Tp Bebek ve Akupunktur

Muallimcim, ben burdayım canım.....
Nasılsın?
Cumayı beklemek bile zor geliyor bana, sonrasında 11 gün nasıl bekliycem bilmiyorum...
Gerçi sonucu seninki gibi hayırlı olacaksa 11 değil bu stresle 111 gün beklemeye razıyım....
Allahım hayırlısını ver yarabbim....

Figencim, gülen 2. testini ne zaman yapcak canım....
şöyle değerlerin yükseldiğini bir göresek inşallah.....
Darısı başımıza kız.... önce toprak'ın tabiiki....

senaycım ınş hersey gızel olacak ınşşşşşşşşşşşşş senıde beklım tamam artık..................gezecemm ınşşşş.................bu ay tam sevınecez buluşuruz ınşşşşşşşşşş bıde

Duaların ve desteğin için Allah razı olsun muallimcim, Allah hepimizin yüzüne gülsün inşallah.... Allah da sana hayırlı bir hamileleik versin ki, bol bol gez, sıkıldın iyice evde canım.... Evet gezmelere tanışma görüşmesiyle başlarız inşallah.....

inşallah ablacım.buluşursanız ağlarııımm vallaa:sinifsinif:.ben cuma günü evime dönüyorum minnoşlarımla allah nasip ederse onlaarı bizee.biz erdekte oturuyoruuzz.

oooooooooooooo fıgen sen uzaksın canım ya..............bız buluşuruz sen uzaktan bakarsın resımlere.................lmazpuyorumnanaktankaydirigubbakcemile

şaka tabı ınş şiş gobuşunle gelırsın...............sonra bız gelırız sana tatılelülülülülülüŞenizyerimseniben

Senin de 30 haziran değil mi badem?Göğüs damarlarım azaldı gibi geldi bana hemde...Allahım yardım etsin...Umutsuzluğa düşmemeye çalışıyorum, ama bir yanım endişeli...Sen akşam testini yaptın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…