Tp Bebek ve Akupunktur

transferi yapan D&R aramis esim ne aglayip duruyo demis embrlyolarda iyi idi bi sebeb yok olmamasi icin yuz de yuz diyemem demis oyle iyi yani rahatladim yarina allah kerim yani
Figen gecen sene belkide benimde damarima dikis atmislardir transferden once sokulup tekrar dikilmisti sana boyle bisi dedilermi transferi sali olur

Yarın mı test günün ?

Figencim çok geçmiş olsun, yumurtaların inşallah kaliteli şekilde döllenir.Gülay iyi olduğuna sevindim.El muallimcim sen transferden ne kadar sonra duş aldın?Birde sizdede çok gaz oluşuyor mu?

Badem sen nasılsın?Var mı ağrı sızı?Ben de pek bir şey yok arada kasığım çok az ağrıyor ve kesiliyor.Birde karnımda gaz sancımısı karın ağrısı mı olduğunu anlayamadığım bir ağrı oluyor...

Gaz topu gibiyimmmm hele tra sferden ciktimda ard ardarda
Badem 25 test gunu yarina nasi hissederim bilmem

Kızlar pazartesi benim test günüm. Transferden sonra batmalar oluyordu kasıklarımda ama hemen geçiyordu. 2 gündür küt ağrı şeklinde kasıklarıma ağrılar giriyor. Normal mi bu sizce??

eltu bi bilsemm
Nasildi agrilarin bi tatif etsene benim hep aksam ustu basliyor ta gecye kadar ama. Oyle cok Ay uh dicek kadar deil ins olumlu olur kacinci cgun kac hucreli koydular

canım 13.gündü 3 embriyo konuldu. Ama acemilik mi artık, heyecandan mı ben hiç sormadım dr.a kaç hücreli ya da kalitesini. Burda duydukça nasıl sormadım diyorum. Ya normalde bıçak batar gibi ani batmalar oluyo ve çıkıyordu. 2 gündür daha uzun süreli ağrılarım oluyo. Adet sancısına benzer gibi. Bilemiyorum ki.

aynen benimde batip cikiyo gibi ins olmustur :) eltu 13.gun ne kiss olmaz 3gun veyaa 5.gun olur

Benimde akintim var uzayan artan progesteron hormunundanmis her gun klniki ariyom :))

Elitu bana senden güzel haberler alıcaz gibi geliyor...Hadi hayırlısı.
İnşallah toprakcım. Allahım hepimize nasip etsin inşallah. Emeklerimizi boşa çıkarmasın.

Benimde akintim var uzayan artan progesteron hormunundanmis her gun klniki ariyom :))

Canım su gibi akıntı bende de var. Ben aramıyom da kliniği.

Bence biz hamile kaldik progesteron hormonu artti ve ondan oluy akinti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…