- Konu Sahibi el-muallim
-
- #3.201
kızlar erkeklere yazık ya, ben yatıyorum ya kocam sofrayı hazırlıyor , topluyor çamaşır asıp çamaşır topluyor , evi topluyor meyve servisi yapıyor, bulaşıkları yerleştirip yıkatıyor sonra yerine koyuyor tüm bunları yaparken şır şır terlemişben sonucu bir kaç ay sonra alsam olur mu keyfim yerinde ya...
nereye gitceksin senay?uzağa gitme...
Benimki de pazar sabah bana gözleme yaptı,dün gece de etli biber dolması opuyorumnanaktan
Canım ben de günlerce yemek için birşeyler kavurdum koydum,doldurdum ağzına dek buzluğu ..Baya uğraştım..Ama arasıra eşim de özeniyor yapıyor..Öğrencilik hayatı,bekarlık hayatı olunca mecburen yemek yapmayı öğreniyor adamlar işte...Maşallah bademcim, senin eşin pek maharetliymiş,
benimki hazır köfteleri kızartıp,buzluktaki hazır yemekleri ısıtsa yetcek bana....
Biraz yemek attım buzluğa, onlarla, dışarıdan yemeklerle idare etcez bakalım....
TOPRAK SENAY BADEM FIGEN INS U TEDAVINIZDE YUZUNUZ GULER RABBIM SILZRE SAGLIKLI BEBEKLER BAHSEDER VE KOCAMANNN BI AILE OLURSUNUZ INSALLAHHHHHHH
kizlar size bise sorucam :kedi: yineeee
bahcecide akupunkturun seans fiyati ne oluyor galiba ben temmuzun ortasinda anca baslayabilirim akupunktura fyatlarini ogrenmem lazim umarim cevaplayabilirsiniz kendinize iyi bakin canlarimmm opuyorumnanaktan a.s.
TOPRAK SENAY BADEM FIGEN INS U TEDAVINIZDE YUZUNUZ GULER RABBIM SILZRE SAGLIKLI BEBEKLER BAHSEDER VE KOCAMANNN BI AILE OLURSUNUZ INSALLAHHHHHHH
kizlar size bise sorucam :kedi: yineeee
bahcecide akupunkturun seans fiyati ne oluyor galiba ben temmuzun ortasinda anca baslayabilirim akupunktura fyatlarini ogrenmem lazim umarim cevaplayabilirsiniz kendinize iyi bakin canlarimmm opuyorumnanaktan a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?