Tp Bebek ve Akupunktur

Eşime sordum,akupuntur da değişik nabız ölçme yöntemleri var dedi..Sadece nabzın hızlı atması değilmiş bakılan..Anlattı birşeyler ama unuttum daha dinlerken...:1ninca:kaydirigubbakcemile3

10. gün 17:00 da vermiş olduğumuz kan sonucu 35.8
12. gün 07:00 de vermiş olduğumuz kan sonucu 95.6

dün doktora gittik doktor gayet iyi gördü 7 temmuz da ultrasona gireceğim yarın yine tedbir amaçlı testi tekrarlayıp doktora bilgi vereceğiz
kablosuz internet yasak olduğu için kabloludan ancak akşam girebiliyorum, zaten sonucu aldığım günden beri foruma giremiyordum hata veriyordu şimdi dualarımız nevin,figen,şenay,adam,badem diğer bekleyen arkadaşlarda olsun inşallah onlarda başarır.
Bizim değerimiz nasıl sizce ?
Tekmi tuttu acaba

ohhhh nihayet haber aldık çok sevindim gülencim kendine dikkat et. değerin çok iyi. belli olmaz ama tek gibi duruyor. zaten çoğul gebelik demek risk demek. allah koruun bir de aklını ona takacaksın. olsun da tek olsun. çok gençsin daha. birkaç yıl sonra bir de kardeş yaparsınız allahın izniyle kaydirigubbakcemile5

Canım beta hcg yanıltıcı..Belli olmaz..Benim de 12. gün değerim 54 tü ve bebişlerim ikizdi..Melek kızım Ada ve Melek oğlum Ege...

Gülay seni döveceğiz , çok merak ettik ya aklımıza kötü kötü şeyler geldi...Cadı seni...Bence tek ama gülaycım değerin gayet güzel artmış...Şimdi sıra bende...Yarın test yaptıracağım inşallah...Ama el muallim benimle konuşmuyor erken test yaptırıyorum diye...El muallimcim benimle konuş ne olurrrrrrrrrrrrrrrrdelikafadulden

[/COLOR]
CANIM COK SUKUR GELEBILDIN IYI OLMANA SEVINDIM DEGERIN COK GUZEL ARTMIS KENDINE IYI BAK opuyorumnanaktan

pıs kız ya..............meraktan ettın ettın benı ya.............ayyy ne guzel artmış ya.............ınşşş ya tek ya ıkız.........ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş...........

:
CADIARZU:jeyyar::jeyyar::1no2:Çok üzgünüm çoookklava::uhm:

akupunturcu hamışler..................
mamba................
elmuallım
gulen
toprak .....beklıyo
fıgen.........beklıyo
senay........beklıyo
halayımıza az kaldı.......................................ınşşşşşşşşşşşş

pekı sen ne yaptın tedavın nasıl gecıyo nıye hıç gırmedın

okudum sızı arada sırada ama gene sıfremı unuttum valla bılmıyom ya yarın transfer olcak yada pazartesı hala bellı degıl yarın bellı olucakmıs artık hayırlısı 18 yumurta cıktı 16 sı dollenmıs canım hepsı kalsa ne guzel olur ama kalmaz herhalde

canım hayırlı ugurlu olsun tebrık ederım senı allah tamamını erdırır ınsallah
darısı bızlerın basına

ınş hersey yolunda gıder...............ama anlamıyorum bu kadar sıfre unutılumu yaaaaaaaaaa
neyse haber ver canım...............ınş tutunur bebışlerın

Canım Gülen hoşgeldin, Tebrikler canım benim...
Gördüğün gibi herkes alarma halinceydi sen haber almak için....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…