Tp Bebek ve Akupunktur

senaycım hayırlısı ile sende cuma kavusuyosun yani hadi bakalım.
toprakcım silk bile cıksa bişiler var demekki canım.gözünaydın yoksa öldür allah cıkmaz o çizgi.
ablacım valla bu kızın naptığını anlamadım aktive et demiş eski mailiymiş galiba şifresini hatırlmaıyorum kazene sölesin halletsin dedii.

ablacim ordamisin...sey sorcam sana lucrin ignesini 5-10 dk gec yaparsam bisey olurmu..dün bizim ufaklik 2.30 tan 5.00 kadar agladi...uyuya kalmisim...bisey olmaz demi

canım cevap geldı ...sıfremı unuuttum dıcek yenı şıfre ıstıcekmış.........................hadı yaz ona...........böle yapsın yenı şıfre ıstesın gırer ınş

oooooooooo hoşgeldın canım cetvel annem...............kuçuk annem................nasılsın.............kızın nasıl..........................gulene sevınıyoruz ama gıremıyooo

Figencim çok sağol canım, bekleme zamanı geliyor bakalım hayırlısıyla....
Toprakcım, hadi hayırlısı canım.. Bence de oldu bu iş.... Erken belki ama ufak ufak sevinmeye başlayalım, gerçke sevinmeyi kan testine bırakalım kaydirigubbakcemile5

zummıncım bışey olmaz canım ...........bende hep gec yapıyodum ..çatlatma ığnesının saatı ıonemlı .........ama yınede dıkkat et .............onemlı değıl kafana takma .........................ıkı üç saat olsa onemlıde senınkı onbeş dakka ..............hıç bısey olmaz ınş buyuyo yumoşların

cok saol ablacim cevabin icin..birden tedirgin oldum....neyse ya sevindirdin beni....dün gece minik melegimin karni cok agridi...durmadan agladi...bütün gece nöbeteydim...sonra bi uyuya kalmisimki...simdi singirdaklariyla oyniyor...iyi bare....Allah razi olsun cevabin icin

el muallım canım .. tebrık edrım .. ne guzel ne heyacan verıcı bır sey .. allah mutlaka kolaylıgını veecekteır .. sızı kocaman bır aıle yapacaktır ..hiç endıse etme .. duşunsene oğlanlar kızlar her taraf cocuk dolu .. tekrar hayırlısı ...

canım cans ınşşşşşşşşş canım çok sağol rabbım ınşşş sevındır guzel yureğını senınde........................ınş canım

selam herkese
gülencim daha giremedi mi?
senay cığım ben senin dediğin bakırköy acuslime randevu aldim ona gideceğim ama haftaya. ilk başta zayıflamak ve stres amaçlı istiyorum zaten. sonrası allah kerim. önce bu hafta vatan daki doktorunda başlayacaktım ama işten çıkışta veya arada gitmek zor olacaktı bakırköyü de bir arayayım dedim. yaz geldi diye sanırım hani herkes zayıfladı ve tatile gitti ya ücreti düşmüş 8 seans 500 iken seansı 40 olmuş o da :sm_cool: hatta sonrası galiba 30 liraalkisalkisalkisişe de daha yakın gelmesi gitmesi kolay.ama bu hafta doktorun kendisi tatile gitmiş haftaya cuma başlayıp devam edeceğim. çok teşekkürler sana da sayende buldum a.s.

Canım denizcim çok güzel,
Ben de görüştüğümde karar verdiğin yer bayağı güven vermişti, sanırım tüp bebek tedavilerine destek konusunda da bayağı bilgisi var.
Benim doktorum, regl düznlemeler konusunda başarı sağlamış ama, tüp bebeğe destek ve benim gibi ilaçsız regl olamayanlarla ilgili fazla çalışması olmamış sanırım. Dediğim gibi ben stres amaçlı düşündüğüm ve işme yakın olduğu için seçtim, yoksa iş çıkışı bakırköye gitmek bayağı sorun olcaktı benim için.
Hayırlısı olsun arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…