Tp Bebek ve Akupunktur

elitu hayirli olsun canim gebeligin. sanirim yeni ogrendin. seni heyecanlandirmak istemem ama bence ilaclarini 12 hafta dolana kadar tut. ben oyle yaptim. 14. haftamdayim. 18i bitirince ilaclari elden cikaricam.

Canım ben öğrenince vericem diye niyetlenmiştim. İnşallah bi arkadaşı bulur da ilacı verebilirim.

ınşş canım elıtu hersey cok guzel olur......................bu hafta guzel başladı senle ınşşş gulen ve topralla devam eder fıgen ve senayla ılerler.......................

toprakcım ıkı haftadır mıde bulantısı çok fazla coğul old anlamıştım anma üçüzü değıl.............
canım sen nezaman test yapıcan cumaretsımı

canım pınk cook sagol..............ınş evet sağsalım olsda razıyım ınşş.................darısı sana ve tum bekleyenler canım ıyı bak kendıne .................dua ıle

canım senaycım ınşşşşşşşşşş rahat gecer canım bol yumıler sana....................dua ile
kızlar gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Günaydın el muallimcim...ınşallah senaycım güzel haberlerle gelirsin...Normalde test günüm haftaya salı ama biz cuma günü test yapmaya karar verdik koçişle...Diğer denemelerde 12 gün bekledik ama bu sefer dayanamayacağız heralde...

toprakcım erken yaptırma canım enazından cumartesı yaptır onuncu gun ............gec dollenme olmuşşsa cıkmaz boşa uzulursunuz canım benım bılıyorum beklemek cok zor ama sonu ınşşşş guzel olur......................ıse gıttınmı hıç...............bıraz cık gez canım ınşş azaldı gunler

hıram canım çok sağol etmem mı rabbım sevındırsın sızleruıde canım ınşşşşşşşşşşşşşşş................bu yaz kocaman gıobeklerınız ols ınş ..................bu arada tabı ben uç taneyle nasıl olurum bılmeme.................bakalım tedırgınım ama hayırlısı..............canım hıram tedavın nasıl gıdıyo....ıyı bak kendıne

Aslında doğru söylüyorsun el muallim.Bakalım artık ne yapacağız.Çalışmaya yarın başlayacağım.Bugünde evde dilekçelerim var onalrı yazayım diyorum, en azından taslaklarını oluşturursam yarın büroda son halini oluştururum...El muallim birde ne zaman duş alacayım bilmiyorum ya çok terledim yarında işe gideceğim.Sen ne zaman duş almıştın?

canım ben altıncı gun almıştım alabılırsın..............sakıncası yok doktorun uçgun sonra al demıştı ama ben bewkledım............ayakta ol............eğılme kısa bı duş sacını vucunu yıka hırpalamadan .........içerıye su kacrma dedı doktorum..............ılık ols sıcak olmasın su...........ve cık cok rahatlıcaksın..................sonra işine gıt dıkkatlıce ınş ttunduysa tututubnmuştur annesı ınşşşşşşşşşşşşşşşş.................6. gun genelde tutunma oluyo....................ınşlşş dıkkat et daha beklıceksın ama az kaldı bıtanemmmmmmmmmmmmmm

ınşallah el muallim tutunmuşlardır annelerine.Göğüslerimde değişiklikler var ama bir taraftan acaba iğnelerden mi diyorum diğer taraftan umutlanıyorum..

canım ınşş tutunmuşlarsdır.......................bana arkadaş lazım...................göğüsler yınede onemlı ama kesın değıl.................ınş dıkkat ett

etrafındakı ınce damarlar belırgınşıyo................hafıf sıs oluyo...............ınş umutetmelk guzel sonuda guzel olur ınş......................
gulen yok bu sabahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

gunaydın kızlar gunaydın muallim toprak gulen ve digerleri muallimmem seni tekrar kutluyorum ucuzler geliyomus ayyyyyyyy cok sevindim sanki bendeymis gibi heyecan bastı okudugumda hayırlısıyla kucagına almayıda nasip etsin allahım senin bu haber beni bahceci klinigine ve akapunktura dahada yaklastırdı bizede dua et olurmu allahım tez zamanda hayırlısıyla sedayada ver de:Saruboceq::Saruboceq: bu arada tedavi zamanını beklemekten catlicamdelikafadulden

ınşşşşşşşşşşşş canım rabbım sanada versın cıfter ınş.................canım artık yaklasıyo tedavın senınde...................ınş canım heyecanın katkat olsun senın ıçınde bebeklerınle ınşşşşşşşş canım...........nasılsın bu sabah beslenmene onem vwer tedavıye kadar.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…