- Konu Sahibi el-muallim
-
- #3.381
KIlar bu arada ben 15'te geldim eve...
3 embriyo koydular...
Maalesef dondurulmuş kalmadı....
Ama koyulanlar çok iyiyimiş, buna şükür diyecez...
Bunlara kardeş ararken, popo kevgire dönce yine:)
Senaycım hoşgeldin canım , inşallah bebişler annelerine sımsıkı tutunacaklar...Kendine çok iyi bak...Protein ağırlıklı beslen...Mutlaka her öğünde çorba içmeye çalış ki kabız olma kayısı ye bol bol...Bol bol su iç...Bol bol dua et...
Senaycım hoşgeldin canım , inşallah bebişler annelerine sımsıkı tutunacaklar...Kendine çok iyi bak...Protein ağırlıklı beslen...Mutlaka her öğünde çorba içmeye çalış ki kabız olma kayısı ye bol bol...Bol bol su iç...Bol bol dua et...
akis ispatlanana kadar hamilesin! tebrikler! :lepi: :teytey:
senaycımmmmmmmm çok guzel canım ınş tutunur bebişlerın............bekle bakalım canım ama lutfen sabırla bekle......................bazıları gıbı......küstüm........ıdrar testlerıne dadanma......................................anlaştık mı hadı bebişlerınle sana guzel beklemeler canım ınşş.............sıra sende................
klava::1shok:CADIARZUkötükedihüso
canım senaycım toprak bışeyı unutmuş................6 7 8 9 . gunler ıdrar testlerı yap ve cıldır ve cıldırtttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttkaydirigubbakcemile3
kıslar slm senaycıım hoşgeldin.sende katıldın bekleyenler kervanına.gülaycım cok merak ettirdin bizi yaaa.ii olmanıza sevindim.benimde ilk hamileliğimde böyleydi değerlerim tek olabilir güzelim.hayırlısı ile bir göründe ablada sende rahatlayalım artıık.arkadaslar size rüyamı yazmıştım ama saolsun denizcimden baska kimse bisey yazmamışş.tesekkürlerr.bu arada ben kuş yuvama geldim.
olabilir tabi canıım da genelde düşük olunca tekoluyo ya o yüzden herkes aynı yorumları yapıyoo.
İlk günden başlasın,daha çılgınca olur bence :jeyyar: delikafaduldenkaydirigubbakcemile3
İlk günden başlasın,daha çılgınca olur bence :jeyyar: delikafaduldenkaydirigubbakcemile3
klava::1shok:CADIARZUkötükedihüso
canım senaycım toprak bışeyı unutmuş................6 7 8 9 . gunler ıdrar testlerı yap ve cıldır ve cıldırtttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttkaydirigubbakcemile3
seni test manyası seniii...............delikafadulden
6 da yapmadım el muallimcim ya günahımı alıyorsunopuyorumnanaktan
Ne yapıyorsunuz kızlar?Kuluçka nasıl gidiyor?Ben yorulmuşum heralde uyudum uyandım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?