Tp Bebek ve Akupunktur

ay neler olmuş burada gülay hamile mi?Allahım nasıl mutlu oldun Gülayım allahım sana şükürler olsun darısı bizim başımıza...El muallim benim de zaten aklımda test yapmak...Şimdi daha bir mutlu oldum...Ay kızlar dua edin inşallah bende hamileyimdir...

canım gulen ınşşşşşşşşşşşş guzel bısonuç daha bu onuncu gun sonucu ın.. onıkıncı gun katlıcak ınşşşşşş tekrara baktırıcan.....................ınş rabbım yukselır artar canımmmmmmmmmmmmmmmmm

Allah kimseyi mahcup bırakmasın hepinize nasip etsin âmin alllahim Nevin sıra sendde

12.gün tekrarlicaz sonra Allah'ın izneyle 13 gün sonra ultrason dedi Dr

AradaBUArada deger 35.8 mis kayınvalidem heycandan 35.08 demiş Nevin Allah'ın izniyle canım

ah cnm muallim ne güzel haber ohhhhhhhh hemde üç minik

rabbim ahyırlı eylesin inş

canım bıtanem mumu ..............çok sağol canım .........ınlşş rabbım kolaylık versın korekuyorum aslında ınşşşşşşşşşş rabbım nasıp etsın canım bana sana tum arzu edene................opt canım ıyı bak kendıne...............dua ile

Kizlar hamileyimmmmmm Allahım kurban oldugum allah

O kadar sevindim o kadar sevindim ki..haberini duyar duymaz göz yaşlarıma engel olamadım ve şu anda da ağlıyorum sevinçten..Allahım sağlıkla zamanında kucağına almayı nasib eder inşallah canım kardeşim..opuyorumnanaktan:Saruboceq::lepi: :asigim: :1hug:a.s.:hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…