- Konu Sahibi el-muallim
-
- #2.841
figen maşallahh hadi yarın bebeişleri sorucaksınn babalar günü yarın bideee
kaç tane gözüküyodu ultrasonda ?
banada söylememişlerdi ben burcak hanımı aradım transferde agrım olurmu dedim yok sökpü tekrar dikicekler demişti sen sor istersen canım şuan leke tarzında bişin varmı ben çok oluyordu transferden sonrada olmuştu
Hiç bir şey yok el muallim göğüslerimde transfer öncesi hassasiyeti dahi gitti...Belirtilere takılmayacağım diyordum transfer öncesi o da olmuyor , uyku tutmuyor da boğazıma bir şeyler düğümleniyor...Allah yardımcımız olsun...
denizcim esra hanım yaptı benim opuyu.eger bu yüzden bişi olursa bogarım valla.aslında esimle aklımıza geldi bi kadın doğumcuuya kontrolmu olsak.ama şimdi olumsuz seyler düşünmek istemiyoruum.herseyin güzel olacagına inanmak istiyoruum.senaycım saol canımbugün haberi alalım sonra seni bekliyoruuz.
canım sakın belirti arama ....benim göğüslerim çok şiş dokunamıyodum...belim çok ağrıyodu adet sancıları gibi sancılarım vardı....ama olmadı.....ben kesin hamileyim diyodum amaaaaaaa yanılttı beni.....bidahakine asla düşünmiycem.....sende düşünme ve belirti arama burda gördümki belirtisi olmayanların çoğu pozitif sonuc aldı........gögüslerde şişlik olmalımı mutlaka ? bende yok ama elleyince agrıyor toplamadan sonra acımaya başladı ama bununla alakalı olamaz dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?