Tp Bebek ve Akupunktur

KIlar bu arada ben 15'te geldim eve...
3 embriyo koydular...
Maalesef dondurulmuş kalmadı....
Ama koyulanlar çok iyiyimiş, buna şükür diyecez...
Bunlara kardeş ararken, popo kevgire dönce yine:)

Senaycım hoşgeldin canım , inşallah bebişler annelerine sımsıkı tutunacaklar...Kendine çok iyi bak...Protein ağırlıklı beslen...Mutlaka her öğünde çorba içmeye çalış ki kabız olma kayısı ye bol bol...Bol bol su iç...Bol bol dua et...

senaycımmmmmmmm çok guzel canım ınş tutunur bebişlerın............bekle bakalım canım ama lutfen sabırla bekle......................bazıları gıbı......küstüm........ıdrar testlerıne dadanma......................................anlaştık mı hadı bebişlerınle sana guzel beklemeler canım ınşş.............sıra sende................

klava::1shok:CADIARZUkötükedihüso
canım senaycım toprak bışeyı unutmuş................6 7 8 9 . gunler ıdrar testlerı yap ve cıldır ve cıldırtttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttkaydirigubbakcemile3

Canım sağolasın, dilimizden dua eksik olmuyor, inşallah bu sefer yüzümüz güler, hepimizin inşallah....
Önerilerin için çok sağol
öptüm

İnşallah tutunurlar muallimcim, sabretcez çaresi yok.....
şu 4 - 5 gün geçse, işe başlayınca zaman biraz daha kolay geçer diye düşünüyorum..
Ama yatmaya şimdiden bıktım ben galiba...
Gerçi 4 senedir yapmadığım brşey yapıyorum, Kitap okuyorum :)
Maeve Bınchy hayranıyım ben, kadınlar ve yaşam üzerine güzel kitapları var, akıcı, sıkmayan bir dili var... okumadığım birsürü kitabı çıkmış, eşim 3 tanesini almış dün,
Böyle böyle zaman geçcek bakalım...

İlk günden başlasın,daha çılgınca olur bence :jeyyar: delikafaduldenkaydirigubbakcemile3

kıslar slm senaycıım hoşgeldin.sende katıldın bekleyenler kervanına.gülaycım cok merak ettirdin bizi yaaa.ii olmanıza sevindim.benimde ilk hamileliğimde böyleydi değerlerim tek olabilir güzelim.hayırlısı ile bir göründe ablada sende rahatlayalım artıık.arkadaslar size rüyamı yazmıştım ama saolsun denizcimden baska kimse bisey yazmamışş.tesekkürlerr.bu arada ben kuş yuvama geldim.

Figencim,beta hcg değerleri yanıltıcı..

benim 10. gün 34,
12. gün 57
15.gün 144
20.gün 1378 di ama ikizlere hamileydim..

Başka bir arkadaşın 12.gün 10 bin kusurlardaydı değeri ama tek hamileliği varmış...:1hug:

klava:kötükedihüso
İlk günden başlasın,daha çılgınca olur bence :jeyyar: delikafaduldenkaydirigubbakcemile3

bakkkk fena olmaz ..............zaten sabırsız davrandunuz.............kızları etkılemeyın bakemmmm..................zavallı bebışler bı rahat edemedı sızın yuzunuzden..............hımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...........

el muallim'cim profilime yazmissin ama ben senin sayfanda yazacak yer goremedim, buraya yaziyorum:

hamile kaldiktan sonra elektrik kullanmadi akupunkturcum. her zamanki igne yerlerini kullandi, tek fark elektrik ve isitici yoktu. karnimin uzerine usutucu isik da kullaniyordu hamile kalmadan once, meridyenlerin uyarimi kolaylassin diye...

10. haftama kadar gitmeye devam ettim ama haftada 1'e indirdi senaslari. onceden haftada 2 kez gidiyordum.

6 da yapmadım el muallimcim ya günahımı alıyorsunopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…