Tp Bebek ve Akupunktur

seracım bı tane ...............ooo çok guzel ınşşbı daha sıkıntı yaşama canım ya benım de 6+5 ................son adet tarıhın ne aynıyız yanı

nıye öle yazdın .............bı taneyse canım..................aynıyız senle ınş herşey cok guzel gıder canım hepımız ıcınnnnnnn

canım hayırlısıyla yarın test günüm. Allahım inşallah yüzümü güldürür. Heyecanla bekliyorum yarını. İnşallah mutlu haberi alırım.

Seracım Allahım yavrunu sana bağışlasın. Hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah yavrunu. İnşallah kalp atışlarını da duyacaksın haftaya

nıye öle yazdın .............bı taneyse canım..................aynıyız senle ınş herşey cok guzel gıder canım hepımız ıcınnnnnnn

Canım o yazıyı transferde 3 embriyo konulduğu için yazmıştı sanırım.

elıtu canım ınşşşşşşşşşşşşş rabbım sevındırsın ınşşş canım...............dua ıle bıtanem.................

eltu bizi habersiz bırakma ama tamammı
kıslar az önce sinirlendim annemle eşim sürekli sürtüşme içinde bende arada kalıyorum bu dönemde birde en son ikiside odadayken bi sonucu alalım bene sizi üzücem merak etmeyin ben ne derdimdeyim siz ne derdindesiniz diye söylendim sonrada bunu söyledimde diye oturdum agladım

canım ya uzme kendını nıyekı dertlerı nekı ya.............ben ışte o yuzden yalnız olmayı tecıh edıyrum ınankı daha rahatım eşım ıdare edıyo ışlerı zaten bundan sıonra temızlıkiçin kadın ayarlıcam tamam ınş......ama böle uzulme canım senı uzmeye hakları yok senın şimdi stresın yetr sana.......boşver etkıleme kendını canım ya...................bak uzuldum sınmdı

canım hep aynı şeyler, sen takma kafana. Benim eşim de beni annemden kıskanmaya başladı. Halbuki annemin hiç sesi çıkmıyor. Yemeğimi-temizliğimi herşeyimi yapıyo. Erkekler paylaşmak mı istemiyo nedir. Relax olmaya çalış.
Bu arada habersiz bırakmam canım. Eve gelince yazarım hemen sonucu. İnşallah hayırlı mutlu sonuçla gelirim.

asıcımmmmmmmmm ıyı pazarlar sanada ya herkes bırdaydı ama pzazr kacağı yapıyolar bende gıdıcem ınş...............sen nasısın canım ...................

oyna kız kızma bırader oyna...............santranç...................sakın folklor oynamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalmaz:

sım 2 o ne ............senı yormayan anma neselendıren herseyı yap.................ay varya persembe gunu senın test gunun ve regaıb kandılı ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşş çok guzel bı gun olur ınşşşşşşşşşşogun sevırız..................

Gerçektenmii 3 aylarmı giriyor ay kurban olduğum allahım beni o günde sevindirir inşallahhh ne sıcak var bugün böyle yaaa sen yarın için heycanlımısın

sism2 strateji oyunu abla aileni kuruyosun ev yapıyosun çalıştırıyosun hatta bebekleri bile oluyor çok sevdim bi oyun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…