Tp Bebek ve Akupunktur

Günaydın arkadaşlar, nasılsınız?
Ben dün akşam net'e girecek gücü bulamadım kendimde, doktordan geldim, iğnelerimi oldum, yemekten sonra uyuya kalmışım, işlerin stresi ve tedavi çok yordu beni 10 gündür. Doktorumda bulunduğum yere bayağı uzak, yol bile yoruyor insanı....
Velhasıl kızlar, salı günü yum. toplama var hayırlısıyla... dün akşam koldan veya göbekten olan. 2. iğne ilavesine de başladım. pazar akşamı çatlatma iğnem var, Ve salı 11 de çağırdılar.
Rahim kalınlığı ve yum. gayet iyi, herşey yolunda dedi doktorum, bu sefer olcak dedi... Hayırlısı bakalım,
Gülencim, toprakcım, iyi istirahatler size, Figencim Allah yardımcın olsun canım,
Muallimcim sen nasılsın?

senaycım ınşş canım rabbım kolaylık versın...................salı toplanır o zaman ınşşş senı beklıcez sonra canım................azcık daha sabır dınlen bencede.................

senaycım ınşş canım rabbım kolaylık versın...................salı toplanır o zaman ınşşş senı beklıcez sonra canım................azcık daha sabır dınlen bencede.................

Sağol muallimcim Allah hepimize sabretcek gücü versin inşallah, Ama bu sefer senin daha önce dediğin gibi, Allaha bıraktım herşeyi, Elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz, Gerisi O'nun ol demesine kaldı. Dualarımızı geri çevirmez inşallah, Herkes dileğine kavuşur....

gulen yapma canım ya................ama bışey dımmı bu gunlerde ağlanıyo.............ınş sonu ferahlık olur...............bak çık balkona dısarı bahceye guzel havayı solu ıyı gelıyo ......................................moral bozmak yokkkk.............................cubugum nerdeydı senı dovucemm azcıkkyasakkelime

evet canım yaaaaaaaaaaaaaa nerdesın ............nasılsın.................bebışler nasıl gıttınmı doktora ben pazaretesı gıdıcem ınş canım.....................

ağlıyorum ben..
içime doguyo galiba ..

Canım benim ya, yapma böyle ne olur,
Bak kendini de yıpratıyorsun, bizi de üzüyorsun.
Tatlı cadım benim, ben inanıyorum ki oldu bu sefer, bebişler duygusallık yaratıyor sende, boşuna üzüyorsun kendini...
Muallim ablanı dinle, hafiten çık dışarı veya balkona filan.... Temiz hava iyi gelir....
Çoooook Öptüm Seni Canım

ınş canım çok guzel hadı yola devam bebılerle..............benım 472 ya bakalım ya ınş ııkızdır üçüz olursa korkarım ....hayırlsıusı ınş pazartesı bakıxcaz nasılsa kendıne ıyı bak canım..................

herkese slm arkadaşalar.benn geldim eve.bugün cook heyecanlıydım.yumoşlar toplandı.11 tane toplamışlar.gecen sefer 21 di bu sefer neden az oldu anlamadım ama bu sefer daha az ilaç kullandım.yarın 12 de arıcaz döllenme durumunu sorucaz.allahım güzel güzel döllenmelerini nasip etsin inşallah.bu seferde yine aynı süre içerde kaldıım ama biraz aksilik olmuş,iğneyle girdiği için damara zarar vermiş ve biraz kanamam olmuş 1-2 dikiş attım dedi ama cok şükürr kanamam yok.esra hanım yaptı gülaycım opuyu.birazcık sancım oldu opudan sonra.şimdi çok şükür iim kıslar dineniyorum ve yarını bekliyoruum.

figen Annem nerene dikis attilar ?gwcmis olsun Esra hanim cok guzel iyi dimi bide spermler ne alemde
Aman figen benimde gecen sene 24 bu sene 16 her iki seferdede dorder tane bos cikti hayirli haberlerini bekliyorum

fıgencım gecmış ols ınş atlattın guzel dollenırlwer ve sana gelırlr ınşşşşşşşşşşşş................sanırım pazatrtesı olur transfer dımı................

gulencım canım çıkıp dolaştınmı.......................rahatmısın azcık daha ınşşşş gececekkkk ınşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…