Tp Bebek ve Akupunktur

sanada canım badem...................guzel hayırlı ruyalarrrrrrrrr.....................ınş sabırlı bekleyışler ve sevuınçler....................

canım bence bu formdaki herkesin hamilelikleri 9 aya uzayacak v bebeklerini sağlıkla kucaklarına alacaklar. hayırlı olsun üçüzlerin kaydirigubbakcemile3

Canım denizcim çok teşekkür ederim, inşallah canım....
İnşallah 3 ü de tutar.. Harika olur....
Tüm çocuk isteğimi bir kere de halletmiş olurum...
Tek veya ikiz olursa yaşım geçmeden tekrar doğurmak istiyroum da...
Açgözlümüyüm yoksa......

Günaydın kızlar...........
Nasılsınız.................
Hayırlı bir gün olur inşallah.......
Günün en çok yatanı olarak, en erkenci de benim tabiiki..............
Öpüldünüz.......

nevincimm hayırlı haberlerini bekliyoruz canım merak etme zaten testi 3 kere tekrarlatıyolar 300lerde çıkmıyorsa canım ..bende az önce 14.gün testimi verdim.. sonucu bekliyoruz

laremm darısı başınızaa canımm

kıslar az önce testimi tekrarladık sonucu bekliyoruz bişi dicem banada cetvell yapınnn

sen bir taneyi doğur da bakalım 2. yi 3. yü yapacak cesareti bulabilecek misin?hihoyyyt benim işdeki arkadaşlar pek bulamaılar. ama tüp bebekle hamile kalanlar zor elde ettikleri için daha hırslı davranabilirler bu konuda . üçüze gelince el muallim duymasın ama hamileliği ayrı dert doğuruktan sonrası ayrı. riskleri çok. bir de çalışmazsın artık herhalde ben birini duymuştum akşam için ayrı gündüz için ayrı kadın tutmuştu yanına. yani evde her dakika 2 kadın şart. büyüyünce harikadır ama sen 10 tane kadar büyütmüş gibi olursun herhalde kafamçokkarıştı

oooooooooooooooooo erkencıler var..........................
gulencım çok guzel ya...............meraktan çatlattın benı ama neyse rahatladım.....................benım cetvelımı zummıncım yaptı ınş sanada yapar ama onüç gun daha sabret kaç kese olduğunu gor öyle yapsın bence.................daha ıyı olur .....................ınş toprakta guzel haberle doner ınş..................(onunla küsüm tabı )..................fıgen ve senay .................ohhhhhhhhh halayları hazırlasın herkes buluşma yaparız artı tupçuler............ne guzel ya ınşşşşşşşşşşşşşş rabbım bebeklerımızı korusun guzel gunler nasıp etsın kızlar .....................ve tum ısteyenlerde kavuşsun bebışlerıne...........................

herkese günaydıın arkadaslar.bugün kendimi biraz kötü hissediyorum.umutsuzum sanki,bi garibim yaa.hiç beliritim olmayınca insanı korku sarıyoo..sabah sabah sizlerinde içini kararttım ama insan sürekli olumlu olamıyomuşş.hep öle olmaya calısıyorum ama arada böle dibe vuruyoruum.
ablacım bişi sorucam sana evdeki nazarı gidermek için ne yapabilirim.

denızcım duydum duydummmmmmmmmmmmmmm evet dedığın gıbı zor bı sureç ınş rabbım kolaylık verır ınş canım........................veren o ınş kolaylık verecek olanda o.......................hadı artık ya senne yaptın bak artık senaydan sonra kımseyı beklıcek gucum kalmadı................elını cabuk tut...................ınşşş bu yaz gelsın senın cadı bebeğinde

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy fıgen ne olur yapma................bak bugunler umutsuzluk gunlerıdır............gececek................zaten toprak delı ettı benı bademle habıre ıdrar yarısı yaptılar..........konuşmıyomm ben toprakla......................cezalı o...............ınş canım sabret bebelerı etkıleme daha yenı tutunuyolar ınşşşşşşşşşşşş senınde guzel haberın gelecek ınşşşş hep dua ............belırtıuı arama sakın..................test gunun ne zaman

ablaamm kıyamam sana yaa nöbetçii dert ortağıı gibisiin.her gün heepimize hiç yılmadan moral veriyosuun kıyammam yaa.ayy bugün cok garibiim ya aglayasım geldii.sabah bi posta agladım zzattenn.

ağla ağla ...............bıran oluyo öyle.................aama ınş sonu guzel olacak ...............arasıra cık gez ...........dışarı cıkmak ınsanı rahatlatıyo...............dağıt aklını............ınş bekle gununu ................sabret canım...............senayda senle sımdı zavallım enson o alacak haberını..................sevınelım de onemlı değıl ................

4 temmuz ablacıım ama ben erken yapmıcam testi beklerimde.arada geliyolar böyle ablacıım.

erken yapma güzelim. ya yanıltıcı sonuç alyorsun ya boş yere üzülüyorsun. gününü bekle. hayırlı haberi alacaksın inşşşallah. senin birkaç gün geçmiş transferden bu yana çık biraz dolaş moraline iyi gelir. eşin biraz arabayla falan gezdirsin. devamlı otur düşün kafayı yiyor insan

yok yok sen duyma :kedi:inşallah senin kolay geçecek rabbim yardımcı olacak. artık ikiz üçüz hangisi hayırlıysa kavuşacaksın bebeklerine kaydirigubbakcemile5aman sen doktorun lafından dışarı çıkma. yorulma. hep dinlen opuyorumnanaktan evet yaaa. bn erteledim. burada herkes sonucunu almış olack. siz bebekleri konuşurken ben kiminle konuşacağım yaaa :umursamaz:

fıgencım evdekı nazar derken neyı kasteddın bılmıyorum ama nazadan sakınmak ıçın bol bol felak nas surelerını oku...................ınş aklınıda takma bu tur seylere .........rabbım dılemedıkçe kımse kımseye zarar veremez hep besmele cek bol bol dua et hele bu beklemede .......................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…