- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
- Konu Sahibi el-muallim
-
- #3.241
5. gün mü kafamçokkarıştıçıkar mı hiç 5. gün ay ne diyeyim sana hani 9 falan olsa belki de :roflol:benim beşinci günümsenağlama
Üff ya bu günler hiç geçmicek sanki..Sigara içmiyorum ama içesim geldi sıkıntıdan valla..Of offff...
Muallimcim, gerçekten sen ne çok sabırlıymışsın, maşallah bize hiç belli etmeden geldi geçti seninki... Şimdi de derdimizi çekiyorsun....
Bu kızlar ne sabırsız çıktı kız, beni bile strese soktular burda, ki daha beklemeye bile başlamadım ben, yarın biiiiiiiiir diycem inşallah.... Erken test filan yapmam ama, ağlama sızlamalarım fazla olur benim de....
Yarın transfer, c.tesi-pazar evde yatarım....
Pzt-salı işyerimdeki bilg. eve alcam, gerekli olduğunda yavaş yavaş çalışırım, işyerim çok yakın... Yerime bakcak kimse de yok....
çarşamba işime döncem, yeter herhalde bu kadar yatmak, ne dersin.......
Ben geldim güzel dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar, inşallah hamileyimdir...Yarın sabah yine yapıcam inşallah çizgi daha da koyulaşır...C.tesi de test yapacağım inşallah...Denizcim bugün benim 8. günüm , adamın 5. günüydü galiba...Senaycım yarın bebişlere kavuşuyorsun ha...El Muallim sen nasılsın?Figen senin kuluçka nasıl gidiyor?Gülenden haber yok mu kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?