Tp Bebek ve Akupunktur

ınşallah badem darısı artık başımıza, sol kasığımda bir ağırlık varmış gibi hissediyorum kızlar bu normal mi?

güleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Allahıma şükürler olsun..... kızlar bu sayfa uğurlu bir sayfa... ayyyyyyyyyyyyyy tüylerim diken diken. ama ben hissediyodum güleni.. sıra toprakta ve bizlerde inşallah. Rabbim tamamına erdirsin inşallah. kızlar bize du dua edin lütfen........

toprak sen de test yaptır hadi.. inşallah sende güzel sonuç alacaksın Rabbimin izniyle... bu arada seninle aynı merkezde tedavi oluyoruz. bende bi kaçgün sonra adet olunca dondurulmuşlarım transfer edilecek inşallah..

muallimciiiimmmm maşallah. inşallah rahat bir hamilelik geçiririsin canım. 3 aylar bereketiyle geliyor kızlar inşallah.
bende çok heyecanlıyımmmmmm

Burgecim bugün 6. günüm daha çıkmayabilir diye düşünüyorum yoksa bende durmayacağım , bende kendimde değişiklikler hissediyorum , inşallah olumlu belirtidir bunlar...Burge benimkilerde dondurulmuş biliyorsun inşallah sende bir an önce bebeklerine kavuşursun.Aklına takılan bir şey olursa her zaman sorabilirsin...

4 gun daha sabret toprakcim. 10. gun kesin sonucu alirsin.

ınşallah beklerim mambaaa.Nasılsınız siz bakim ufaklık nasıl?Bu ağırlık hissi normal mi kızlar vesvese mi yapıyorum yine

güloşuuuummm cok mutlu oldum caaaannıımm.allah tamamına erdirsin saglılı sıhhatli kucagına versiinn inşaaalllaahh kuzzuum.ayy valla cok mutlu olduk.eşimde cok mutlu oldu tebrikk ediyooo.allahım gönlüne göre versin inşallah kuzum..

Teşekkür ederizzz figeeenn darısıı başınızaaa annemmm

kıslar herkesin hayırlı haberlerini can kulağıyla bekliyoruz inşallah.allah gönüllerimize göre versin.bende aaslında cogul cok arzu ediyorum.tabi allah hayırlısını versin.akıntıların varsa güloş kendine dikkat et yorma sakın.ilk 3 ay dikkat et kendine.

Kizlar hamileyimmmmmm Allahım kurban oldugum allah

Canım geçmişi okuyarak geliyodum. Tam adet olacakmışım gibi kasıklarının ağrıdığını okuyunca hamile olabilirsin diye msj yazacaktım sana. Sonra biii baktımmm. Tebrik ederim canım inşallah herşey yolunda gider hepimiz için. Rabbim tedavideki diğer arkadaşlara da, diğer tüm isteyen herkese hayırlısıyla bu güzel duyguyu nasip etsin inşallah.

gulencim sana bise sorabiliryim :kedi:

sen akupunktura ne kadar gitmistin?

bana bu konudada yardimci olursan sevinirim

ben agustosta tedaviye baslicam ama temmuzun ilk haftasi

orada olucam hemen akupunktura basliyabilirim cevaplarsan coook sevinirim

kendine iyi bak canim tekrardan tebrikler BEBEGINE DIKKAT ET ANNESIII

İnşallah beklerim mambaaa.Nasılsınız siz bakim ufaklık nasıl?Bu ağırlık hissi normal mi kızlar vesvese mi yapıyorum yine

biz iyiyiz canim. valla bu belirtiler konusunda ben hic yardimci olamayacagim. benim hafif akinti ve cok az kanamam disinda hiiiiiiicbir belirtim olmadi, hala da yok. hamile oldugumun farkinda bile degilim. bence vucudunu fazla dinleme toprak. cunku hersey her anlama gelebilir.

akupunktura ne kadar uzun sure gidersen o kadar iyi canim. ben tup'den once 1 sene gittim. hamile kaldiktan sonra da 2 ay daha girtmeye devam ettim. sanirim bu kadar rahat ve sorunsuz bi hamilelik gecirmemin sebebi akupunktur seanslari.

ALLAH.ım binlerce kez şükür sana bu haberlerin sayısını arttır hayırlısı ile.....:)
gülencimmmm tebrikler RABBıM sağlıkla kucaklamanıda nasip etsin inş...
ve muallimcimmmm sen ikizmi tereddütü yaşarken amorti bile çıktı:)
RABBıM sağlık versin hepsine inş.. sana güç versin sabır versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…