Tp Bebek ve Akupunktur

kıslar bazıhastalarda 3.gün e2 bakılıyomuş gebeliğin aşa yukar başlayıp başlamadını gösteriyomuş e2 gebelikte yükselirmiş daha sonra e3 değeri yükselirmiş.. tutunma kanamasıda embriyo rahime konuldunda bi emzim salgılarmış tutunmaya çalışırken rahimde kan odaları olurmuş kanlanan orada yanlışlıkla parcarsa kanama olabilirmiş oda çok nadir olan birşeymiş..

bunun dışında şuan adet agrım oldundan bu tutmuş olabileceğine işaretmiş çünkü şuan osterojen ve progesteron salgıladığımdan adet olmam şuan zaten imkansız dedi beyinde hipoziften şuan döngün şaşırmış durumda dedi.. ve çok enteresan ama blastosittede hücre sayıları sayılabilirmiş.. Baklım hücre sayılarımın iyi oldunu söyledi kuzenim..

toprak nasılsınn

gülsüm abla Allah razı olsun ne güzel dua etmişsin..kıslar bugün cuma agzınızdan dua eksik olmasın bugün edilen dualar kabul olur.. toprakcım 1000 defa ya evvelü çek canım :)

ıyiyim gülencim ama hiç ağrım sızım yok o yüzden biraz endişeliyim , biraz işaret verseler bebişler ne olur?Sen iyisin anladığım kadarıyla, hadi bakalım inşallah 25 haziranda güzel sonucunu alacağız.Yoksa testi 21 haziranda mı yaptıracaksın?Sadece ya evvelü mü diyeceğiz?

önce estagfurullah de 3 kere
salavat getir
dileğini söyle ben diyorum Allahım inşallah sizn sizimleri sayıyorum kuzzeunimi ve halamın kısını en sonda benimde yüzümü bu denemede güldür allahım diyorum tekrar salavat getiriip
besmele ile başlıyorum 1000 defa ya evvelü

cuma günüde 1000 defa ya vali
hiç konuşma çok mecbur kalırsan konuş besmele ile tekrar başla cnaım ya evvelü cocupu olmayanlar için birde fırsatın olursa akşam 313 tane ayetel kürsi oku bi bardağa hiç konuşmadan bir eşimle okuduk yarım sar bardak suya okuduk ben tek bitiremem çünkü o kadar çok oturunca kasıklarım çok agırıyo bitiremezdim Allahımbi tanesi kabul etmezse bi tanesini mutlaka eder ha birde ben her güne 12 gün 100 defa elham okuyup elim karnımda duada çok iyi :) kızmıyosun umarım ya bende iyilik için söylüyorum emi ..
nevincim baksana benimde bi gün agrım oluyor bir gün agrıdan kıvranıyorum ne olacak görücez hiç belirleyii deilmiş ..
nevin transfer kagıdında hücre sayıları yazıyormuydu

Niye kızayım Gülaycım bilakis mutlu oluyorum , şu anda ihtiyacımız olan tek şey dua...Bende yapayım bari söylediklerini ...Benim kağıta blast blast yazıyor , ben hücre sayısını sormuştum embriyologa blastların hücre sayılarının sayılamayacak kadar çok olduğunu söylemişti.Üşenmişler mi ne saymaya.Ama transferden sonra embriyoların gayet iyi olduğunu söylediler.Bilmiyorum artık zaten kocişe canım sıkkın , dün gelecekti gelmedi bende kızdım şimdi de ne arayp ne soruyor...Transferi yapılan o mu ben miyim anlamıyorum?Hiç alttan almayı bilmiyor , özelliklede son zamanlarda iyice hırçınlaştı...O da bunalıma giriyor galibaBirde bizim yediğimiz iğneleri yeseler ne olurlar bilmiyorum...Ama onun dışında bebişlerim için moralimi hep yüksek tutuyorum...

benimde her zaman eşimle aram çok iyi olmuştur tedavi sürecinde olsun gerek öncesinde ama gel gelellim transfer olduk için rengi değişti bi değişti bi gün umutlu bir gün sessizbir şey istiyorum işten geldimden beri oturmadım diyor annem bizim evde bakıyor aban abimin oğlu evi dagıtıyor eşim işten gelince evi topluyor hiç hoşlanmam rahatsız oluyo olabilir ama bukadar yapmamalı .. Kafanı takma benim iğne yerlerim hep kanıyor yaa. sen hangi ilacları alıyorsun..
senin bu 1.kalite olan blastlar demi ? bazılarında hücreleri sayılabiliyormuş canım hadii hayırlısı emel hanım geldimi akupunktura transfere öyle up uzun girmek çok garip değilmi

Evet gülencim bende takmıyorum koçişi bu yaptıklarının ben burnundan bir bir getiririm günün birinde , bir hamile kalayım tek dilğim o ...Benim 2 tane 1 kalite 1 tane 2. kalite blastım vardı o 2. kalite olan gelişmemiş çözüldükten sonra , 1 kalite olanlar transfer edildi , Ben prognex 50mg. lık bir iğne kullanıyorum günde 2 tane , glukupoge , elevit , coraspirin , omega3 kullanıyorum.B,rde kabızlığa karşı şurup içiyorum allaha şükür kabız olmadım şimdiye kadar

bende progesteron 2 ampul sabah 2 ampul akşam
estoforem (osterojen hapı 2'şer tane)
elevit
folic plus
coraspin
omega 3

sen bant kullanıyomusunn..

Boşverr hiç takmaaa yaaa ..
Bişi dicem senin öteki denemelerde agrın oluyormuydu benim sağ tarafımda oluyor.. Allahım inş olmuştur 6.gün bugünn

öncesinde yapıyor ya kasıklara nası acıdı anlatama kanlanması iin demi onlar*
başka dondurulmuş embiyon kalmadımı canım ?

transferden sonra dizlerinden kırık yaptı dimi akuyu ?
gece uyurken sırt üstümü uyuyon

Belim çok ağrımıştı onlarda benim ilk gün sağ kasığım ara ara ağrıdı , bence oldu gülen senin sakin ol...Test yapcak mısın pazar günü?Dişim sızlıyor biraz ilaçta alamam.Ben bantta kullanıyorum onu söylemeyi unuttum.

Bilmiyorumki negatif olan denememde hiç agrım olmamıştı benim ama hep lekelenmem lurdu ilk günden itibaren pembe kan damlardı hep ..
bunda pazar günü adet olcam kesin sandm ara ara oluyor adet olucak gibiyim ama genelde Allah korusun.. ınşallah nevimcim seninde olur inşallah..
ben bant kullanmıyom estoferom diye bi hap alıyorum agızdan 2 şer tane

evet haklısın iple ceker gıbı değilmı.................ama gececek ınş canım yeterkı sonu ıyı olsun........................

ya arkadaşlar benim bugün tarnsfer gününüde sayarsam 6.günüm ama dün akşamdan beri sol tarafım sancılanıyor.. sol alt kısım hatta.. bu normalmi? adet öncesi ağrılara benziyor..

canım halısna ağrı sancı olabılır normal ınş tutumnadır canım...............bugunlerde olur butur ağrılar hemen moralını bozma beklemek zor bılıyorum ınşş bıraz daha saberdın..üşütmemeye calışın.........

canım ya ALLAH razı olsun... meleğini sağlıkla büyütmeni nasip etsin inş.. her soruma sabırla cevap veriyorsun.. çekmeyen anlayamıyorki derdimizi...:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…