Tp Bebek ve Akupunktur

ayıp ettinis kıslarrr.geldimmmm.minnoşlarım artık benimle.şimdiii odaya geldikk.eşiim hizmet ediyoookaydirigubbakcemile3.güzel dilekleriniz için hepinize tesekkür ediyoruum.hepinizi cok sewiyorum,yanımda oldugunuz içi,n cok mutluyum.

senaycım sıhhatler olsun şimdiden arkadasıım..
gülaycıım ve toprakcım sizin güzel haberlerinizle bizde bkelerken moral bulucaz inşallah.sıra senaycıımda sonra denizcim de gelicek allah hepimizi bebeklerimize kavuştursun inşallah.abla gelmedi herhalde daha kacta gitcekti ki muayeneye?

Hadi figencim 12 gün sonra inşallah seninde güzel haberlerini alacağız, kendine dikkat et, 2-3 gün yat arada hareket et bol su iç, protein ağırlıklı beslen

kaçtane koydular figencim kaca bölünmüşler eve döndünüzmü ?? hadi hayılı olsunnn

nevincim otururken daha çok alıyorum agrıdı

döndük canım..bu sefer 4 tane koydular bizim baska tese materyalimiz olmadığı için,birde diğerine göre biraz daha düşük herhalde kaliteleri burcak hanım durumumuzu bildiği için o önermiş.8-6-4-3 8 ve6 cok hızlı bölünüyomuş.4 olanda iimiş 3 biraz yavas dediler.allah hayırlısını nasip etsin inşallaah.hee bu arada transferden önce ve sonra aku yaptırdım.gülaycım sennden de bahsettik emel hanımla haberini bekliyoruz dedi..

Ben mi dediklerimi yedim içtim besiye çekti annem benim , hamile kalmazsam bundan sonra ki doktorum diyetisyen olacak heralde

protein agırlıklı seyleri yazarmısınız?ben bi kuru fasülye yi biliyorum ama oda gaz yapıyo.
elitucum tebrik ederim allah tamamına erdirisin canımm.

HAAA ne dedinn kıss emel hanımm.. yooo bana göre iyi embriyolaın maşallah figen 8 özellikle baya hızlı o kime benziyor sen pek tez canlıda değilsin benle konuşa konuşa o yumurtan bana çekmiş benimde10 olan hızlıyış.. ınşallah tuttar canımmm..

BANA ilk gün hastanede meno yaptırdık ıspanak corbası makarna ve kötfe
haftada iki kere ton balıklı salata yedim
princi makarlanı mercimek falan iyimiş diyolar öyle yedim işte.. hazır meyve suyu 2 kere içtim ayran ve suyla geciştirdim

Bende her gün ananas suyu ve ananas yedim, kabız olammak için her öğünde corba içtim , kayısı kurusu ve kayısı hoşafı yedim.birde yatmadan önce meyve suyuna duphalak şurup kattım içtim hiç kabız olmadım allaha şükür.

bende allaha şükür hiç kabızolmadım ben ananası sadece 2 kere yedim 2 gün 2 şer bardak içtim.. çorba hep içtim.. kayısının tazesini yedim 3-*4 tane.. saglıklı beslendik yahuu

valla bilmiyomki kime cekmiş ama bende pek yerinde oturmayı seven biri deilim.sana ceksin arkadasım ne güsel işte..ben akuda bile konuışmucaksın dedi benim cenem durmak bilmiyoo.8 ve 6 ikiside hızlıymış.allah saglık versindeşimdi perşembe günü için heyecanlıyım..bekliyoruz güloş sabah körü git yaptır hemen haber ver..

ınşallahhh hayatımmmm
o zaman seninde 3 tane 1.kalite oluyor dimi 3 bölünen kaçıncı kalite kıs maşallahh maşallah tüü tüüü elham oku bol boll..
perşembe sabah kan vercem evegelince idrar yapcam

kızlar selammmmmmmmmmm.................elıtu tebrıkler canım cokkkkkkkkkk sevındı m fıgen hadı hayırlı olscanımmmmmmmmm.............senaycım senınde az kalmış

kızlarrrrrrrrrrrrrrr.......................doktora gıttım keselerı kalp atışlarını gordum .......................
yaaaaaaaaaa.................napcam ben..................korktuğum geldu başıma.............toprakcım ne tek kesesı ya......................üç tane.....................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…