Tp Bebek ve Akupunktur

figen maşallahh hadi yarın bebeişleri sorucaksınn babalar günü yarın bideee

kaç tane gözüküyodu ultrasonda ?

banada söylememişlerdi ben burcak hanımı aradım transferde agrım olurmu dedim yok sökpü tekrar dikicekler demişti sen sor istersen canım şuan leke tarzında bişin varmı ben çok oluyordu transferden sonrada olmuştu
[/QUOTE]

evet canım bugün babalar günü eşime güzel bir hediye olsun inşallah.12 de arıcaz.canım benim lekelenmem yok opudan sonrada olmadı hiç.eger bir terslik olursa bogarım o kadınıı.sonra benim odama kadar geldi bişi varmı diye tırstı herhalde.damara girdik yanlışlıkla dedi ama ben inanmadım.önemli bişi yok dedii.
toprakcıım ya niye böle düşünüyosun?son ana kadar umut kesilmez.herkeste belirti olmuyo ki kuzu!!!!lütfen böle yapmaa ...

evet canım bugün babalar günü eşime güzel bir hediye olsun inşallah.12 de arıcaz.canım benim lekelenmem yok opudan sonrada olmadı hiç.eger bir terslik olursa bogarım o kadınıı.sonra benim odama kadar geldi bişi varmı diye tırstı herhalde.damara girdik yanlışlıkla dedi ama ben inanmadım.önemli bişi yok dedii.
toprakcıım ya niye böle düşünüyosun?son ana kadar umut kesilmez.herkeste belirti olmuyo ki kuzu!!!!lütfen böle yapmaa ...[/QUOTE]

canım senin opu nu kim yaptı? nasıl bişi ya damar kesmek dikiş atmak? ya transferden sonra bişi olursa? bunların elindeyiz bişi de bilniyoruz ya sinir eiyorlar insanı. hep da adamını buluyorlar. şöyle cazgır birine rastgleceklerdi ki yıkacaktı orayı kötükedihüsodelikafadulden

Kızlar günaydın, herkes nasıl bakalım,
Figencim geçmiş olsun canım, Allah hayırlı haberler almayı nasip etsin bugün,inşallah hepsi döllenmiştir ve hepsi 1. kalitede gelişir.
Toprakcım, umutsuzluk yok demiştik dimi, gülenden sana mı bulaştı. Ama bu dönemde hepimiz aynı duygulardan yaşıyoruz. Ama kesinlikle umutsuzluk yok.
Gülencim,muallimcim öpüyorum sizleri....
Görüşmek üzere....

canım burada çok arkadaş var hiçbirşey hissetmedim hamileymişim diyen. inşllah senin de öyle olacak. bak realistti sanırım test günü 3 gün geçti hamileyim bende hala belirti yok belirtilere takılmayın diyen. inşallah pozitiftir hayatım

denizcim esra hanım yaptı benim opuyu.eger bu yüzden bişi olursa bogarım valla.aslında esimle aklımıza geldi bi kadın doğumcuuya kontrolmu olsak.ama şimdi olumsuz seyler düşünmek istemiyoruum.herseyin güzel olacagına inanmak istiyoruum.senaycım saol canımbugün haberi alalım sonra seni bekliyoruuz.

esra hn da çok eski ve tecübli bir doktor. olmamıştır birşey. zaten birşey olsa koymuyorlar yumurtaları dondurulacak güne geliyorlarsa dondurup 1 sonraki ay yapıyorlar transferi. önmli birşey yoktur. teslik işte. inşallah hepsi döllnmiştir. zaten yarım saate sonucu alacaksın herhlde

figencim o kadın çok cana yakın biri benimde odama gelmişti ziyarete yatıyodum kalk kalk hala yatıyomusun dedi opudan çıkalıda 10 dk olmuştu ikiz kızların olursa birinide oğluma alacaüım görürsün dedi
gecen senelerde erken dogumla kızını kaybetmiş kız bebekleri çok severmiş.. figen haber aldınmı aradınmı elim aaym sende valla dün sen yazınca annem eşim ve babam vardı okudum mesajlarını inşallah güzel güzel döllenirler dedi eşim özellikle çok sevini aynı yoldan gectik biliyosun

