Tp Bebek ve Akupunktur

alemsiniz kıslaar yaa.toprak harbiiden üşüttün sen test diye sabret güzeli azıcık.10. günden sonra ne kalıyoo bak tam cıkmaz tahlil sonra daha cok üzülürsünn.yapma allah askınaa.

yapma kuzum yapma her günü işkence haline getiriyosun kendini yıpratıyorsun bak.üzülmeni istemeyiz.sen kendi gününde yaptır tahlilinide.bak şöyle düşün şimdi bebişler senin içinde her gün dua et ve onların tadını cıkaaarr.ben iim valla yarın evime dönüyorumm.biz erdekte oturuyoruz.ara ara kendimde belirtiler arıyorum sonra yok kendini dinleme figen deyip mutluluğumun tadını cıkarayırum.bebeğim benimleymiş gibi hissettmeye calışıyorum onlarla konuşuyorum.allah bu mübarek gecede bizi duysun ve dualarımızı kabul etsiin inşaalllahh.valla canım gülaya mail yolladım ama almadı galibaaaa.merak ettim kıs bebişlerini buldu bizii unuttuu.

fıgencım gule gule gıt canım..............orda dıkkatt et kendıne..............iş yapma .............gezın dolaş yat uyu...........ınş habersız bırakma..............gulene ne oldu canım ya.........ınş kotu bı şey plmamıştır ne bılım kanaması falan.........nıye gırmedıkı............meraktayım..............ınş bu ay sevınç olacak burda................ınş...............senayı da bekleyelım ınş guzel gunler yakınlaşacak............kandılınız çok guzel gecsın

amin ablacım saol.valla kociş evde yardım etcek artıık.gülayın kimsede nosu yokmu acaba?mailime cevap yazmamış.bu kadar habersiz bırakmazdı ama.

Arkadaşlar sanki adet olucakmışım gibi karnıma belime ağrı giriyor...Adetime daha 6-7 gün var...:gitme:

kıslar herkese ii geceler ben kacar.hazırlık falan yapcaz canta toplucazz.öpüldünüzz.opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

bugün evlilik yıldönümüm....
eşim gelince yapıştım bacağına(boyum kısa bu arada)illa çıkar beni dedim
ruhum daraldı.........
sağolsun bindik arabaya sahile götürdü....
bi cigara tüttürdüm.....
sonra bikaç nefes çekip bıraktım .....
yoksa patlayacaktım....
ama şimdi iyim

Canım tebrikler,
Allah bir yastıkta daha nice nice uzuuuuuun yıllar nasip etsin inşallah,
ve mutluluğunuzu bıcır bıcır çocularla taçlandırsın inşallah.....
Rahatlamış olmana sevindim,
Eşine 5 güncük gecikmiş bir evlilik yıldönümü hediyesi vereceksin inşallah...
Test günün tam olarak ne zaman canım.....

Figenciiiiim, gidiyormusuuunn
Sanki burdayken daha yakındın bize,
aksatmayacaksın, habersiz bırakmayacaksın bizi dimi?:gitme:

2 temmuz canım....haftaya perşembe.....
ii dileklerine çok teşekkür ederim....
senin de tüm dileklerin gerçek olsun....:1hug:

Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım :1hug:

ben de 1 haftadır evden dışarı çıkmadım,acaip bunalmış durumdayım,bağıra bağıra ağlamak istiyorum öfffffffffffffffffmafoldumben:bbo: senağlama

Son düzenleyen: Moderatör:
sağol bademcim:1hug:a.s.
wallaha ben de yürümeyi bile unutmuşum....
dışarı çıkmak ii geldi...
bebek düşüncelerinden bi sürede olsa uzaklaştım....aslında çıkmak lazım
yoksa evde düşünmekten kafayı yicezkafamçokkarıştı

senaycım olurmu hiiç tam gaz devam nete :))))adamcım benimde 4 temmuz test tarihim.senaycım sende yarın al bebişleride gel..hayırlı olsun canım inşallah bekleyenler kervanına sende katııl.

bence sen de çık eşinle azcık....zemuszemus
iyi olur....

Off canım Bolu da da ne çıkılcak gezilcek yer var ama...:bbo:

Oturduğumuz yer çok şehir dışında..Eşim test zamanı bile ben kan alıp hastaneye götüreyim diyor...

2 bebek kaybedince baya evhamlı olduk biz..Zaten hamileysem 12. haftada serklaj ameliyatı olduktan sonra yatış konumuna geçeceğim...:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…