Tp Bebek ve Akupunktur

canım halısna ne demek canım ya............rabbım ınşş hepberaber hamış olup beraber buyutmeyı beraber ısım ler bulmayı nasıp etsın ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

huu kızlar uyuyooonuzmuuuuuuuuuuuuuuuu.................toprtak kız gulen........................ya sız hamış olunca hep uyursunuz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ben geldim el muallimcim canım sıkılıyor kitap okuyorum tv ye bakıyorum yapçak bir şey yok ya, sen haftaya gidiyorsun değil mi doktora?

evet ınş pazartesı gorucem nevar neyok...........valla ınsan çok sıkılıyo.............zaman gecmıyo adeta anma gececekkkk ................bende tv kıtap burası öle gecıyo ama artık ınş haftaya cıkıcammmmmmmmmmmmmmm gezcemmmmmmmmmmmmmm

Daha çıkmadın mı annecik?Yavaş yavaş çıkmayacak mısın?Ben haftaya çarşamba çıkayım artık diyorum yavaş hareketlerle

Tek tarafima bazen igne bazen bicqk sokuyolat gibi 6.gun bugun yarin bi hafta olqcakkk

ya aslında çıktım canım bı kac gun gıttım gezmelere gıdıyorum ama kendı arabamla çıkmadım artık çıkarım ınşşşşş............gulencım hası bı hafta bıttı sayılır cnım..............

hu kızlar gunaydın.........................bı gun daha başlıyo ınşş guzel hayırlı gecer..............bekleyenler bı gun daha azalıyo.........ınş halaya az kaldı.......

Vala inşallahh bgün kötüyüm ben..
aslında olmaması için bi sebeb yok ama çok zormuş negatyif bi denemenin üstüne denemek tekrar umut etmek.. ne düşüneceğimi şaşırdım

aslında çok iyiyim ama sağolsun insanlar moral bozmak için çok çabalıyolar.....
az kaldı hadi bakalım e artık burdan avazın çıktığı kadar bağırırsın.....

hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm diye inşalahhh......

Günaydın kızlar , nabersiniz?El muallicim 1 gün daha geçiyor ben masada yemek yemeye başladım , oturuyorum artık yavaş yavaş...

nevimcim nasılsın ??

yaaa inşallah bagırırımda korku sardı içimi iyice

Günaydın kızlar , nabersiniz?El muallicim 1 gün daha geçiyor ben masada yemek yemeye başladım , oturuyorum artık yavaş yavaş...

toprakçığım abartma ama hareket et biraz biraz. günlük hareketler birden kesilirse de metabolizma çalışmadığı için rahime kan gitmezmiş. aman dolaş az.

Evet nevimcim deniz doğru söylüyor..

buarada benim test günüm hamile olmazsam regli günüm ... off

Dolaşıyorum Denizcim aslında çok kasmıyorum WC ye gitmelerim bile yeter heralde saat başı WC ye gidiyorum...Sen nasılsın?Ne zaman başlıyorsun tedaviye?Senin sonucunu da merakla bekliyorum...ıyiyim Gülaycım sen nasılsın?Şimdi kasığıma ağrı girdiSen de rahat ol biraz ya olacak allahın izniyle...Dondurulmuş sperminiz var mıydı daha gülay?Figenin opusu bugün değil mi?

var varda 5 tane döllendi sadece gecen sene taze spermle 15 tane döllenmişti ona ragmen manyaklar 5.güne bırakmamışlardı bu seferde embryo çok olmadından 5.güne kalmadı benim başma çıkarıp 5.gün deneyim bu kez derse mustafa bey bu sefer saldırırım ona.. ınşallah olsunda mecbur kalmıyalım hiçbişi..

sende hç olmuyormu korku nevin yoksa ben çokmu karamsar bi insanım..
en çok merak ettiğim benim sizler kadar şansım varmı
malum bizim spermimiz testiden alınma.. kalitesini bilmiyoruz.. döllüyomu döllüyo 1.kalitede oluyo ama tutmaması azopsermle doğru orantılımı bilemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…