıyorum , sadece sabırla sonucumu bekliyorum...Allahım inşallah en kısa zamanda hepimize güzel sonuçlar almayı nasip eder...

ınş toprakcım ağrı benımde bı gun oldu sonra hıöçç olmadı takma ınşş rabbım guzel sonuçlar bekleyenlere.............ınşş canım bol dua

Figenim inşallah her şey gönlünce olur arkadaşım ,Bana gelince ben hiç bir şey hissetmiyorum , kendimi fazla dinlememeye çalışıyorum ama sanki 2 bebişimde benimle gibi hissediyorum...Dua edin kızlar bebişlerim beni bırakmasınlar...Transferden sonra karnımdan kalbime bir sıcalık gitti bu bebişlere o yüzden ayrı bir bağlandım...

şu ana kadar herşey iyi gitti inşallah kavuşacaksın bu sefer bebeğine veya bebeklerine içini ferah tut kaydirigubbakcemile5 allah yar ve yardımcın olsun. el muallim gibi bitireyim opuyorumnanaktan.... dua ile ........

El muallimcim benim çok hatta nerdeyse hiç ağrım olmadı , sadece biraz belim ağrıyor bugün o kadar.Senin ağrın kaçıncı gün olmuştu?

toprakcım dualarım hep sizinle..inaşallah canım allah hepimize bu mutlulugas tattırsın.bencede en güzeli kendini dinleme herkesin belirtisi aynı olmaz.allah gönlüğmüzün dileğini versin inşallahhhh..

mnonalan hoşgeldın canım ınş canım rabbım kımın ne sıkıntısı varsa gıdersın ınş canım......o elbet duyandır.............ama bız kullar sabırsızız ınş guzel gunler yakındır herkes ıçın............

Muallimcim duan için Allah razı olsun, Herkese Hayırlı Cumalar,
Denizicim, Figencim, benim bugün kontrolüm var, diğer tedavimden tecrubeyle pzt yada salı yum. toplama olur diye düşünüyorum. Figencim yarın için Allah yardımcın olsun canım. Dualarımız seninle...
Toprakcım, herşey yolunda gidiyor maşallah, Allah mutlu birşekilde tamamına erdirsin inşallah.
Gülencim nerde?

fıgen ve senay ya sız temmuzda alıcanım dımı sonucu ınşş...........heray bı umut ınş hazıran da temmuzda bereketlı our...........ınş kılar bu ayın sonu gulen ve toprakla senlensın sonrada sıznıle

pıs kız hanı burdaymış hıç gormuyommmm senı.........................yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nasılsın........................ıyısın dımı...........kendını dınleme ..............ınşşş sevınecez canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…