Tp Bebek ve Akupunktur

yok ablacım kanamam yok ama opuda ufak bi terslik olmuş ama önemli bişi yok dediler.doktorumla konuştum terslik olmuş diye.bana haber vermediler ama önemli bişi deildir dedi.iğneyle damarı delmişler dedimde.vajinadan gecen bi damar zedelenmiştir onun rahimle alakası olmaz korkma dedii.yarın görüşürüz dedi.

kıs ben asla çıkmam balkonda oturuyorum zaten havadar havadar evde hummalı bi temizlik var :)

ben beliritlere takılmıyorum artık kan tetsi çıkarıcak bütün gercekleri napım ya Allaha sıgınıyorum dualarımı ediyorum o benim ne kadar çok istedimi biliyor mutlaka acılan ellerimizi dilimizden dökülen dualarımızı duyacaktır rahmet melekleri bana amin diyecektir.. Yer gök duayla gerisi boş

evet gulencım ınşşşş amın amın .................bol dua ınlşş rabbım older ınş olur ............bekletmez ınşşş..................sevındırsın ınş canım................

saol güloşum yaaa.bende cok heyecanlandım.ölecektim heyecandaan.dediğin gibi doğal ortamında uyum saglamları daha kolay oluyormuşburcak hanımda bu bi olumsuzluk deil dedii.gebelik şansı aynı dedi...allahım tamamına erdirsin inşallah hepimizin arkadasım.yüzümüzü güldürsünya 3 te burda olun dediler heyecandan saatini sormadımm.

mapavrılı bu ay gıdıcenmı..............
adet oldum şimdi ben böyle bi kanama hiç görmedim...bebekler kendini atıyomuş.....bidahaki adetimde başlıyorum ilaçlara ve 18 gün sonra transfer olucak eğer bi aksilik çıkmazsa.inşallah...kesinlikle birdahakine belirti aramıycam.....birde şimdi benim 10 tane kalmıştı yumoş hepsini çözüceklermiş..onu anlayamadım yarın randevum var bunuda sorim unuttum o gün sormaya ....niye acaba...böyle olan varmıydı arkadaşlar........

slm kızlar nasılsınız
muallim nasılsın gulencım toprak figen sera mavaparali sizler nasılsınız............ muallim yarın büyük gün demi kactane acaba benim icime senınde ikiz doguyor canım hadı hayırlııs bakalım....

evet seracım olmuyoooo ınşş yarın kısmetse gorucemmmmmmmmmmm.............kaçtane ınşş canlarım sızlerın nasıl gıdıyooo...............seracım ıkı tanemıydı senınde olmuyo ıkı tane bılıyorum rabbım tamamına erdırsınnnnnnnnnnnnnnn

iyi olmaaya çalışıyorum canım....birde bebişler benle olsa bomba gibi olcam....sen nasılsın nası gidiyo....hamişlik....

mnapavrılı canım olur öle..............ılaçlarında etkısı çok oluyo ınsan ınşş bıdahakı ay başala beklıyorum haberlerını..........................canım hepsını çozerler bazen çozulme esnasında bıkaçtane kalıtesını yıtıraebılıyo ınşş guzel olur bu kez herşey canımmmmmmmmmmm

yarın figen ve gülsümün büyük gunu bnimde perşembe büyük günü..

kac tane koyacaklarınımı sormadın saati sormadım demişsin :) kabozlık işini çöz figen

olmuyo saol canım yarın transferim var benim.seninde allah tamamına erdirsin .ablacım yarın ikişmizi içinde önemli bir gün.inşallah miniklerinin keselerini hayrılısıyla görürsün.

benim bebiş bir tane teyzesi 6+4 günlük olduk dün kesemizi gördük beişimizin ilk foto sunu aldık
hatayada kalp atışları için gideceğiz inşallah sağ sağlim sağlıklı bir şekilde kucağımızada alırız
ben biraz sıkıntılı bir dönem geçirdim şimdi hala dinlenmedeyim o yüzden sık giremiyorum

olmuyo saol canım yarın transferim var benim.seninde allah tamamına erdirsin .ablacım yarın ikimiz içinde önemli bir gün.inşallah miniklerinin keselerini hayrılısıyla görürsün.

gulencım ınşşş canım rabbım fıgenı rahatlatsın o beklıcek artık ınş bende ne var ne yok bı goruım ..ve persembe rabbımın ıznıyle sevınçten ucalımmmmmmmmmmmmmmm ınşşşş sonra toprakla sevınelım ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş sıra sıra mutlu haberler alsak ne hoş olur.................................rabbım kımsenın emeğını zayı etmesın ınşşşş bu kadar enmek var ya ılahı merhamet eyle bızlere...........................bol dua ..................

kızlar inşallah rabbim hepinizin emeklerini boşa çıkarmasın
tedavilerinizin sonunda allahım bebişlerinizi size bağışlasın
kucaklarımıza almayı nasip etsin rabbim hepinize duacıyım

gülşaycım saatinide kac tane koyacaklarını sormadım.transferden önce bilgi verecekler dediii.bende valla çözmeye calısyorum bakalım metve falan ne ii geliyosa yicem.ilaçta var aslında da son care içicem.ben kactım kıslar öpüldünüüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…