- Konu Sahibi el-muallim
-
- #2.821
Toplamadan kac gun sonra canim?sizde sorun ne
kafana takma canım.. benimde birde ikinci denemem dahada korku var içimde.. aslında yaşım çok küçük bi sorunumda yok ama bugün eşime ben ya hiç hamile kalamazsam diye sordum çok kızdı bir sürü test yaptılar ne demek kalamazsam diye çemkirdi cadıCanım içimden bi ses sanki pozitif diyo. Ama yine de tedirginliklerim oluyo. Çünkü transfer gününden itibaren eşimle normalde hiç tartışmalar kavga olmazken, aksi gibi bu dönemde çok stresli geçti benim için, çok ağladım. Allahtan hayırlısı.
figen maşallahh hadi yarın bebeişleri sorucaksınn babalar günü yarın bideeekıslar hepiniz saolun.gülencim teseye gerek kalmadı yeterli sperm varmış.ama ben 11 tane yumoş olmasına birascık üzüldüm acıkcası aman kaliteli olsunlarda.valla esra hanım geldi opuda ufak bi kanamanız oldu iğneyle damara girdik yanlışlıkla ama önemli deil dedi.1 2 dikiş attık dedi.aynı sürede cıktım zaten uzun kalmadım ve hiç kanamam olmadı.inşallah kötü bişi deildir.senin sölemişlermiydi?söküp tekrar dikcez ddiye.burcak hanımı arayıp sorsammı bişi olurmu diye?
Duscum tedaviden en geç 1-2 ay önce başlıyorsun akupunktura.Akupunktur tüp bebekte stresi engelliyor ve rahmin kanlanmasını sağlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?