Tp Bebek ve Akupunktur

ınş ıyıdır kutlama yapıyodur ama gırıp haber verırdı ya...................ışte burası çok guzel ama bırımız gırmese ulaşamıyoruz................ısım telefon bılmıyoruz uxzucu ya bırazda.................

evet fıgencım ama nasıl ya .............sende maıl adresı var açık değıl dımı of ya ınş ıyıdır bı gelsın sorucam ona.............ıyı ols da ınşşşşşşşşşşşşşşş

karamel sen reyhan mısın kız bu kacıncı ısım....................benım ıyı gecıyo çok sukur ıyıyım ınş hep böle olur canım

kızlar merak etmeyin iyidir
kötü haber tez gelir....
bence sevincini doyasıya yaşıyor şuan....
kuruntu yapmak da bize kalıyor

kıslar allah hayra cıkarsın gece bir rüya gördüm daha doğrusu sabaha karsı; bir film gibi bir seye bakıyormuşuz (röntgen filmi) 4 tane zıplayan top gördüm biri pembe biri mavi diğerleri üçüncüsünün rengi bellei deildi dördüncüsü net deildi....ayyy cok mutlu oldum bebeklerim herhalde deeddiim.allahım hayra cıkarsıın..

ablacım bende msni var ama acık deil.artık temiz bi sopa yicek haber vermediği için...

nazardan korkuyor diyeceğim ama saçma hepimiz sanalız burada ve gerçekten birimiz hamile kalınca neredeyse kendimizin olmuş gibi seviniyoruz ve bak onun oldu benim de olabilir duygusu geliyor sadece. yani o saçma ama bu kadar da sevinci yaşamak saçma. dün 2. testi vardı. iyiyse herşey insan bri onu haber verir. hastaneye giden flan olacaksa bari hemşireye falan sorsa. akupunkturunuz bitti herhalde ama?

inşallah hayra çıkar ve bebeklerin sımsıkı tutunurlar sana kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5

Ben de yapmıyorum mambacım , inşallah dediğin gibi hamileyimdir...Sevgilerimle...

Nasılsınız kızlar?Ben de merakla gülaya bakmaya geldim ama haber yok ya...Gülayın soyismi neydi bilen var mı?Merkezi arayıp sorarım soyismini bilsek...

Herkese hayırlı cumalar...opuyorumnanaktan

Adetimin 22.
Transferimin 8. günü

Şafak 4...turkbayragi

8.gün sabahı yaptığım idrar testi negatif :çok üzgünüm:

Hamilelikte nabız nasıl oluyor acaba.Daha hızlı mı daha yavaş mı ?benneyaptımki

benim şafak 6turkbayragi
nabız nasıl oluyor bilmiyorum da benim genelde hızlı atıyoşakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…