- Konu Sahibi el-muallim
-
- #3.421
:jeyyar:kafamçokkarıştı:teselli::mymeka::mymeka:senağlamaÇok üzgünüm çoooksengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
bugün merkezin forumundada hamiş haberi aldım çok mutlu oldum.. Ben üye değilim ama arasıra girip okuyorum..
Ben orayada üyeyim , bugün Gülsümün hamilelik haberini aldık bizim Gülsümle her şeyimiz aynı zamanlarda oldu...Bugün teste 2. çizgiyi gördü teste gitti...İnşallah sonucunuzda aynı olur...
denızcım sen nsılsın.........................
ınş yarın da guzel sonuç beklıyorum çokkkkkkkkkkkk umutluyum ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşzemuszemusopuyorumnanaktan
10. günüm denizcim , çıkar artık az buçuk diyorum...
canım bir de şöyl oluyor bir arkadaş 9. gün idrarda çift çizgiyi gördü sonra 10. gün sonucu 30 falan çıktı ama 12. gün düştü 14. gün 0 ladı. yani kimyasal gebelikmiş ve başta boşuna sevindi. bu negatif sonuçtan bile daha üzücü. bence değil 12 14. güne kadar bile beklenmeli delikafaduldençok acımasızım çok :jeyyar:Belki bende veririm güzel haber , belki bebeğin hatrına benimle barışırsına.s.
Belki bende veririm güzel haber , belki bebeğin hatrına benimle barışırsına.s.
zaten o yazı toprak ıcındı ..................................umutluyum..............
O da aklıma geliyor denizcim o yüzden sonucu rakamı bir an önce öğrenmek istiyorum inşallah güzel bir rakam çıkarda soru işareti olmaz aklımızdacanım bir de şöyl oluyor bir arkadaş 9. gün idrarda çift çizgiyi gördü sonra 10. gün sonucu 30 falan çıktı ama 12. gün düştü 14. gün 0 ladı. yani kimyasal gebelikmiş ve başta boşuna sevindi. bu negatif sonuçtan bile daha üzücü. bence değil 12 14. güne kadar bile beklenmeli delikafaduldençok acımasızım çok :jeyyar:
O da aklıma geliyor denizcim o yüzden sonucu rakamı bir an önce öğrenmek istiyorum inşallah güzel bir rakam çıkarda soru işareti olmaz aklımızda
İnşallah denizcim...Dua edin bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?