Tp Bebek ve Akupunktur

figen el muallim toprak gülencim den habei olan var mı yaaaa? hamileyim dedi kayboldu. değeri artmış mı ne olmuş merak ettim?

Üff ya bu günler hiç geçmicek sanki..Sigara içmiyorum ama içesim geldi sıkıntıdan valla..Of offff...

gececek ınşşşşşşşşşşşşşş azcık daha sabır kızlar sevınecez beraber.............buluşma yaparız sonra..............................ne guzel olur..............ınşşşşşş guzel olacak hersey

Muallimcim, gerçekten sen ne çok sabırlıymışsın, maşallah bize hiç belli etmeden geldi geçti seninki... Şimdi de derdimizi çekiyorsun....
Bu kızlar ne sabırsız çıktı kız, beni bile strese soktular burda, ki daha beklemeye bile başlamadım ben, yarın biiiiiiiiir diycem inşallah.... Erken test filan yapmam ama, ağlama sızlamalarım fazla olur benim de....
Yarın transfer, c.tesi-pazar evde yatarım....
Pzt-salı işyerimdeki bilg. eve alcam, gerekli olduğunda yavaş yavaş çalışırım, işyerim çok yakın... Yerime bakcak kimse de yok....
çarşamba işime döncem, yeter herhalde bu kadar yatmak, ne dersin.......

vallahi ne sabırsız kızlarsınızzz.kızlar yapmayın gözünüzü seveyiim 5 . 6. günler cok erken. sevinciniz o ana bırakınn ki doya doya yasayınn.
bu arada gülaya msj yolladım bakalım ne dicek.tlf nosunu alcam artık bu kızın..

canım bende cok heyecan yaptım tabı ama beklemek sabır caresı yok kı...........evet ya bıu kızların saclarını çekmek gerek ya.............sabredın dıyoom yokkk................ama caresı yok beklıceler.................canım sıra sende ..............ınş carsambaya kadar ıy yatar dınlenırsın...........ıse gıt yorma ama kendını..............ınşşş hep sonuşlar guzel olur..................ananasını al şımdıden basla..................boool dua

saclarını baslarını yolalım abla bizde stres atarııızz kaydirigubbakcemile3 hihoyyytsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey:mymeka:

Ben geldim güzel dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar, inşallah hamileyimdir...Yarın sabah yine yapıcam inşallah çizgi daha da koyulaşır...C.tesi de test yapacağım inşallah...Denizcim bugün benim 8. günüm , adamın 5. günüydü galiba...Senaycım yarın bebişlere kavuşuyorsun ha...El Muallim sen nasılsın?Figen senin kuluçka nasıl gidiyor?Gülenden haber yok mu kızlar?

valla toprakcıım su an ii gidiyo ama pek belirtim yok arada sızlama oluyo ona yorulurmu bilmemm.sende artık test yapma güzelim yaa tahlil gününü bekle bence.gülaydan haber yok

inşallah rengi koyulaşır ve değerin de hızla yükselir canım. senin için de erken ya. sizi gidi aceleciler sizi inşallah hepiniz hepimiz hamile kalırız :CüvCüv:

badem ıçmez bence...............ama sabır zor onu demek ıstedı..............ınş dayanın az kaldı kızlar.................

toprakcım cızgı koyulaşmaz bekleme ..............acıksa zaten var demektır ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşş..................en kesın kan testı canım................ınş umutluyuz...............ya gulen ne yaptı

denızcım ınşşşşşşşşşş..............adreslerını bulım bu kızları yolmaya gıdıcem ya................

adamcım ınş ıyıye ısarettır...............5 ve 6 .gunler emrıyo rahmın ıçıne yerlesıyo...........sancı hafıf ağrı olabılır..............yat dolaş anana ye..............ınş tutunuyoo bebeğın..............

Biz kafayı bozduk iyicene bebişle , yaptıklarımıza , kuruntularımıza bizde inanamiyoruz...Ben de her WC ye girdiğimde göğüslerime bakıyorum damarlar nasıl , çıkmış mı koyulaşmış mı diye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…