aynı şey gecen sene benim başıma geldi ama bana zarın yırtıldı dediler ama daha sonra biz onun bize göre zar ve zarın yanındaki damar oldunu düşündük belkide sadece damardı yalan söylediler bilmyiorumki ben tutmayınca sormuştunm herkez alakası yok demişti onunla alakalı olamaz dediler.. hatta bi doktorda kızlık zarnı niye diksiner o zar değildir damardır demişti sanırım benimde gecen sene böyle oluştu ama benim çok kanamam olmuştu

gögüslerde şişlik olmalımı mutlaka ? bende yok ama elleyince agrıyor toplamadan sonra acımaya başladı ama bununla alakalı olamaz dimi

canım hafıf ağrı ve dolgunluk bazen belırleyıcı ozellık kesın değıl bendede cook hafıftı...........kımısınde çok ağrı ve sıs olur................feraye arkadasımızın hıç sış ve ağrısı yoktu mesela ve hamıle...................kafayı takmamaya calışın kızlar tek sey kan testuı ınşşşşşşşş sevınırız beraber canım

kıslaaar aradım.4 tane döllenmiş transferi yarın yapıcaklar.11 yumoştan 9u işleme alınmış.5 embriyonun altında olunca 2.gün yapıyolarmış.yarın 3 te burda olun dediler.sevindim haberi alınca.2.gün olunca biraz üzüldüm ama sonuçta hiç olmayabilirdi de..allahım hayırlısını nasip etsin inşaaallah.hepinizi dualarını bekkliyorum.bende aynı sekilde hepiniz için ediyorum.allah emeklerimizi bosa cıkarmasın arkadaslar.
birde opudan beri lavaboya cıkamadım napayım ne yiyeyim??

gögüslerde şişlik olmalımı mutlaka ? bende yok ama elleyince agrıyor toplamadan sonra acımaya başladı ama bununla alakalı olamaz dimi
canım sakın belirti arama ....benim göğüslerim çok şiş dokunamıyodum...belim çok ağrıyodu adet sancıları gibi sancılarım vardı....ama olmadı.....ben kesin hamileyim diyodum amaaaaaaa yanılttı beni.....bidahakine asla düşünmiycem.....sende düşünme ve belirti arama burda gördümki belirtisi olmayanların çoğu pozitif sonuc aldı........

hava çok guzelllllllllll cıkıp dolasın ..............bızde fethı pasaya gıderız belkı......................evde ınsan çok sıkılıyoooo................benım nerdeyse bı ay oldu..........evdeyım beş kez çıktım................

bak mapavrılıde sölıyo .............mapavrılı nasılsın canım................
fıgencım çook guzel ınş tutunurlar sıcak yuvalarına...................nıye canım opu zormu gevctı.........kanamanmı var

figencim yemin ederim kalbim küt küt küt attı bi ses seda çıkmayınca.. çok sevindim canım hayırlı olsunn şöyle düşün ben hep 5.gün istiyodum amcamın oglu dediki bak 5.güne dışarıda yaşarsa ne ala ama normalde 2.ve 3.gün koyuldunda yaşayacak olan embriyonun hasar görmesini saglıyabilirler çünkü rahimdeki bi takım hormonların ne oldunu bilmedimizden tutmuyor zaten dedi yani ne kadar erken olursa bizim durumuza o kadar uyum saglarmış erkeğin genetiği .. Canım 4'de koyacaklarmı sordunmu ? bugün mutlaka tuvalete çık yarın gitmedende çık.. bol bol meyve ye ben bu sene iç kabız olmadım kayısıda ilacta asla içmedim bol bol meyve tüket canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…