- Konu Sahibi el-muallim
-
oaraya dokunmadan hamış kalamıyon kı...........transferde bayıltma yok ..sen ilk mı yaptırcan bu tedavıyı canım o zaman konuş bunları doktorla...........
cenk kipere gönderiyim seni dedi hipnozla vajinismusunu acsın dediultrasyonda ne yapıyon sen ilaç mı verıyolar valla işn çok senın ....inş noralterapı iyi gelır gevşersın dıcem ama...............o da işe yaramıcak gıbı sende çok korkmuşsun
yani ekstra agırmıyor yani dedine gör karın altına yaptı iğnelerden daha az acıyormuş ama bana dedi bak kemiğini basıtıyom dedim ayy dedim dur daha yapmadım dedi korkuttu beni akıllı :d
kıs ağlıcak halimize gülüyoz inşallah olurda boşa gitmez bunca yaşanan sıkıntı bende vajinismus luyum kronik vucuduma bişi girdi çıktı olayı bende tramwa etkisi yapıyor ama iğneden korkmam ben iğnelerimi kendim yapıyorum ama o yumurtalık olayı toprak acmalısın onu her seanstamı yapıcak?
birde bana masaj , hareket ve yoga öğretcekmiş
bende herhangi bi sorun olmadından biz sebebsiz fertilmişiz artık
Yumurta toplamaya yakın büyüyor yumurtalıklar maalesef ki.İğneleri ayrı ayrı sokuyor, sırayla, korkma.yumurtalıklarımız puregona başlayıncamı büyücek anam dahada çoookkk var .. neyse
o olaylar problem değil o yumurtalık işi can sıkıcı sen hiç korkmadınmı onun iğnesi büyük ikisini aynı andamı sokacak .. abovv ..
senin transferin oldunu toprak
evet canım yazın ücretsizmiş ilk çıktında şimdi ücretli her seans 100 tl annem aradı dedi kızım onu ben karşılım çünkü ben bi taraftan maddi yükten dolauıda vazgecsemmi dedi sen hiç üzme canını dedi yaptır ne gerekirse biz karşılıcaz dedi birde mustafa beye dicekmişim sen beni sevindir annemlerde seni sevindircek ::)
buyrun gelin başımın üstünde yeriniz var ama cay zararlıı haa
çielk suyu sıktım kendime onu içiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?