- Konu Sahibi el-muallim
-
- #2.881
canım hayırlısıyla yarın test günüm. Allahım inşallah yüzümü güldürür. Heyecanla bekliyorum yarını. İnşallah mutlu haberi alırım.kızlar ıyı kaynatmışsınız ben yokkennnnnnnnnn.....................elıtu canım yarınmı test gunun hadı ınş sen acılışı yap bu ayyyyyyyyyyy.....................bademcım sende gelmışsın.............gulen nasısın toprak .................
Seracım Allahım yavrunu sana bağışlasın. Hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah yavrunu. İnşallah kalp atışlarını da duyacaksın haftayabenim bebiş bir tane teyzesi 6+4 günlük olduk dün kesemizi gördük beişimizin ilk foto sunu aldık
hatayada kalp atışları için gideceğiz inşallah sağ sağlim sağlıklı bir şekilde kucağımızada alırız
ben biraz sıkıntılı bir dönem geçirdim şimdi hala dinlenmedeyim o yüzden sık giremiyorum
nıye öle yazdın .............bı taneyse canım..................aynıyız senle ınş herşey cok guzel gıder canım hepımız ıcınnnnnnn
eltu bizi habersiz bırakma ama tamammı
kıslar az önce sinirlendim annemle eşim sürekli sürtüşme içinde bende arada kalıyorum bu dönemde birde en son ikiside odadayken bi sonucu alalım bene sizi üzücem merak etmeyin ben ne derdimdeyim siz ne derdindesiniz diye söylendim sonrada bunu söyledimde diye oturdum agladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?