- Konu Sahibi el-muallim
-
- #3.261
Biz kafayı bozduk iyicene bebişle , yaptıklarımıza , kuruntularımıza bizde inanamiyoruz...Ben de her WC ye girdiğimde göğüslerime bakıyorum damarlar nasıl , çıkmış mı koyulaşmış mı diye?
Biz kafayı bozduk iyicene bebişle , yaptıklarımıza , kuruntularımıza bizde inanamiyoruz...Ben de her WC ye girdiğimde göğüslerime bakıyorum damarlar nasıl , çıkmış mı koyulaşmış mı diye?
el muallim
canım takip edemedim
bebkler üçüzmü
maşallah
rabbim tamamına erdirsin inşallah
sağlıcakla :Saruboceq:
Valla el muallim ben ilk ikisinde 12 gün bekledim ama bu sefer bekliyemedim ya napayım ne olcaksa olsun dedim...Benim göğsümde ki renk açılmaya başladı ya acaba bir şey mi oldu??? Güleni çok merak ettim ya nerde bu kız?
Göğüs ucunu çevreleyen halka genişlemişti ordan umutlanmıştım bademcim...Benim göğüsler zaten büyük birde hamile kalırsam tam sütaş ineği gibi olurum heralde...Reklamlarda inekler yerine beni oynatırlar o zaman
arkadaslar goguslerin bicimine, siskinligine fazla aldanmayin. benim gogus uclarim ancak 7. haftadan sonra kararmaya basladi. bazen cok siskin oluyorlar, sutyeni cikarmak zorunda kaliyorum, bazen de eski hallerine donuveriyorlar. surekli degisiyor.
Göğüs ucunu çevreleyen halka genişlemişti ordan umutlanmıştım bademcim...Benim göğüsler zaten büyük birde hamile kalırsam tam sütaş ineği gibi olurum heralde...Reklamlarda inekler yerine beni oynatırlar o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?