Tp Bebek ve Akupunktur

iyi geceler kizlar baya gec oldu ama hayirli kandiller bu gece insallah dualarimiz kabul olsun

kucaklarimiz bebeklerle dolsun hayirlisiyla rabbim hakkimizda hayirli eylesin

kizlar gulen hala gelmedimi ya :uhm:

Ya badem kızlar kızacak bana ama ben eve gelince test yaptım sabahkinden daha silik hatta çok silik çıktı bu seferde , varla yok arası canım sıkıldı...

toprak idrar testini sabah ilk idrarla yapmak gerek. gun icinde surekli degisiyor cunku hcg yogunlugu idrarda. ama bence sen artik idrar testi yapma, direk kan testine git.

benim 9. gunumde akupunkturcum hamile oldugumu soylemisti nabzimi olcup. 10. gun once idrarda +yes'i gordum sonra kan'a gittim hemen. degerim 76 filandi. 10. gun kan testinde kesin sonucunu alirsin.

ben seni simdiden tebrik ediyorum! Şeniz Şeniz

:CüvCüv:

kızlar gunaydın................ıyı kaynatmışsınız ...................adam canım evlılık yıldonumun kutlu ols. guzel bı gune denk geldı bu yıl.............ınş rabbım tatlı bebişlerle senlendırsın yuvanızı.............ınşşşşşşşşşşşşşşşşşş

mambacım canım hoşgeldın nasılsınnnnnnnnn..............................ben bu kıza kutüm .........test delısı oldu çıktı abla sozu dınlemıyoo..........bebişerı rahatsız edıyoo...........pozıtıf ınş dıyorum ................neyse sen nasılsın tatıle gelıcen mı..............................

toprakcım sonucun ınsallah cok guzel olur
bende gulenı merak edıyom ınsallah sevıncten gırememıstır

kızlar sonunda bılgısayar geldı ben reyhan
gercı bıraz gec oldu ama benımde yumurta toplama ısım oldu sımdı transfer gununu beklıyom ama hala zaman bellı degıl

herkese gunaydın kızlar toprak figen muallim senayk herkese hayırlı cumalar cumanız mubarek olsun kucagınız bebislerle dolsun insallllllllaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhh:dance:

Canım hoşgeldin, biz sana ne diycez şimdi, reyhan mı karamel mi, çok garip.....
bende az sonra transfere gitcem canım.. Öptüm

Günaydın kızlar,
Nursevgicim sağol canım benim... Sana da hayırlı cumalar.....
Kızlar ben çıkıyorum, az sonra yola çıkcaz, bebişlerimi almaya inşallah.....
Bi yasin okuyup çıkarım...
Kendinize iyi bakın, saat 12 de transferim tam cuma saati....
Dua edin benim için...

herkes günaydınlar arkadaslar nursevgi cim saol canım cümlemiz inşaallah.şenaycım hayırlı olsun git getir bakalım minnoşlarını ama sende sonra test diye tutturma tamammı uslu uslu bekle tarihini...

bugun senayın transfer gunumuydu bak ne guzel bi zamana denk geldi hem kandil hem ucayların bası hemde cuma bence bu guzel haberlerin gostergesi insallah bukadar iyi bir zamanda rahmine koyuldukları icin hayırlı evlatların olcak insallah kac tane koyulucak haberin varmı veya kaliteleri nasıl

ii kalitede 3 tane koyucaklar sanırım nurcum.allah hepimize güzel sonuçlar almayı nasip etsiinn innşaallaah.bu mübarek günlerdee.

evet canım bugun dımı...............ınş guzel gecer senayda bekler bebişlerını ınşşşşşşşşşşşşşşşşşş
valla bende merak ettım ne oldu bu kıza acaba değerı yukselmedımı yaaaaaaaaaaaa of aklıma hersey gelıyo bı gırse yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

günaydın kızlar bugün benim 6. günüm.....:lepi:
elmuallimcim napıysın?dünkü güzel dileklerin için çok çok teşekkür ederim...rabbim senin de bebişlerini korusun sağlıkla kavuşmayı büyütmeyi onnların yuvalarını çocuklarını görmeyi nasip etsin:Saruboceq:

insallah hepimiz kavusuruz bebislerimize bu arada gulen msn de acmıyo ama bence guzel seyler varda ondan gimiyo kotu bisey olsa yapacak biseyi kalmadıgı icin hemen buraya girip anlatırdı paylasıp kendini teselli ederdi demekki bebisleri onunla ve buraya girmesini engelliyo iyi dusunalimki iyi olsun:Saruboceq:

adamcım ınş hersey guzel olacak canım..............ya bılemıyorum gulenı merak ettım ınş dedığın gıbıdır ama mutlaka gırerdı ya................hadı az kaldı senınde sabır azcık daha....................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…