- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
- Konu Sahibi el-muallim
-
- #2.701
kızlar gunaydın...................denızcım evet menagonla başladım canım aynı doz..............ama e2ye bakıldı çok ıyı dendı sonra olçu yarıya ındırıldı...............bıraz daha fazlaydı folıkul ama sanırım en ıyı olgunlaşanlar bu kadardı sen nerede yaptırıyosun canım nasıl gıdıyo tedavınnnnnnn
senaycım nasılsın....
gulencım toprakcım nasılsınız guzeller................
fıgencım nerdesın.........
Günaydın kızlaaarrrr.....
BU sabah kimse yok mu????????
transferin 3.gunu e2olculebilirmissssenay yarin yazicam telden giriyorum simdi
kızlar gunaydın...................denızcım evet menagonla başladım canım aynı doz..............ama e2ye bakıldı çok ıyı dendı sonra olçu yarıya ındırıldı...............bıraz daha fazlaydı folıkul ama sanırım en ıyı olgunlaşanlar bu kadardı sen nerede yaptırıyosun canım nasıl gıdıyo tedavınnnnnnn
senaycım nasılsın....
gulencım toprakcım nasılsınız guzeller................
fıgencım nerdesın.........
arkadaslar hepimnize gümnaydııın.ablacıım ne güzel sözlerle baslattın güne biziii.sizlerede hayırlı cumalarrr.inşalllah bizler için hayırlara vesile olur..
gülen catlatırsın kıs insanı.noluyomuşş e2 bakılınca??
denizcim inşallah bu sefer hersey güzel olur.akunun faydasını görürsün bencee
senay ask ol beni yanlız bırakma sende toplatta yumoşlarıı?ne zama büyük güün.n kontrool.
toprakcıım bebişlerle aran nasıl?? :)))))kıslar yarın benim için yarın büyük gün ak koyun kara koyun belli olacak nolur dua ediin tekrar meleklerime kavusayım 10bucukta giricem işleme...dualarınız bekliyoruum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?