Tp Bebek ve Akupunktur

maşallah çok sevindim ya inşallah çok rahat bir hamilelik geçirirsin :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

canımmmmm çok sevindim....üç tane aman allahım........sen oğluna bir tane kardeş isterken allah sana üç tane verdi......rabbim sonuna kadar götürsün inşallah.....bizlerede dua et......

Durun ya :) durun :) testin kısından döndüm vazgectim 12 günü redagip kandili ya bu bi işaret olmalı bence günümü beklicem.. İnş olmuştur.. tansiyonum düştü sabah hep ondan sabahtan gelemedim sonrada uyuya kalmışım anca annem pc ayama getirip acıyor.. figencim bende allahtan transgfer oldumun sonraki günü hemşireyi ayarladık eve geliyor

gülencim ağrın geçmiştir inşallah. az kaldı dişini sık canım. birşeyi merak etim. sen almanda spermleri ondurtmuştun ya farzedelim 2. yi memorial da olacakın spermlei almandan alabiliyor muydun? nasıl oluyor ? :1shok: ya da bu oldu ama tekrar anne olmak istedin 2 yıl sonra o spermleri başka merkezde kullanabiliyor musun? merak işte :1rolleyes:

Gülencim geçmiş olsun , bende arada baş dönmesi yaşıyorum sıcaklar ve stresten heralde...Denizcim sperlerini de dondurulmuşlarını da başka merkeze alabiliyorsun , malum onlar bizim merkezler sadece emanetçi.Kanunen de vermek zorundalar aksi halde suç teşkil ediyor.

Kullanılyabiliyormuş canım bundada olmazsa o spermleri attırtacağız zaten taze spermle 15 tane döllenmişti dondurulmuşla 5 tane .. Ne bilim inş olmuştur... Memorial dedimede bakma ben kolay kolay merkez değiştirmem gebe kalırsamda klinikteki bora cengize gideceğim.. Kısmet.. Agrılarım kalçamdakiler azdı iyice.. ama adet olacakmışım gii agrılarım oluyor

sağolun kızlar. gülncim başka şeyler düşünmeye çalış az film seyrt dergi oku vs kaldı inşşş

hiç mümkünmü başka birşey düşünmek ben hiç inanmıyorum helede tüp bebek yaptıranlar nası aklından çıkarırlar herhalde çok önemli değildir onlar için hamile kalıp kalmamak.. ben sürekli düşünüyorum ama oldumu olmadımı die değil bekliyorum işte onuda bekliyorum..

Oldu inşallah gülencim aklına bunu getir ...Olmadıysa onu o zaman düşünürüz ya gülen, o zaman napcağımızı düşünürüz anı yaşa...

mapavrılı çok sagol canım..............ınş rabbım sızlerıde sevındırsın beklıyorum sızlerı ınş beraber sevınece.................ınş canım....................gulen kız valla dedıkodunu yaptuık bu teste gıttı dedık...........canım bekle cokk zor ama ınlşş tam sevınç yasarıxzzzzzzzzzzzzzzzzzz ınş canım....................

Aynen öyle ama nevin göreceksin.. ben şuan test günüm uzasın istiyorum Biraz daha acabayla yaşamak istiyorum.. Benim normal yolla olma ihtimalim olmadından bu anneliğe 2.kez yaklaştım.. Bırakmak istemiyorum

ınşallah gülsüm abla inşallah dün çok güzel rüya gördüm gündüz yerine çıkarsın Allah

Anladım Gülay ama bu kadar belirti verirken senin ufaklıklar niye güzel haberi almaktan korkuyorsun...Ben de bu sefer niyeyse bir an önce ne olacaksa olsun diyorum...Güzel haber alacaz gülayım allahın izniyle güzel haberler alacagız,rahat ol el muallimcim ayağını sürüdü gitti.Önce sen sonra ben badem figen senay reyhan asi deniz ve diğer arkadaşlar...

canım özel mesajın kapalı yazamıyorum sana ben tedaviye başlamadım daha ben 3 gün sonra adetim gelirse dr a gidicem ne derse yapıcaz başlıyalım derse beşlarız yada ertelenir kısmette ne var bilmiyorum canım hayırlısı:Saruboceq:

canım pınk ınş kısa zamanda başlarsın ben basladın bılıyodıum...........ınşşşşşşşşşş rabbım bu yazı bereketrlı reylesın ınşşşşşşşşşşşş bebişin gelsın canım

geçmiş olsun gülaycım.inşallah allah bu sefer anneliği nasip edecek ve cok tatlı bir anne olacaksın toprakcım sen dee aynen.dediğin gibi güloş bende kendimi şimdiden anne gibi hamile gibi hissediyorum çüğnkü bekleme zamanında aynı hamöilelikteki gibi dikkat ediyosun.birde ben iilkini yasayınca şimdi cok ösledim.ama melek kızım bana kardeşlerini yollayacak biliyorum.allah herkesin cocuklarını bagışlasın.ömür versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…