Tp Bebek ve Akupunktur

kızlar umutsuzluk yokkkkkkkkkkkkkk ama son gunler ınsan öle oluyooooooooooooooooooo..inş rabım sevındırecek kızlarrrrrrrrrrrrrr ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş ben umutluyum

kızlar erkeklere yazık ya, ben yatıyorum ya kocam sofrayı hazırlıyor , topluyor çamaşır asıp çamaşır topluyor , evi topluyor meyve servisi yapıyor, bulaşıkları yerleştirip yıkatıyor sonra yerine koyuyor tüm bunları yaparken şır şır terlemiş ben sonucu bir kaç ay sonra alsam olur mu keyfim yerinde ya...

toprakcım, valla haklısn... Bu tedavi işinin en keyifli yanı bu aslında. erkeklere iş yaptırmak... Çok güzel hizmet görmek....
Ama benimki yan çizmeye başladı, bana bakcaktı güya(izinde şimdi), köye anneme gitsek mi havalar da çok sıcak orda daha rahat filan olurmu dedim benden önce zıpladı, tamam gidiyoruz, ben niye düşünemedim diye hayıflandı bi de...

Benimki de pazar sabah bana gözleme yaptı,dün gece de etli biber dolması opuyorumnanaktan

nereye gitceksin senay?uzağa gitme...

Çorlu'da benim köyüm canım, 1 - 1,5 saatlik yol, çok uzak değil, ama gitmeyebilirim de, annem rahat durmam bahçeye çıkarım, yatmam filan diye endişeleniyor, otur evinde diyor...
Evde klimayı filan açcaz oturcaz artık yapcak bişey yok...
Heryer çok sıcak bugünlerde...

Benimki de pazar sabah bana gözleme yaptı,dün gece de etli biber dolması opuyorumnanaktan

Maşallah bademcim, senin eşin pek maharetliymiş,
benimki hazır köfteleri kızartıp,buzluktaki hazır yemekleri ısıtsa yetcek bana....
Biraz yemek attım buzluğa, onlarla, dışarıdan yemeklerle idare etcez bakalım....

TOPRAK SENAY BADEM FIGEN INS U TEDAVINIZDE YUZUNUZ GULER RABBIM SILZRE SAGLIKLI BEBEKLER BAHSEDER VE KOCAMANNN BI AILE OLURSUNUZ INSALLAHHHHHHH

kizlar size bise sorucam :kedi: yineeee

bahcecide akupunkturun seans fiyati ne oluyor galiba ben temmuzun ortasinda anca baslayabilirim akupunktura fyatlarini ogrenmem lazim umarim cevaplayabilirsiniz kendinize iyi bakin canlarimmm opuyorumnanaktan a.s.

Canım ben de günlerce yemek için birşeyler kavurdum koydum,doldurdum ağzına dek buzluğu ..Baya uğraştım..Ama arasıra eşim de özeniyor yapıyor..Öğrencilik hayatı,bekarlık hayatı olunca mecburen yemek yapmayı öğreniyor adamlar işte...

Mesela ben eşimin ütüsünü şimdiye dek 5 veya 6 kez yapmışımdır..İlla kendi işini kendi halledicek..beni hiç üzmüyor bu konularda..çok anlayışlı..Allah başımdan eksik etmesin..seviyorum ben papatyamı...opuyorumnanaktan:asigim:

Günaydın kızlar ben gecenin bu saatinde kalktım yine test yaptım , yine 2. çizgi çıktı hem de daha pembe gibi , dünki griydi bugün pembe yine belli belirsiz ama düne göre daha belli...Bu arada Bugün daha 8. günüm...Sanırım içimde bir şeyler var

Kaymaklım ne güzel dualar etmişsin, allah razı olsun.Allah bu yolda emek harcayan, sebat eden tüm kardeşlerimizin yüzlerini güldürsün , kollarını bebişlerle doldursun...
Biliyorsun kaymaklım ben bahçecide yaptırdım akupunkturu , seans başı 100-TL veriyorsun , ben 2-3 aydır gittim akupunktura , haftada 1 yada 2 seans gittim,anlayacağın akupunktur için 1-1,5 civarı harcamışımdır...Faydasını gördün mü diye sorarsan bir defa psikolojik olarak çok rahatlıyorsun , kendini daha iyi hissediyorsun hayata daha pembe ve stressiz bakıyorsun bir de rahmin kanlanmasını artırdığı söyleniyor...Anlayacağın ben akupunktur yaptırdığım için hiç pişman olmadım...Bahçecinin akupunkturcusu Dr. Emel hanımda dünyalar tatlısı çok pozitif bir bayan, ondan da hep çok olumlu elektirik aldım ancak bahçecinin seans ücreti biraz pahalı bildiğim kadarıyla el muallim ve senay 40 -tl civarına gittiler...hatta bu aralar denizbulut araştırma yapıyordu o da kampanyalı bir akupunkturcu buldu sanırım, bu meselede onlarda sana bilgi verecektir...Allah bu yolda yar ve yardımcın olsun sevgili kaymaklım, seni takip ediyorum sen de çok streslisin o bakımdan akupunkturun etkisi sana mutlaka olur diye düşünüyorum...

Son düzenleme:
Uykucular uyanın hadi yaaaaaaaaaa canım sıkıldı , birazdan duruşmaya gidecem yorumlarınızı almak istiyorum....Erken mi hevesleniyorum ben ya...Belki iğnelerin etkisinden çizgi vardır olabilir mi?Yada ben hayal görüyorumdur ama yok yok eşimi 5.30 da uyandırdım çizgi var mı diye...Yazık koçişim dumur oldu bu kız ne diyor sabahın köründe diye...Allahım inşallah bebişim vardır ve sağlıcakla vaktinde gelir...

Yine ben geldim uyuyayım dedim uyuyamadım zaten 5 gündür uyku düzenim bozuldu günde 4-5 saat ancak uyuyabiliyorum, ilaçlardan heralde...Progynex isimli iğnenin prospektüsünde yazıyor uykusuzluk yapabilir diye...Üstüne üstlük Popomda iğne vurulacak yer de kalmadı Bebeğim gelsinde sağlıcakla ben ömrümce kullanmaya razıyım...

Son düzenleme:
Bu arada inşallah gülenimin sonucunun ikiye katlandığı haberini alacağız...Gülen uykucu kalk hadi teste git...Uykucu anne...

arkadaslarım günaydınnnn..kandiliniz mübarek olsuun..
kaymaklım güzel dileklerin için saool.allah hepimize nasip etsin inşallaahh.toprakcım ne güğzel bir haber valla benide catlaksınız sayenizde bir an önce yapmak istiyorum ama kociş kızdı erken yapma sakın dedii kafamçokkarıştı .güezelim olmazsa diyorum ya hyatta cıkmaz.bide senin cok erken silik 2. cıkması mucize gibi.benilk haamileliğimde kan tahliliini yaptım pozitifiiiiiitii eve geldim idrar testiş yaptım cizgi silik cıkmıştıı.içini ferah tut inşallah bebeğin yada bebeklerin seninle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…