Tp Bebek ve Akupunktur

:))) ucuz mu??? aman tanrim!

el muallimcim saglik guzellikle insallah!!!

yaaaaaaaaaaaaaa...nem napcam ya.............hayırlısı bakalım kızlar..............bıtanesı kuçuk ama belkı gıdebılır dedı doktorum hayırlısı ama gozum korktu ya

protein agırlıklı seyleri yazarmısınız?ben bi kuru fasülye yi biliyorum ama oda gaz yapıyo.
elitucum tebrik ederim allah tamamına erdirisin canımm.

canim tavugun gogsunde cok protein var. onun disinda yogurt, yumurta, sut, et, balik (bilhassa somon) nohutta cok protein var.

ben hergun mutlaka bir porsyon et/balik/tavuk yiyorum bir kase, yogurt yiyorum 2 bardak da sut iciyorum. gunluk alman gereken protein miktari (tek gebelikte) 75-100 gr.

a.s.

yaaaaaaaaaaaaaa...nem napcam ya.............hayırlısı bakalım kızlar..............bıtanesı kuçuk ama belkı gıdebılır dedı doktorum hayırlısı ama gozum korktu ya

oyleyse gidebilir canim. hayirlisi ne ise o olsun. allah senin karismana gerek olmadan kendi bildigini yapsin canim. bol sanslarrr! senin icin dua edicem!

ablacım hakkında hayırlısı canım taşıyabileceğin kadar olsun inşallahh..
buarada mamba sana katılıyorum canım anacım bana yedirdi hep bunları

ınş canım bakalım ne olacak 15 gun sonra yıne gıdıcem..............rabbım hepınızı sevındırsın............ınş kolaylıkla versın bakalım şimdilik ıyıyuım.............mıde bulantım fazlaydı zaten............

canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın. sen reduksiyon da yaptırmazsın haliyle çok günah ama 3 tane de çok riskli. inşallah hepsi ya çok sağlıklı olur hiç üzmezler ya da küçük olan hayırlı değilse kendiliğinden gider yine seni üzmez. hiii üçünün de doğduğunu düşünsene naparın? bn tırlatırım kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile5delikafadulden

El muallimcim şoktayım ya...Ne biliyim ya ben 5. gün transferi diye değerin yüksek çıkmıştır dedim anam napcan şimdi?Allahım inşallah hakkında hayırlısını versin inşallah ufaklık kardeşlere yer açar...

denızcım ınş hayırlısı canım
tıoprakcım sorcam ben sana.......................tek dedın hep adresını ver cabuk sana yollucam bırını

bende şoktayım baktık uç tane kalp atıyoo.................rabbım hayırlısını versın kucağıma alımde üç taneyede razıyım ama sıkıntı olmadan ınşşş...........bakalım beklıcez............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…