- Konu Sahibi el-muallim
-
toprakcım hoşgeldın ya zormuş neroterapi.........baksana neler çekmış kız..............hayırlısı evet bebek için mecbur ama can acıtıcı şeylere bende gelemem......allah kolaylık versın
reyhan perşembe günü görücek anyayı konyayı derim ben :)
baştan sona anlatsam film olur yani o derece :d
kulaklarımada 4 tane zımba taktı damgalandım..
gırlatğımdada morarlıklık söz konusu
ensemde berbat halde
iç çamaşarıımda kanlandı
ayy vallahi dayanıcam napım nöralterapi nedir acaba merak ettim toprak sen araştırdınmı canım ?
levent beyi hiç duymadım canım ben emel hanımıda ilk kez gördm hiç denkte gelmemiştim klinikte sen umuttamı yaptırıyosun akupunktur olayını ?
toprak o yumurtaklığna gircem dedi şey acıyormu anacım ?
el -mülaim senin tedavin nasıl ?;
toprak senin adın ne ben senden bahsettim emel hanıma adını söylerim ben onu tanıyom derimhava atarım
tprak ama deme sakın bişi demedi bilgi vermedi diye nası sorabilirim acaba benim hiç hiç bilgim yok ilk sayfada yazılanı biliyorum sadece o kadar
bundan anlıyorum kı toprakcım sen gerçekten daha cesursun bak bız hemen su koyverdık kaçtık ya.........
yok ya ısırgan otu çok yararlı kanseri bile durduruyor benim halam amerikada tedavi gördü rahim kanseri idi onada ısırgan otunun kökünün iğnelerini vuruyolardı?
canıma nladım ben iki yerden girceni ama nası yaptırcamı bilemedim acıyormu uzun sürüyormu kasma falan dedi kastım girmişti çıktı sokamadı iğneyi bide bana bak diyro bakmam deidm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?