- Konu Sahibi el-muallim
-
- #3.401
Toprakçım tebrikler, inşallah güzel gidecek herşey. bu aralar güzel haberler alınca keyif olduk. Sıra diğer arkadaşlarda ve bizde inşallah.
Toprak transfer günü emel hanım banada aku yapacak. İğneler acıtıyomu? ve nereler uygulanıyor bilgi veririmisin canım.
Sadece transfer günü mü aku yapılacak burge?Hiç gittin mi Emel hanıma?Normalde noral terapi de yapıyor o acıtıyor ama normal akup. çok acıtmıyor.Transfer günü transferden yarım saat önce ve transferden hemen sonra aku yapıyor onda kasıklara bacak aralarına aku yapıyor...
Haklısın mambacım, gelecek 12 gün için hamileyim, inşallah bu süreç gelecek 9 aya tamamlanır....
Öptüm canım
Ben de kendimi dondurma yemeye adadım..Stres atıyorum öyle..benneyaptımki-tatlicadiarzu- Hamileyken de çok yiyordum...kaydirigubbakcemile3Sen çok sıkıldın badem ya ben 7. günden sonra işe başladım stres atıyorum dışarıda ...Ben de bugün çok sinirliyim ya belki bu dabir belirtidir...
canım bence bu formdaki herkesin hamilelikleri 9 aya uzayacak v bebeklerini sağlıkla kucaklarına alacaklar. hayırlı olsun üçüzlerinkaydirigubbakcemile3
canım bence bu formdaki herkesin hamilelikleri 9 aya uzayacak v bebeklerini sağlıkla kucaklarına alacaklar. hayırlı olsun üçüzlerinkaydirigubbakcemile3
6 da yapmadım el muallimcim ya günahımı alıyorsunopuyorumnanaktan
burgecım hoşgeldın transfer mı var..............ınş ıyı olur...............bızım burası berekertlı çıktı...............hatunlar bereketlı.............................pozıtuıf ılerlıyoruz...............sanada basarılar.................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?