Tp Bebek ve Akupunktur

kızlar ya ............sohbet ılerlemış ınek memış ne bu ya.............toprakcım ols da bebek boşver sen gögüslerı ama buyuyolar ya.............benım senayın dedığı gıbı yok gıbıydı ama doğum hamıllelelıkler hele şımdı artık 90 takarım............sız boşverın çok takılmayın ya............ınş ıyı duşunun ıyı ols...............mamba doğru duye çok değişken bunlar.................

Çok yaşayın kızlar , Senaycım yarın transfer var değil mi?Hadi bakalım sende bize katıl , kuluçka grubu...Gülen nerde kızlar ya?Ben çok merak ettim onu...

El muallimcim kafayı yedik biz bebek bebek derken...Kendi kendimizle dalga geçiyoruz...Bizi mazur gör ablacım , bekleme sürecine verdelikafadulden

El muallimcim kafayı yedik biz bebek bebek derken...Kendi kendimizle dalga geçiyoruz...Bizi mazur gör ablacım , bekleme sürecine verdelikafadulden

ha ha ha demi yaa...yoksa kendimizle dalga geçmezsek kafayı daha da sıyırıcaz zaten...:kedi:kaydirigubbakcemile3

Ya badem kızlar kızacak bana ama ben eve gelince test yaptım sabahkinden daha silik hatta çok silik çıktı bu seferde , varla yok arası canım sıkıldı...

ya canlarım çok kızıyorum ya..................bırazcık sıkın dışınızı ya................ıdrar net cıkmaz toprak ble hep moralın bozulur ..........bak eğer pozıtıf cıkarsa senın senıle konuşmıcam ıkı gun.................yapma deyoom....................ona gore..........badem sende sabert canım ya hele senın çokk erken.......kötükedihüso........bekleyın dua edın.............kotu ornek uluyonuzzzzzzzzz bekleyen kızlarıma.....................gulen nerde yaaaaaaaaaaaaaaaa

Ya badem kızlar kızacak bana ama ben eve gelince test yaptım sabahkinden daha silik hatta çok silik çıktı bu seferde , varla yok arası canım sıkıldı...

Canım idrarının yoğunluğuyla ilgili bu...:1hug: Ben aynı marka testlerle aynı gün içinde yaptığımda bile aynı koyulukta çıkmıyordu...:teselli:

benim idrar çok sarıydı o testi yaptığımda.birde farklı marka bir testi.el muallimcim kızma kızma c.tesi kan testi yapabilir miyim?küsme tamamö mı?

ya toprak sarı saçlı kı olmaz..................ortadakı uymuyo......................lmaz:..............
kızlar sız kafayı yemışsınız ............................:sinifsinif:.................vah vahhhhhhhhhhhhhhh
zavallı bebişler..........................

Ya el muallim yapma ya , ben seni çok seviyorum bak c.tesi 10. günüm oluyor , 10. gün normal , bak kafayı yeme belirtileri vermeye başladım , test yapayım da ne olacaksa olsun...Küsmiyeceksin değil mi?Sen bana kıyamazsındelikafadulden.İlk sana söyleceğim sonucu hem...Barıştık mı?hihoyyyt
Bademcim evet ben sarışınım ya ben başta ki olabilir miyim?
Çok tatlısınız kızlar ya, bu interneti bulandanallah razı olsun...

eee ben de sarışınım o zaman ortadaki ADAM olsun kaydirigubbakcemile3

ADAM la yer değiştirin bakiim çabukkaydirigubbakcemile3

delikafadulden
ben anlamam soldaki benimsırnaşık şey
hem çıngıraklı benim gibi süslühihoyyyt
hem de ben kızıl saçlıyımnaniknanik
banane banane baştaki çıngıraklı benimnaniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…