Tp Bebek ve Akupunktur

ınşş canım ............rabbım bu yazı berekertlı eylesın dedım hep ınşşş ..................uç aylar hurmetıne ınş dualar makbul olssssssss herkes anne ols ınşş

ınş yarın da guzel sonuç beklıyorum çokkkkkkkkkkkk umutluyum ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşzemuszemusopuyorumnanaktan

bugün merkezin forumundada hamiş haberi aldım çok mutlu oldum.. Ben üye değilim ama arasıra girip okuyorum..

Ben orayada üyeyim , bugün Gülsümün hamilelik haberini aldık bizim Gülsümle her şeyimiz aynı zamanlarda oldu...Bugün teste 2. çizgiyi gördü teste gitti...İnşallah sonucunuzda aynı olur...

Ben orayada üyeyim , bugün Gülsümün hamilelik haberini aldık bizim Gülsümle her şeyimiz aynı zamanlarda oldu...Bugün teste 2. çizgiyi gördü teste gitti...İnşallah sonucunuzda aynı olur...

toprakcığım sen yarın kaçıncı gününde test yapacaksın?

denızcım sen nsılsın.........................

iyiyim el muallimcim inşallah siz 4 ünüz de iyisinizdir. bir yerde okudum dr sana 1 tanesini alalım demiş ama sen düşünmezsin herhalde. böylesi de bu yaşta çok riskli. allah kolaylıklar versin canım. inşallah sonuna kdar sağlıkla devam eder seni üzmezler:Saruboceq:

Belki bende veririm güzel haber , belki bebeğin hatrına benimle barışırsına.s.
canım bir de şöyl oluyor bir arkadaş 9. gün idrarda çift çizgiyi gördü sonra 10. gün sonucu 30 falan çıktı ama 12. gün düştü 14. gün 0 ladı. yani kimyasal gebelikmiş ve başta boşuna sevindi. bu negatif sonuçtan bile daha üzücü. bence değil 12 14. güne kadar bile beklenmeli delikafaduldençok acımasızım çok :jeyyar:

Çok sabırsızım denizcim p.tesi bir daha tekrarlarım testi , allahım inşallah yarın hayırlı sonuçlar verir...Eşimde çok sabırsız bugün git test yap diyor...Pozitif sonucu alsak havalara uçacak kendini zor tutuyor...Cnım kocam...

O da aklıma geliyor denizcim o yüzden sonucu rakamı bir an önce öğrenmek istiyorum inşallah güzel bir rakam çıkarda soru işareti olmaz aklımızda

O da aklıma geliyor denizcim o yüzden sonucu rakamı bir an önce öğrenmek istiyorum inşallah güzel bir rakam çıkarda soru işareti olmaz aklımızda

kafaya koymusun yaptır bakalım. inşallah sonucun soru işareti bırakmayacak kadar yüksek çıkar ve yükselmeye devam eder :içelim:

herkese hayırlı geceler......................umutlu bekleyışler........................guzel sonuçlar dua ile......................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…