Tp Bebek ve Akupunktur

canım çok gecmış olsun bende altı aylıkken suyu azaldı bende erken dogum yaptuım ıkı sene once......................ama ben sezeryan oldum bı hafta kuvezde yasadı bebeğım...........ya cok zor bunlar neyse boşver canım rabbım yenıden guzellıkler versın bıze sıkıntı vermesın ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş........................

kız toprak gızlı gızlı ıdrar testı yaparsın haaaaaaaaaaaaa...............yakaladım bak..............................................ama umutluyum ınşşşşşşşşşşşşşşşşşş

kızlar merhaba, şimdi arıycam,
önce size bi bakayım dedim baktım saat 11 olmuş
heyecan sardı bak şimdi..
dua edin
5-10 dk sonra yazarım size
öptüm

kızlar, 12 yum toplanmıştı, 10 tanesi olgun çıkmış
veeeeee 9 tanesi döllenmiş.....
Çok mutluyum
Allahım inş. sağlıkla gelişir...
cuma günü 12 de transferim
Hepinizden Allah razı olsun kızlar, dualarınız için.....

Hayırlısı ile olsun inşallah canım opuyorumnanaktan :Saruboceq:

toprakcım umut var bence zaten sılık cıkar..................ınş gelıyo yegenlerım ınşşşşşşşşşşşşşşşşş

Damlatılanlardan denedim bademcim...

O zaman daha iyi canım..Çünkü damlatılan testlerin miu/ml si daha yükseklerde olduğu için kolay kolay çizgi çıkmıyor ama daldırılanlar çıkıyor hemen..Kolay kolay birşeyler çıkmayan testlerde gölge çizgi falan varsa bu iyiye işaret bence...

ınşallah güzel haberler vericeksin 5 gün sonra..opuyorumnanaktan

badem bak burası bereketlı ınş sıra sende canım
ya fıgen nasıl solıcez kazene ...................nasıl unutuyıokı ...........bukız sevınçten sasırdı herseyı
senaycım çok guzel ya offfffffffffff bıde senımı beklıcez heyecanla kız........................bıtırdınız benı ya.......................ınşş sonra bebeklerı beklıcez ınşşşşşşşşşşşşşşşş

ınşallah kızlar ya yarında test yapayım hakkımızda hayırlısı olsun , bu arada ben bugün çalışmaya başladım...

şifreyi unuttuğu için mi cezalı? Allah Allah..şifre unutmuşsa mailine yollar gelir şifre..ben de bir kaç kez unuttum şifreyi,yanlış girdim ,sonra mail adresime yolladım geldi...benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…