Tp Bebek ve Akupunktur

evettttttttt haklısın............sız bı doğurun bıde ben vercemmmmmmmmmm.................
bakalım ınş bekleyıp gorecez hayırlısı ınş,

sızınde guzel haberlerınızı bı alalım ınşşşş elıtuya cok sevındım ınşş sıra sızde

ınşallah el muallim bende elituya çok sevindim bende de hafif hafif ağrı başladı, biraz psikolojik olarak rahatladım...ınşallah hayırlısı olur hakkımızda sen ayağını sürümüşsündür inşallah

CANIM MUALLıMCıM,
Ne güzel haberler vermişsin, Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin, ınşallah müdahale gerekmez,
Benim halamın da 3 tane tutunmuştu, üçünü de doğurcam diye tutturmuştu, zamanı gelene kadar biri gitti, bir arkadaşım aldırırız diyorlardı 3.yü, ve gitmedi kendiliğinden, müdahale ettiler, çok üzülmüştüm ben....
Allah Hayırlısını verir canım.... O bizim için herşeyin iyisini hayırlısını bilir,
Tekrar tebrik ederim canım benim..
Çoooooook Öptüm
Darısı başımıza inşallah.....

Canım tebrikler, Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah....

evet evet dağıt onlara delikafaduldenben istemem ben senden neredeyse emindim ikiz bekliyordum ama üçüz biraz abartmışlar ufaklıklar kaydirigubbakcemile2
el muallim en son senin doktora karar verdim. bugün konuştum ücreti biraz daha düşürdüler. hem ücreti en uygun hem doktoru güven veren en uygun yer oldu. hastaneyi çok beğenmemiştim ama sende başarılı olduklarına göre labaratuarları falan iyidir herhalde? zaten istersen en pahalısına git olmayacaksa olmuyor olacaksa da devlette bile oluyor. temmuz mu ağustos mu eylül mü karar veremiyordum dün allahım sana bıraktım ne zaman başlayacağımı dedim bugün temmuz elendi. doktorun iznini sordum temmuz sonuymuş yani tam opu ve transfer günlerim en önemli günler. uygun olursam dr da dönerse ağusosta olmadı bir aksilik çıkmazsa eylülde. eylül en içime sinen ay ama hayırlısı neyse o olsun. ilkinde çok panik olum acel ettim de ne oldu?

Arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun. Allahım isteyen herkese nasip etsin. muallimecim maşallah üçüz müymüş bebişlerin?. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hepimiz için sorunsuz bir gebelik olur inşallah.

denizcim, karar vermiş olman çok güzel, hayırlı olsun canım...
Eylül tam ramazana geliyor, inş. duaların en çok kabul olduğu zamanlar.
Haklısın fazla acele etmemek gerekiyor, Hayırlısı olsun canım....

denızcım ınş hayırlı olur evet ertelemen sağlam duşunmen ıyı olmuş ınş kısmet o zamandır canım ınşşşşşşşşşşşşşş..........................elıtu senay toprak denız çok sağolumn darısı sıze.....................................gulene topraga once tabıııııııııııııııııı

herkes ramazan diye istemiyor ama ben nasıl olsa oruç tutmuyorum. 15 yaşına kadar kalbim delikti 1 kat merdiven çıkamıyodum ailem tuturmadı. ameliyat onrası da 1 sene üstüme titrediler. sonra okul falan dediler. benim tutma deneyimlerim oldu ama 1-2 gün dayanıp sonra fenalaşıyordum. tansiyonum çok düşük benim. sağlık için iyiymiş ama işte 2 gün aç kalsam yeme düzenim bozulsa fenalaşıyorum hatta olur olmaz yerde bayılıyoum. belki bebek gelir mübarek ay bol dua ile :CüvCüv:

elıtucum ılaclara ıhtıyacın kalmadı dımı ...............heyecanın nasılllllllllllllll of şımdı 15 gun beklıcen hadı bakalım sıra sende sonucun kac

Denizcim tabiki sağlık daha önemli.... sonuçta sen keyfi tutmamazlık etmiyorsun, sağlığın daha önemli, dinimiz insana zulmeden bir din değil, herşeyin kolaylığını vermiş... bu mübarek ayda bebişin gelcek inşallah,
Bence erteleme canım, hem fazla soğuklar da gelmeden iyi olur, grip, nezle, üşütme artıyor kış aylarında...

BosluklRim ağrıyo galba test gunuu bide dahiliye gorunem

İnşallahhh hayatımmmm
o zaman seninde 3 tane 1.kalite oluyor dimi 3 bölünen kaçıncı kalite kıs maşallahh maşallah tüü tüüü elham oku bol boll..
perşembe sabah kan vercem evegelince idrar yapcam
evet canım 3 tanesi öle diğeri orta galiba.bizim biliyosun tansel bey bir daha ameliyat yapmam dedi zarar veriri dedi son sansımız oldugu için burcak hanım 4 tane koyalım dedi.hayırlısı artııkk.hepimize bol bol dua ediyorum.abla bi dua vermişti tam doğru yazamayabilirim ona söleyin tekrar yazsın.ben bol bol onu okudum cok şükür işlerimiz rast gitti."allahım kolaylaştır zorlaştırma ve tamamına erdir"bunun arapçasını yazar abla.
ablacım hayırlısını nasip etsin allah tabi.yasayacak ömrü varsa verir allah.ama bir riskte var tabi hani lerde düşük riski fazla olablir.ben ilk bebeğimi kaybettiğim için bu konuda daha tedirginim.allah bunu yasatmasın ama redüksiyon olursa cok üzülürüm.hep dua ediyorum allaha hayırlısını nasip et diye.bende şimdi yavrularımı sewiyorum.inşallah hayırlısı ile bizde görelim bebelerimizi.allah ömür versin ablacım
mambacım seninde allah hayırlısıyla kucagına almayı nasiip etsin.allah bizede göstersin inşallah.
denızcım ınş hayırlısı canım
tıoprakcım sorcam ben sana.......................tek dedın hep adresını ver cabuk sana yollucam bırını
bende istiyoruumm beeenndeee.....opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3

denizcim hayırlı olsuun bu tedavin inşallah.şimdi artık dahada özen gösterirsiin.

figenciğim evet bu sefer öncesinde ve sonrasında neler yapmam gerek biliyorum. inşşallah ben üstüme düşni yapayım da. inşallah şimdi sıra sizdekaydirigubbakcemile3

elıtucum ılaclara ıhtıyacın kalmadı dımı ...............heyecanın nasılllllllllllllll of şımdı 15 gun beklıcen hadı bakalım sıra sende sonucun kac

ablam ilaç 340 lira 4 kutu almıştık. 3 ünü kullandık. Dua etmiştim. Allahım hayırlısıyla baba evlat nasip etsin de ilacı da ihtiyacı olan birine vereyim demiştim. Çok şükür Allahım nasip etti. İlacı da inşallah bir arkadaşıma vermek nasip olur.

cok şükür yolunda senaycıım.inşallah hep böle yolunda olsun işlerimiz.test günüm 4temmuz canım.allah sanada hayırlısını nasip etsin kaliteli embriyolar nasip etsiin.
evet denizcim sonradan keske dememek için bütün üzerimize düşenleri yapıyoruz.
kıslar bende akucu oldum transferden önce ve sonra akupunktur yaptırdımm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…