- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi el-muallim
-
- #2.921
aaa şenayyyy tebriklerrr demek sende geliyosunnn haaaa
Hayırlı oslun canımmm kaç tane olmuş yumi sordunmu ?
figende yavrucuklarına kavuşacakkk Hepimiz inşallah başarırız
hamile olduguna inanıyorum canım sende buna inan insallah budefa basarıcaksın bebislerin cok saglıklıydı senin hayırlı haberlerini bekliyorum
Canımmm birde ben tam manada inansam süper olacak bazen öyle bi duygu kalıyor içimi Allahım hamileyim diyorum sonra bir adna sonucun olumsuz oldunu doktorla tartışmış olacaımı hayal ederken kendimi buluyorumhamile olduguna inanıyorum canım sende buna inan insallah budefa basarıcaksın bebislerin cok saglıklıydı senin hayırlı haberlerini bekliyorum
Canıminşallah kaliteli embriyolarınn olur canım bu senin 2. denemen değilmi ? İnşallah sıkıntılı dönem seni bekliyor canımm hadi hayırlısıyla Allahım nasip etsin inşallahgülencim, herhalde 11 tane filan var yum,
ama geçen seferden hatırlıyorum, bana ultrasonda söylediğinden fazla yum. toplanmıştı.
Ama sadece 4 tanesi transfere uygundu. Allahım inş bu sefer daha fazla kaliteli yum. nasip eder inş. Sanki dondurulmaya uygun embriyo kalsa, bekleme dönemim daha rahat geçcekmiş gibi geliyor. Toprak ta aynı şeyi söylemişti geçen gün, Kendimi güvende hissetcem o zaman.
Biz ne desek boş, Allah hayırlısını versin hepimiz için canım...
Nur tedavi zamanını bekliyo canımnursevgi merhaba canım, Nasılsın?
kusuruma bakma hatırlamıyorum, sen ne durumdaydın canım, tedavide mi, bekelemede mi?
ayyyyyyyyyyy tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrkızlarr nerelerdesiniz sabahtan beri. Canlarım Allahıma binlerce şükürler olsun, ben hamileyim. Ben test yaptırdım. Allahım isteyen herkese, tedavideki ve tedavi sonrası beklemede olan herkese nasip etsin inşallah. Allahım kimseye evlat hasreti çektirmesin.
kızlarr nerelerdesiniz sabahtan beri. Canlarım Allahıma binlerce şükürler olsun, ben hamileyim. Ben test yaptırdım. Allahım isteyen herkese, tedavideki ve tedavi sonrası beklemede olan herkese nasip etsin inşallah. Allahım kimseye evlat hasreti çektirmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?