Tp Bebek ve Akupunktur

haaaaaaa..tamam yanı kısaca cocukların oyunu...........oyna canım hazırlık yap bebeğınle oynarsın...........çok ıyı olur kafanıda dağıt...................anlamadım yegenlerımde hep oynar..............benım hıç ılgımı cekmıyoyaaaaaaaaa cok sıkılılıyorummmmmmmmm.................ama oynamayı sevıyosan cok guzrel oyna zaman gecer ınşşşşşş ıyı olur yaaaaaaaaaaaa

:) bende cocuk sayılırım daha annecimmm :) kac tane var sence sende bişi issediyonmu

tabı canım sen daha bebeksın ve ınşşşşşşşşşşş çok tatlı anne olacaksın......................rabbım ınş bekletmezde bu kez verır cadı kızını veya oğlunu...........canımtutsunda bı tane tutsun yetrkı............ınşş ben umutluyummmmmmmmmmmmm ınşşşşşşşşşşşşşhep dua

ınşallah annecimm yaa inşallah bi tane yeter annecim Allah olmayanlarada versin Saglıkla kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah..

ınşallah tutsun allahımda Saglıkla ömür versin evladıma oyyyy canımm yavrulaırm benim

kıslar kaynatmışsınız.bende yarın için heyecanlıyıım.sonra bekleyiişş.allah hepimize inşallah saglıklısını versinde.tranferden sonra neler yiyip içelim tutunması için arkadaslar sölin bakkim.eşim ona göre gider alırrr.kabak cekirdeği yemicezmi şimdi???ben gecen sefer kabak cekirdeği ve ananas suyu içmiştiim.sizler neler öneriyorsunuz???

gulencım ınş sonra benım gıbı bıde kırkında denersın ınşşşşş cıfter cıfter gelırler...............hele rabbım bunu bı versı ınş canım...............fıgencım gecmış sayfalarımıza bak ben topraga demıştım bılgı vermıştım onları oku....................ananas mutlaka bugunden başla...............

ben ananasi transferin oldu gun 2 kere transferin 3.gunu 2 kere ictim o kadar

Günaydın arkadaşlar, günaydın nursevgi...Güzel annemiz el muallim bugün keseleri görmeye gidiyor , benim tahminim tek kese göreceği yönünde inşallah güzel haberlerle gelecek ...Figencik bebişlerini 9 ay boyunca taşımak üzere sıcacık karnına ve yüreğine alacak inşallah...

Günaydın arkadaşlar, iyi haftalar,
Figencim, Allah kolaylıklar versin sana bugün, Allah yardımcın olsun canım. Dualarımız seninle...

Kızlar, yarın sabah 11 de yumurta toplamam var. Heyecan gittikçe artıyor. Benim için de dua edin...

gülencim, toprakçım nasılsınız, Gülencim çok az kaldı test gününe, Allah bizleri de ulaştırsın sabırla inşallah...

Muallimcim bugün mü gidiyorsun doktora, saat kaçta? Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

Öptüm Herkesi....

Senaycım inşallah her şey güzel olacak , toplamanda güzel geçecek sonra onlar sana kaliteli emb. olarak geri dönecek...Ben iyiyim bazen umutsuz bazen umutlu günleri geçiriyoruz...Bugün akşam artık evime geçicem çarşamba yada perşembe hafiften çalışmaya başlarım artık...

nevin senle aynı durumdayım bazen umutlu bazen umutsuzum ne oldunu teste anlıcaz canım..
Gülsüm abla bencede tek bebek görecek gibi geliyor bana.. Tek istiyordu hep belkide ondan ..

Nevin kac gün oldu ?

şenay evet çok az kaldı 3 gün kaldı gerçekten Allah yardım etsin ömrümde etmediğim kadar dua ediyorum ınşallah kabul eder Yüce Allahım

aaa şenayyyy tebriklerrr demek sende geliyosunnn haaaa
Hayırlı oslun canımmm kaç tane olmuş yumi sordunmu ?

figende yavrucuklarına kavuşacakkk Hepimiz inşallah başarırız

ınşallah Gülayım bende çok kafaya takmamaya çalışıyorum olan oldu heralde artık , bebek tutunduysa tutunmuştur değil mi?

sanada gunaydın toprakcım muallimin bugun keseyi goreceginden haberim yoktu bende neden yok diyordum birkac gundur giremiyordum nete ozlemisim sizleri vallaopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…