- Konu Sahibi el-muallim
-
- #3.221
hepinize gunaydın kızlar kandiliniz mubarek olsun. ben bugun oruc tuttum hepinize tek tek dua edicem hamis olanlar saglıkla kucaklarına alsınlar diye test yapmayı bekleyenler insallaaaaaahhhhhinsallah pozitif sonuc alsınlar diye. allahım bu mubarek gunde ettigimiz dualarımızı kabul eder insallah once saglık sıhhat versin bizi ailelerimize ailelerimizi bize bagıslasın sora isteyen tum herkese hayırlı evlatlar nasip etsin insallah AMİN.
Canım, Allah razı olsun senden, kandilin mübarek olsun, Allah orucunu ve dualarını kabul etsin.....
Uykucular uyanın hadi yaaaaaaaaaa canım sıkıldı , birazdan duruşmaya gidecem yorumlarınızı almak istiyorum....Erken mi hevesleniyorum ben ya...Belki iğnelerin etkisinden çizgi vardır olabilir mi?Yada ben hayal görüyorumdur ama yok yok eşimi 5.30 da uyandırdım çizgi var mı diye...Yazık koçişim dumur oldu bu kız ne diyor sabahın köründe diye...Allahım inşallah bebişim vardır ve sağlıcakla vaktinde gelir...
hepinize gunaydın kızlar kandiliniz mubarek olsun. ben bugun oruc tuttum hepinize tek tek dua edicem hamis olanlar saglıkla kucaklarına alsınlar diye test yapmayı bekleyenler insallaaaaaahhhhhinsallah pozitif sonuc alsınlar diye. allahım bu mubarek gunde ettigimiz dualarımızı kabul eder insallah once saglık sıhhat versin bizi ailelerimize ailelerimizi bize bagıslasın sora isteyen tum herkese hayırlı evlatlar nasip etsin insallah AMİN.
Günaydın kızlar ben gecenin bu saatinde kalktım yine test yaptım , yine 2. çizgi çıktı hem de daha pembe gibi , dünki griydi bugün pembe yine belli belirsiz ama düne göre daha belli...Bu arada Bugün daha 8. günüm...Sanırım içimde bir şeyler var
allah allah hafif te olsa çizgi çıkıyo
ama bende çıkmıyooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
kesin benim tutmadıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
ühüüüüüüüüüüüüüüüüü
muallim sen de hiç belirti olmadı mı anacım yaaaaaaaaa
canım ıdrar testı herkeste çıkmıyo .....kafanı takma canım ınşşş bekleyın gununuzu azcık daha sabır............adamcım benım 6.gun bıraz ağrım olmuştıu sonra hıç ağrım sızım kanamam olmadı hıçççç..................bunları kafaya takmayın ınşş guzel olacak bılıyorum beklemek zor ama az kaldı sadece göğuslerım azcık şiştı ve damarlar ınce belırgındı son gıunlerde...........allah allah hafif te olsa çizgi çıkıyo
ama bende çıkmıyooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
kesin benim tutmadıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
ühüüüüüüüüüüüüüüüüü
muallim sen de hiç belirti olmadı mı anacım yaaaaaaaaa
elmuallim...olmuyo nerede biliyormusun...? onu merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?