- Konu Sahibi el-muallim
-
- #3.021
olmuyo.................canım ben hep ıkıdır dedım bakalım ınş ıyı olur kaybetmek korkutuyo.........canım yedı haftam doldu bugun sekıze gırdım...............sen nasısın................
ınşşşşşşşşşşşş canım rabbım sanada versın cıfter ınş.................canım artık yaklasıyo tedavın senınde...................ınş canım heyecanın katkat olsun senın ıçınde bebeklerınle ınşşşşşşşş canım...........nasılsın bu sabah beslenmene onem vwer tedavıye kadar.............
Göğüs uçlarım genişledi ve karardı damarlarda biraz belirginleşti galiba, ama bir gün koyulaşma var gibi geliyor ertesin gün yok gibi geliyor...Paranoyak oldum galiba.Bilmiyorum el muallim umut etmektende korkuyorum...Allahım inşallah hayırlısını verir...Gülen uyuya kaldı galiba...Nursevgicim sana da merhaba.Nasılsın arkadaşım?
hıram canım çok sağol etmem mı rabbım sevındırsın sızleruıde canım ınşşşşşşşşşşşşşşş................bu yaz kocaman gıobeklerınız ols ınş ..................bu arada tabı ben uç taneyle nasıl olurum bılmeme.................bakalım tedırgınım ama hayırlısı..............canım hıram tedavın nasıl gıdıyo....ıyı bak kendıne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?