Tp Bebek ve Akupunktur

Toprakçım tebrikler, inşallah güzel gidecek herşey. bu aralar güzel haberler alınca keyif olduk. Sıra diğer arkadaşlarda ve bizde inşallah.

Sen çok sıkıldın badem ya ben 7. günden sonra işe başladım stres atıyorum dışarıda ...Ben de bugün çok sinirliyim ya belki bu dabir belirtidir...

Toprak transfer günü emel hanım banada aku yapacak. ığneler acıtıyomu? ve nereler uygulanıyor bilgi veririmisin canım.

Toprakçım tebrikler, inşallah güzel gidecek herşey. bu aralar güzel haberler alınca keyif olduk. Sıra diğer arkadaşlarda ve bizde inşallah.

İnşallah merkezdaşımkaydirigubbakcemile5 Birde yarın kandan güzel sonucu alasam daha bir rahatlıyacağım...Sen ne zaman başlayacaktın tedaviye?

benim yum. toplandı fakat rahim içini uygun bulmadığı için donduruldu. Sonra da 1 ay doktorumu bekledik. bir iki gün sonra adet olucam ve 18. gün transfer olacak inşallah..

Toprak transfer günü emel hanım banada aku yapacak. İğneler acıtıyomu? ve nereler uygulanıyor bilgi veririmisin canım.

Sadece transfer günü mü aku yapılacak burge?Hiç gittin mi Emel hanıma?Normalde noral terapi de yapıyor o acıtıyor ama normal akup. çok acıtmıyor.Transfer günü transferden yarım saat önce ve transferden hemen sonra aku yapıyor onda kasıklara bacak aralarına aku yapıyor...

Senin doktorunda mı Levent Bey di.Benm ki Levent Beydi ama ben kısmette varsa olur dedim , transferi Enver Bey yaptı, inşallah içine doğan çıkar Burgecim...Benimde dondurulmuş biliyorsun...

ben görüştüm emel hanımla ama şehir dışında olduğum için yapamadık. Bi de merkezler de ayrı yakalarda. oyüzden sadece transfer gününe karar verdik.

evet canım Levent Beydi. Ben değiştirmek istemedim. Levent Bey çok pozitif biri.. Bir de ben biraz zor muayene oluyorum O yüzden bekledik.. inş canım..Dondurulmuşlarla hamile kalanları duyduğumda bir kat daha seviniyoum.

bugün merkezin forumundada hamiş haberi aldım çok mutlu oldum.. Ben üye değilim ama arasıra girip okuyorum..

Burgecim bahçeci grubu bir broşür yayınlamış , bahçecide dondurulmuşla başarı şansı taze emb. göre daha yüksekmiş , öyle bir istatistik vardı bu broşürde, çok ilginç geldi bana...Aslında dondurulmuşta doktorunu 2 kez görüyorsun birde transferde görüyorsun...Çok problem olmuyor , benimde Levent Beyle frekanslarım güzel uymuştu

Haklısın mambacım, gelecek 12 gün için hamileyim, inşallah bu süreç gelecek 9 aya tamamlanır....
Öptüm canım

canım bence bu formdaki herkesin hamilelikleri 9 aya uzayacak v bebeklerini sağlıkla kucaklarına alacaklar. hayırlı olsun üçüzlerin kaydirigubbakcemile3

Sen çok sıkıldın badem ya ben 7. günden sonra işe başladım stres atıyorum dışarıda ...Ben de bugün çok sinirliyim ya belki bu dabir belirtidir...
Ben de kendimi dondurma yemeye adadım..Stres atıyorum öyle..benneyaptımki-tatlicadiarzu- Hamileyken de çok yiyordum...kaydirigubbakcemile3
canım bence bu formdaki herkesin hamilelikleri 9 aya uzayacak v bebeklerini sağlıkla kucaklarına alacaklar. hayırlı olsun üçüzlerin kaydirigubbakcemile3

Aminn inşallah..Ben akupuntur yaptıranlardan değilim ama olsun:1hug: Eşim Tedaviden bir kaç ay önce 15 gün kadar yapmıştı bana..Akupuntur iğneleri ile bacağıma göbeklerime..Endometriozis için...O da sayılır demi kaydirigubbakcemile3

bunu duymamıştım bak toprakçım.. Güzel bir haber....benim iki defa iptal edildi transferim inşallah bu defa bir sorun çıkmaz ve güzel sonucu alırım inşallah....hadi baklım senin için dua edicem bu gece.............

burgecım hoşgeldın transfer mı var..............ınş ıyı olur...............bızım burası berekertlı çıktı...............hatunlar bereketlı.............................pozıtuıf ılerlıyoruz...............sanada basarılar.................

yaklaşık 3 hafta sonra inşallah allah izin verirse....senin başlatıp gönderdiğin enerji herkese yayılıyo muallimcim...inşallah bereketli olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…