Tp Bebek ve Akupunktur

Günaydın kızlaaaarrrr,
Kandiliniz mübarek olsun.....
toprakcım sabah sabah ne güzel haberler vermişsin, hadi inşallah oldu bu iş.......
Bu akşam çok dua edelim çizgi yarın daha da koyu renk olsun inş.....
Allahım sana çok şükür bi arkadaşım daha hamile...
Darısı başımıza.....

figencim, kaymaklım, muallim, deniz, gülenn..... Hayırlı günler arkadaşlar...... Hayırlı kandiller...

selam gunaydın guzel hatunlar..................bereketlı bı gun olsun kandılınız mubarek ols dualarımız makbul ols...................bekleyenler guzel sonuç alsın tedavıdekılere kolaylıklar ols...........hamışler bebeklerını guzel buyutsun...............yuvalara nese mutluluk gelsın................sağlık afıyet gelsın ..............bebeklerımızle guzel bır omur ver ya ılahı............bu duaya herkes amın desın amın dıyenlerı rabbım rahmetınden ayırmasın............amın
gulenden guzel haber beklıyoıruz gel artık................
toprakj ınş hamıle bebeğı ona goz kırptı beklıyoruz..
fıgen ınş guzel sonuç alıcakk
senay ınş guzel sonuç alıcak...
bademde burda ınş rabbım onu da çok sevındırecek.....
tum ısteyenlere guzel bebışler ver ya rabbım...........sevındır bız.......... affet bızi.............AMIN

hepinize gunaydın kızlar kandiliniz mubarek olsun. ben bugun oruc tuttum hepinize tek tek dua edicem hamis olanlar saglıkla kucaklarına alsınlar diye test yapmayı bekleyenler insallaaaaaahhhhhinsallah pozitif sonuc alsınlar diye. allahım bu mubarek gunde ettigimiz dualarımızı kabul eder insallah once saglık sıhhat versin bizi ailelerimize ailelerimizi bize bagıslasın sora isteyen tum herkese hayırlı evlatlar nasip etsin insallah AMİN.

oooo nurcum evet canım ya bol dua et..............ben tutamıcam bu yıl bu gıdışle..........ınş sen bol dua et ..rabbım senı ve tum ısteyenlerı mahcup etmesın....................guel gunler nasıp etsuın bıze canım çokk sagol

Canım, Allah razı olsun senden, kandilin mübarek olsun, Allah orucunu ve dualarını kabul etsin.....

günaydin arkadaslar.mübarek regaip kandilimiz kutlu olsun hepinizin.rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine dualarimizi kabul edip tez zamanda hayirli,saglikli,güzel ahlakli evlatlar versin.

canım 5. günün mü? çok erken değil mi test için? bir de ilk birkaç gün çatlatma iğnesinin etkisinde çift çizgi olabiliyormuş. inşallah sen de ücüzlerine hamilesindir de ondan çift çizgi çıkmıştır. ama bekleseydin azcık cok erken yaaa

sağol canım sana da hayırlı kandiller. inşallah ettiğin tüm dualar kabul olur. :Saruboceq:

Merhaba arkadaşlar,herkesin kandili kutlu olsun:Saruboceq:

Ben de dün gece yatmadan bir test yaptım..Hafif silik bir gölge çıktı ama sabah kalkar kalkmaz yaptığım testte hiç bir şey çıkmadı...:çok üzgünüm:

Bu gün 7. günüm...5 gün kaldı...

allah allah hafif te olsa çizgi çıkıyo
ama bende çıkmıyooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
kesin benim tutmadıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
ühüüüüüüüüüüüüüüüüü
muallim sen de hiç belirti olmadı mı anacım yaaaaaaaaa

Canım transferin kaçıncı günü ki?
Bozma moralini... Hiç belli olmaz bu işler...
Niye erken test yapıp moralini bozuyorsun ki....
Bak bundan sonra bu sayfaya takıl, burası şanslı ve bereketli bir sayfa...
İnşallah tutmuştur canım..... Allah yardım etsin bu mübarek günde.....

canım ıdrar testı herkeste çıkmıyo .....kafanı takma canım ınşşş bekleyın gununuzu azcık daha sabır............adamcım benım 6.gun bıraz ağrım olmuştıu sonra hıç ağrım sızım kanamam olmadı hıçççç..................bunları kafaya takmayın ınşş guzel olacak bılıyorum beklemek zor ama az kaldı sadece göğuslerım azcık şiştı ve damarlar ınce belırgındı son gıunlerde...........

elmuallim...olmuyo nerede biliyormusun...? onu merak ettim

canım zummın dun yazdı buraya ıyı bılıyorum arsıra uğruyıoo merak etme canım ınş yıne gelır...............ama sık gırmıyoo

ya adam daha 5. gun daha bebişler ancak tutunuyooo rahat bırak onları yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

El muallimcim sen idrar testi yaptın mı hiç transfer zamanı ? yaptıysan en zaman il gördün çift çizgiyi ? opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…