Tp Bebek ve Akupunktur

canım badem ınş canımsende korkumu anlarsın ınş camım...............senı beklıyorum heyecanla rabbım mahcup etmesın sevındırsn ınşşşşşşşşşşşşş dua ıle bıtanemmm...........guzel gunler yakın ınş

bitanem biliyorsun benim bebişlerim ikizdi....kızım da oğlum da cennetteler inşallah şu an...

sen benim korkumu anlama yaşama ,kimse de yaşamasın inşallah......mafoldumben mafoldumben

canım ınş ama bende ıkızlerını kaybettım daha once..................korkum ondan...........ınş bıdaha yasamayız canım senı bılıyorum..............ınş guzel gunler olur hep..................

kızlar nerdesınız...........gulen heyecandan gezmeye gıttın galıba............................senaycım fıgencım kolaylıklar sıze.............toprakcım umutluyum beklıyorum senıde...............
rabbım yar ve yardımcımz ols...................zorluklar sıkıntı vermesınnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Gülencim niye banlı fisfisfis

aaaaaaaaaaaaaaaa evet nıye.................................bende sasırdım ya nıyekı.........................ne oldu bende bılmıyorum aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Kızlar, günaydın.....
Dünden beri yatıp uyuyunca erkenden kalktım bu sabah....
Ben iyiyim çok şükür....
Cici annemiz gülen ne yapıyor bakaılm,
Muallim, figen, toprak, deniz, nursevgi, elitu.... kızlar hayırlı günler olsun herkese.....

günaydın arkadaslar.senaycım sanada geçmiş olsun allah sıhhat versin.
ablacım dileklerin için saol.bende sakinim ama içimde az da olsa heyecan var tabiki daha cok merak ne olcak acaba diye.dualarla ilerliyoruz.bu sefer cogul olmasını ikiz falan gercekten kalpten istiyoruum...allah herkese mutlu sonlar versiin.opuyorumnanaktan.opuyorumnanaktan

herkese guzel bı sabahhhhhhhhhhhh.................
ya gulen nıye yasaklı bılen varmı...........................merak ettım ne oldukı

fıgencım ınş canım herseyın hayılısı ıkız bende ıstıyorum ama üçüz hıç aklımda yoktu ve bırazcık korku var bakalım ınş ne olucak.....................rabbım cıümlemızın gonlune gore versın.................
senay bugunmu gıdecektı.................gulen çok ıyıdır ınşşşş..............toprakıda heyecan sarmıştır artık

amin ablacım allah saglık versinde kucakalarımızı boş bırakmasın inşallahh.arada cok hafif bi sızlama oluyo sol kasıgımda.belki tutunuyodur bebeklerim diiyorum.yok abla senay gitmicek arıcak embriyoları için.ben gülaya bakim msnden.girmişmi.

evet bı bak nıye ceza almış sor ya merak ettım canım ................ınş ağrın sızın tutunmadır.............ınş canım senayda bı atlatsın tamamdır burası

toprakj ınşşşşşşşşşşşşşşşşşş umutluyummmmmmmmm demıştım............ınş canım onuncu gun kan tesını yap ınşşşşşşşşş ya

inşaallah ablacım.bu sefer gecen seferki gibi agrılarım yok ama tabi bir dogum yaptım bu 2. hamileliğim farklı oıloabilir diye düşünüyorum.güllay yoktu mail attım bakalımm cvp vercekmi?torağın 10 gün ne zaman?bende mi 10 da yapsam?benim 4 temmuz test tarihim.

doğum yaptınmı sen pekı bebek ne oldu hıkayenı bılmıyorum bak anlat bıraz canım...........valla bıurdakılerden hep umutluyum canım ınşşşşşşşşşşşşşş sen ve senayla bu rası kapanacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ınşşşşşşşşşşşşşşşş bereketlı gelduı ınşşşşşşş

gunaydın kızlar dunden buyana ben girmeyeli neler olmus burda boyle
gulencim seni cok tebrik ederim bitanem insallah kucagınada alırsın
inan cok sevindim ya gozlerim doldu bu nekadar guzel bisey allahım hepimizede nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…