Tp Bebek ve Akupunktur

ay dayanamadın di mi? kan testi mi? değerin kaç? allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşalllaaahhhh kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Kızlar merhaba,
12 tane yum. toplandı, yarın sabah 11 de arayacağım sonuç için. ınş. hayırlı haberler alırım.
Genel olarak iyiyim, ama yum. toplama geç oldu, saat 12 gibi odama geldim, bu arada acıktım tabii, orda 1 kase çorba içtim, eve gelince biraz ananas yedim ilaçlarımı içtim. O midemi bulandırdı, ilaçlardan biri çok pis kokuyordu, çıkarttım az önce ama ilaçları içeli 1-1,5 saat olmuştu. ınş. etki etmişlerdir.
Şimdi rahatım. Eşim yemek hazırladı beni bekliyor.
Kendinize iyi bakın
öptüm

inşallah hepsi 1. kalite döllenir. inşallah sırayla hepiniz hamile kalacaksınız. yaaa bu akupunktur da çok işe yarıyor galiba kaydirigubbakcemile5

2 damla kahve leke geldi Dr aradım kan testi dedi yaptırdık sonuc bı şaşar sonra cikicak idrar yaptık 3 tane çıktı hepsinde

progesteronu arttırmıştın ün değil mi? dr unla konuş arttırsın allah korusun. önemli olan kan değeri ama inşallah iyi çıkacak o da . ister miin ikizlein gelin senin de kaydirigubbakcemile5

Allahim kaç tane verirse bı tane olsun benim diğerlerinize Allah olmayanlara versin

kız gulennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ne dıyoınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn çok sevındımmmmmmmmmmmmmm bak rabbım sıra sıra dedım ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşzemuszemus

ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş uç taneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.............onuncu çıktı yuksekkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ıkız uçuz......................kandılle geldı bu ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

amanın..........çok guzel ya toprakcım sende onuncu yaptuır ya bak heyecanlandım..................demedımmı sırayla ınşşşşşşşşşşşşşsevındım çokkkkkkkk,
gelen kız hoplama heyecandan sakın bebeklerımın arkadaşlarına bışey olmasın sakınnnnnnnnnnyerimsenibenopuyorumnanaktanŞenizsüprizzzzzhihoyyyt

muallim acaba benimki de ramazan gelirse tekiz olun olur mu? :kedi:zemuszemus

:teytey::teytey::teytey:yarabbim sen büyüksün kız gülen çok sevindim dün akşam sürekli dua ettim yarabbim sen gülenin yüzünü güldür diye inşallah mutluluğun bir ömür sürer canım ayyyy inanamıyorum vallahi çok ama çok sevindim

12. gün için 100 üstü çok sağlıklıymış. ama 60-70 de idare ediyor 40-50 ile bile devam edenler var. 10. gün senin 30-50 arası ve üstü çıkarsa yeterli. 150 üstü çıkarsa büyük olasılık çoğul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…