Tp Bebek ve Akupunktur

herkese gunaydın kızlar. her sabah boyle gunaydın deyip lacıyorum ama neyse iste sabırsız adamın hali budur size gunaydın derdemez nette hastanelere fiyatlarına akapunkturculara falan bakıyorum internette bunlara bakmaya basladıgımda icine bi dusuyorumki bidaha cıkamıyorum taaaaaaaaa esim gelip beni cıkarana kadar:roflol: neyse gene cok konustum dimi hepinize hayırlı gunler iyi hafta sonları diliyorum vede tabiki guzel sonuclaaaaar. bademle torak zaten insallah hamisdirler onlardan umutluyum ben

gunaydın nurcummmmmmmm...................ınş senınde az kaldı tedavı zamanın yaklasıyo...........ınş canım.................

insalah ablacım korkmuyorumda desem yalan olur aynı sonucu alırsam diye ablacım msn acıkmı bisi sormak istiyorumda

gunaydın kızlar benım pazartesı gunu transferım olucak o gun 5 .gunum oluyor gulay 5 ı cok ısterdı
ama ben korkuyom sımdı ya ya o gune kada yasamazlarsa of allahım ya

reyhancım boşuna korkma..................yumurtan demekkı çokmuş beşıncı gune kadar bekletıyolar.........benımde beşıncı gun ıdı üç tane verdıler hepsı tuttu.................rahatla.............

yaaaaaaaaaa sanada 5.gunmu koydular benım 18 cıktı suanda 10 tane kalmıs ya hıcbırı kalmazsa ya ıptal olursa
senın kac yumurta cıktı sende nıye beklettıle oncelerı kacıncı gun konuluyodu
benım 24 te oldu 25ten sonra 1.gun dıye sayılıyormus o zaman dıgerlerı ben 3.gun sanarken 2.gunmus senın dondurulmusun hıc kaldımı canım

benım dokuz yum vardı hepsı dollendı ...................sen nıye korkuyosun kı anlamadım....................akupuntura gıtsen ıyı olur.......................

ben zaten cok evde oturan bi tip deilim kendimi yormadan geziyoruz artık kritik günleride atlattık bugün 5.günümüz.ben sürekli evde oturmuorum.yasadığımız seylerden herhalde arada duygusal yogunluk oluyo..allah bebeklerimize güç,kuvvet,ömür versin inşaallah ta güzel güzel tutunsunlar..reyhancım 5. gün transferi cok güze bişi genelde tutunması kesin gözüyle bakılan gündürr.ne güzel işte sevin bence.durumları cok ii olmasa bunu göze almazlar.bak bizim son sansımız oldugu için bekletmeden 2. gün yaptılar.doktor 2.sinin cok hızlı oldugunu söledi onlar daha bir yaramaz yanni :))))) 4 tane koydular bana.

tebrikler nevin, çok sevindim allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin değerin çok güsel kesin 2 tane olacak diyorum bak, benim de bugün test sonucum 216 çıktı doktor iyi dedi güsel katlanmış öyle yani

:
Kızlar ben hamileyim 10. gün değerim 105....Çokkkkkkkkk mutluyum.............

opuyorumnanaktan:lepi::lepi::lepi:
hihoyyythihoyyytalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::sm_cool:a.s.a.s.vereliniortak:dance::dance::dance::dance::dance::dance::lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…