Tp Bebek ve Akupunktur

evet figenin bugün oda az stresli değildir bugün.. Alah yardımcıları olsun

mapavrılı canım hoşgeldın .................bozma moralını boşver ınsanları canım..................
gulencım pozıtıf ol canım
tıoprakcım evet artık gez otur dolaş................zaten dedığın guıbı tuvalate gıdıp gelmeler yetıyoo....................senay nerde fıgende sıze katılacak az kaldı..................

pozitifimde ablacım korkuda var.. bi benmi yaşıyorum anlamıyorumki

gülencim ben aklıma getirmemeye çalışıyorum ama benim daha 3. gün senin 7. gün test tarihi yaklaştıkça bende kötü olabiliri,m normalde bu konu oldu mu bende çok karamsarım , birazda 4 tane daha dondurulmuşum var o da rahatlatıyor galiba...senin bence bizden daha fazla şansın var, çünkü daha geçsin ve merkezdede konuştuk ya erkek faktörlü sorun...spermler bence yapacağını yaptı ve yumurtaların 8,9 hücreli oldu...rahat ol gülenim inşallah ikimizinde olacak bu sefer...

birde 10 hücreli canımmm :) ınşallah nevin öyledir.. ama spermler bakalım ne alemde.. ınşallah çalıştırmışlardır dötü :) :) Nevin.. kocan geldimi ?
Benim eşim hizmetlenicek yarın bana :d kayvalidem geldi dün kuran okuttuk evde süt duası yaptılar Allahım inş kabul eder.. birde kayınvalidem diyor kadınlar yaşıyor herşeyi benim iğne yataklaırm hep kanıyor yatağa bile geciyor..
birde benim akıntım var şeffaf gibi

gulencım bı sen yaşamıyosun canım....................beklemek cok yıpratıcı bı sureç bılmememı .............bende kaç defa tamam ya olmadı buda.............dedım kendımı dınledım ımkanı varnmı dınlememenın bı pozıtıf ıkı negatıf alımış bırı olarak dınledım kendımı ve her belırtı karıştı bırbırıne.............ama baktım yok olmıcak herşey olacaçağına varır ya ben ne yapıyırum dıyosun bı yerde rabıme havale edım dıyosun zaten varsa vardır yoksa yok amayınede yurek bu dınlermı.........fırtınalar susarmı.............ınş gececk canım ınşşş guzel gunlere yelken acarız beraber..........onunde guzel gunler yıllar var...............ınşş bebeğinle senı beklıyor.............ınsan elımden gelenı yaptım ıçım rahat dedıkten sonra artık bı yerde ne sız ne doktor bışey yapamaz yalnız rabbım ol derse olacak ..........................ınşş bekletmez ınş ol der ..................

geldi geldi nazlı koçişim benim ben kocamı çok seviyorum ya tedavi derken dalıyoruz unutuyoruz koçişlerle ilgilenmeyi ...ayrılıkta insan daha bir anlıyor aşkını ...allah kabul etsin gülencim , akıntının artması da iyi bir şey bildiğim kadarıyla...göğüş uclarında koyulaşma var mı gülen

kızım artık spermlerle ne derdın var senın ya...............onların ışı bıttı dollendı yumoşların emrıyoların var ınşş gelıiır yapısırlar sana ınş gobeğın kocaman olur ınş şişman gobeklı sıvılcelı bı hatun olursun bu yazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.........................ve toprakta......sızı sarı kafalar sızıopuyorumnanaktan

evet toprakcım yapcak bı şey teslımıyet.....................ve beklemek..............evet valla bende koçışmı unttum adam dokunaya bıle korkuyo bazen..................ama rabbım ayırmasın bızı kımseeyı........................bırlıkte guzell sevınçler versın..................

ınşş ya guzel gunler gelır ohhhhhhhhhh gulen ne guzelk ya.............kayınvalıden okutmıuş kuranları çıok guzel rabbım makbul etsın ..anne ışte ne yapsınlar ıstıyolar onlarda bu ımtıhan zor.....................ınş başaranlardan eylesın rabbım

bilmiyorum akıntı neden oluyormuşki ?

ben daha az canlıyım şuadna tabi afacanlıyım.. 10 hücreli heycanlı embriyomdan da çok umutluyum..
benim ilkinde hiç agrım olmamıştı şimdi adet olacakmış gibi agrım var tam belimde. tabi umut verici.. belkide ücüde tuttu. ne gülerim ama.. Allahım inş nasip etsin.. ben çıkıyorum 2 saat durdum kat kat aştım zamanımı..bol bol duaya devam inşallah

inşallahh inşallah benim kaynanam rüyaya yatmış o olacak görmüş ama en güveneceğim şey kan testi gerisi boş..

nevin benim gögüs uclarım koyu renk zaten syah deil ama öyle pembede değil ondan hiç anlamıyom canım

ızle komedı olsun...........gercı ben korku fılmı ızlemıştım ama heyecanlı oluyooooooooo.....................

ay ınşş ya az kaldı dımı............tam ne zaman carşambamı test zamanın.................bende artık sarar ıyıce heyecan...............ınşşş canım yaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…