- Konu Sahibi el-muallim
-
- #3.341
güzelim sende piyangodan cıkardın dördüncüyüü. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Canım hoşgeldin, biz sana ne diycez şimdi, reyhan mı karamel mi, çok garip.....
bende az sonra transfere gitcem canım.. Öptüm
ablacım bende msni var ama acık deil.artık temiz bi sopa yicek haber vermediği için...
kıslar allah hayra cıkarsın gece bir rüya gördüm daha doğrusu sabaha karsı; bir film gibi bir seye bakıyormuşuz (röntgen filmi) 4 tane zıplayan top gördüm biri pembe biri mavi diğerleri üçüncüsünün rengi bellei deildi dördüncüsü net deildi....ayyy cok mutlu oldum bebeklerim herhalde deeddiim.allahım hayra cıkarsıın..
toprak idrar testini sabah ilk idrarla yapmak gerek. gun icinde surekli degisiyor cunku hcg yogunlugu idrarda. ama bence sen artik idrar testi yapma, direk kan testine git.
benim 9. gunumde akupunkturcum hamile oldugumu soylemisti nabzimi olcup. 10. gun once idrarda +yes'i gordum sonra kan'a gittim hemen. degerim 76 filandi. 10. gun kan testinde kesin sonucunu alirsin.
ben seni simdiden tebrik ediyorum! Şeniz Şeniz
:CüvCüv:
ben iyim toprakcım....sen nasılsın....Nasılsınız kızlar?Ben de merakla gülaya bakmaya geldim ama haber yok ya...Gülayın soyismi neydi bilen var mı?Merkezi arayıp sorarım soyismini bilsek...
benim şafak 6turkbayragi
nabız nasıl oluyor bilmiyorum da benim genelde hızlı atıyoşakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?