Tp Bebek ve Akupunktur

Kızlar dondurmada yiyelim , birde protein olsun diye ben her gün ton balığı yiyorum ananas ve ananas suyu içip yiyorum

:roflol:
ben de ikide bir göğüslerimi açıp bakıyom.....kedi ...dötünü görmüş yara sanmış hesabınaniknanik

Offf aynen..ben daha beterini yapıyorum..Evde nasılsa kimse yok,perdelerde sıkıca kapalı..Göğüsler fora altımda eşofman öyle dolaşıyorum...Gözüm hep göğüslerimde...Bende şu an damarlar var ama önceden de varmıydı yoksa progesteron etkisi mi bilemiyorum...Bir de dün gece şu dikkatimi çekti..Sanki alveol mü diyorlardı ne diyorlardı unuttum adını göğüs ucunun çevresini kaplayan yuvarlak halka biraz genişlemiş gibi geldi bana..sigara yok ki evde içeyim..Off ama çok bunaldım yaa..Ağlıcam yani..geçmiyor günler..Adet olucakmışım gibi geliyor...mafoldumben

el muallim
canım takip edemedim
bebkler üçüzmü
maşallah
rabbim tamamına erdirsin inşallah
sağlıcakla :Saruboceq:

bu sitede okudum ama kimin fikriydi hatırlamıyorum,
Tüp bebek merkezleri tatil köyü gibi olsa filan yazmıştı.
Ne güzel olurdu, 15 gün tedavi 15gün bekleme, hep bir arada olurduk,
Birbirimize destek olurduk, Ancak birbirimizi biz anlarız....
Zamanda daha çabuk geçerdi belkide....

ooo senaycım gıuzel baslamışsın.................ınş şifa olur................bak senay anlaşalım..............canuım.................bu cadılar gıbı uzmek yok bekıloıcennn kuzu kuzu.................tamam mı zor ama sabır....................erken yapmak yok.....................

Valla el muallim ben ilk ikisinde 12 gün bekledim ama bu sefer bekliyemedim ya napayım ne olcaksa olsun dedim...Benim göğsümde ki renk açılmaya başladı ya acaba bir şey mi oldu??? Güleni çok merak ettim ya nerde bu kız?

Bebeklerime hamile kaldığımda test gününe 3 gün kala öğrenmiştim..adetime de 1 gün vardı..

Ama şimdi daha adetimin 21. günündeyim..Yani yeni adetime 6-7 gün var...

Transferimin de 7. günü..

Bu denemde herşey daha hızlı oldu...

göğüs ucunu çevreleyen halkada genişleme hissediyormusunuz bakınca ?

ben de merak ettim gülencim i...:sm_confused:

toprakcım.............evet canım haklısın ama ınş tam sevınç olur sen aldanma belırtılere ınş ıyı olacak...........rahat ol..................bende gulenı merak ettım ya..............ne oldukı.................
bademcım sende olumlu ol canım ..........ınş sonuçlar sevındırecek bızı ınşşşşşşşşşşşşş

Göğüs ucunu çevreleyen halka genişlemişti ordan umutlanmıştım bademcim...Benim göğüsler zaten büyük birde hamile kalırsam tam sütaş ineği gibi olurum heralde...Reklamlarda inekler yerine beni oynatırlar o zaman

arkadaslar goguslerin bicimine, siskinligine fazla aldanmayin. benim gogus uclarim ancak 7. haftadan sonra kararmaya basladi. bazen cok siskin oluyorlar, sutyeni cikarmak zorunda kaliyorum, bazen de eski hallerine donuveriyorlar. surekli degisiyor.

Toprakcım çok komiksin sen ya, ne güldüm sana burda,
Kız bu veledler için girdiğimiz hallere bak dimi, seninkiler en azından var süt de gelir inşallah,
benim veledler emecek bişey bulamayacaklar maalesef, arayacaklar, yok diyecekler,

arkadaslar goguslerin bicimine, siskinligine fazla aldanmayin. benim gogus uclarim ancak 7. haftadan sonra kararmaya basladi. bazen cok siskin oluyorlar, sutyeni cikarmak zorunda kaliyorum, bazen de eski hallerine donuveriyorlar. surekli degisiyor.

Her hamilelik öyküsü farklı işte..olabilir de olmayabilirde...tek bebek bekleyen arkadaşlar sürekli mide bulantısından bahsediyorlardı benimkiler ikiz ve iri olmalarına rağmen 12. haftaya dek hiç kusmadım..midem de bulanmadı..sadece 12.haftadan sonra 2 hafta kadar sabahları hafif bir bulantım oluyordu,gün boyu devam etmiyordu...

Son düzenleyen: Moderatör:

Benim de genişlemiş ,dikkatimi çekti..Bir de kabarcıklar..bir de damarlanma..koyulaşma falan yok yani daha...

Ya o reklamlarda oynayan inekler çıktı mı aklıma göğüs değil başka birşey geliyor..Hani inekler ayağa kalkıp ta halay çekiyorlar ya..başka birşey...anladınız siz onu...:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…