Tp Bebek ve Akupunktur

Göğüs uçlarım genişledi ve karardı damarlarda biraz belirginleşti galiba, ama bir gün koyulaşma var gibi geliyor ertesin gün yok gibi geliyor...Paranoyak oldum galiba.Bilmiyorum el muallim umut etmektende korkuyorum...Allahım inşallah hayırlısını verir...Gülen uyuya kaldı galiba...Nursevgicim sana da merhaba.Nasılsın arkadaşım?

canım ınş guzel bı belırtı .........bende belırgın damarlar var ama hala kararma yok onu takma kafana......................ınş sabrın sonu guzel olurrrrrrrrrrrrrr

el muallim sana demıstım demı demı senın 3 tane olacak dıye allahım sonunu getırısn saglıkla canım .............kucaklarımıza alalaım .......inş ...........canım sen kac haftalık oldun

olmuyo.................canım ben hep ıkıdır dedım bakalım ınş ıyı olur kaybetmek korkutuyo.........canım yedı haftam doldu bugun sekıze gırdım...............sen nasısın................

olmuyo.................canım ben hep ıkıdır dedım bakalım ınş ıyı olur kaybetmek korkutuyo.........canım yedı haftam doldu bugun sekıze gırdım...............sen nasısın................

allah koruusn canım hayırlsını versın rabbım stre yapma ama ...çok dıkkatli ol...........

iyiyim heyecan her gecengun artıyor e tabi korkuda sarıyor beslenmemi sorarsan hic iyi degil cok duzensiz ozellikle sabah kahvaltısını sadece ya atıstırarak yada yapmayarak geciriyorum diger tedavilerimi beklerkende boyle olmustum heyecanlanıyorumya beslenmemde duzensizlesiyor malesef keske daha sakin olabilsemde sabredebilsem

iyiyim canım napim bekliyorum iste aslında hepimiz bekliyoruz sen test zamanını muallim bebeklerin gelisimini dogumu bende tedavi zamanını ama ben sabredemiyorum yaaaaaaaaaaaa senin test nezaman canım bari sen sıkıntı yapma kendinekaydirigubbakcemile5

evet canım senı sabırlı bulamıyorum.............ınş akunun etkısı olur...........ama sabır canımsakın ol...............ınş vaktı zamanının beklıyo ınş canım

aslında hayat bır bekleme...................kucukken buyumeyı beklerdık.............sonra okulu.............sonra eşimizi sonra bebeklerımızı beklemek hep beklemek hayat..............sonu guzel ols ınş ....................sonra onşarın buyumelerını sonra ..............................
ama sakın olmak guçlu olmak ınançlı olmak...................ınş sonu guzel eyleyecek dostlar

tedavim yavaş ama iyi gidiyor şükür bi problem yok şimdilik cnm benim çok saol iyi dileklerin için sen şimdiden kocaman kıyafetler al kendine kısss içine sığmazsın artıkkaydirigubbakcemile3

slm arkadaslar.ablacım ne güzel konuşmuşsun.eger güzel bir seyi bekliyorsan beklemek te güzel oluyo....allah hep güzel seyler beklemeyi nasip etsinn.bende iğnemi oldum geldim valla iğneye gidip gelmek benim için zor biraz uzakk taksiyle gidiyoruz.eczacı eşime öğretcek artık o vursuun.cok rahat olur benim için..

Ne güzel söylemişsiniz kızlar , hep hayatımız boyunca bir şeyleri bekliyoruz, şimdide anne olma saatini bekliyoruz.Nursevgi benim test günü 30 haziran...Cidden de gülay nerde bugün?Bence test yaptırmaya gitti bugün 10. günü...

canım allahım insallah hayırlısıyla seni kavusturur yavrularına ve sonra kucagınada almayı nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…